Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

16:04  |  14/11/2018

Notícies

 • Fotografia de l'espectacle.

  13/11/2018

  Exhaurides les entrades anticipades pel concert de Maria del Mar Bonet

  S'han exhaurit les entrades anticipades pel concert de Maria del Mar Bonet que tindrà lloc dissabte a les 10 hores, al Casinet, dins de la programació del III Festival de Músiques Amadeu Vives.

  Si alguna persona està interessada a assistir restarà disponible una petita quantitat d'entrades a la taquilla del Casinet el mateix dia 17 de novembre a les 21 hores, abans de l'inici de l'actuació, que serà a les 22 hores). Aquestes entrades es distribuiran a les 21 h, a l'entrada del Casinet, per ordre d'arribada dels interessats fins a esgotar l'aforament, que és limitat.
   
  L'obertura de portes per a la gent amb entrada està prevista a les 21.30 hores.

 • Els participants van visitar la nau on hi han emmagatzemades les carrosses de la Cavalcada

  13/11/2018

  Primera trobada de voluntaris de la Cavalcada de Reis

  Dilluns va tenir lloc la primera trobada de voluntaris per organitzar la Cavalcada de Reis, amb la participació de l’equip de Govern. La reunió es va celebrar a la Sala Portals i es van definir les necessitats organitzatives per gestionar l’acte festiu. En concret, es va constituir un equip tècnic i un altre encarregat del vestuari dels participants.

  A continuació, els assistents van anar a la nau en què resten emmagatzemades les carrosses i el vestuari, per revisar els materials i començar a fixar prioritats de cara a l’organització de la desfilada.
   
  A partir d’aquesta primera reunió s’iniciaran trobades específiques per anar organitzant els aspectes més concrets de la Cavalcada de Reis.

 • Collbató celebra el dia internacional de la tolerància el 15 de novembre

  13/11/2018

  Dijous Collbató celebra els actes del dia internacional de la tolerància

  Dijous, 15 de novembre, Collbató se suma al dia internacional de la tolerància amb una sèrie d'actes que tindran lloc al Casal de Cultura.

  A les 18.30 hores es farà la presentació de "Famílies acollidores" per part del C.R.A.E. de Collbató, seguida d'una xerrada-col·loqui que porta com a títol: "I jo què puc fer... més enllà de l'aportació econòmica", promoguda per l'entitat Provivenda.

 • El Porta a Porta arriba a Collbató

  12/11/2018

  La recollida Porta a Porta per a totes les fraccions arriba a Collbató

  El mes de desembre, Collbató completarà la implantació del servei de recollida porta a porta que va iniciar el 2010, amb el model que va ser aprovat en procès participatiu. Per presentar-ho, hi haurà dues xerrades informatives, el dissabte, 17 de novembre, a les 12 hores, i el dijous, 22 de novembre, a les 19 hores, al Casal de Cultura.

  A Collbató, des de l’any 2010, recollim la resta i l’orgànica porta a porta i el vidre, els envasos i el paper i el cartró en contenidors a la via pública. Els resultats de selectiva són força bons tenint en compte que el model actual no té cap sistema d’identificació d’usuari; no obstant això, la recollida selectiva de l’orgànica i el paper i cartró tenen molt marge de millora i als envasos s’hi detecta un important percentatge d’impropis (residus d’altres fraccions barrejats)....

 • Passejada a Collbató el 12 de desembre

  9/11/2018

  Passejada per a la gent gran, el dimecres 12 de desembre

  La passejada a Collbató del cicle de caminades saludables per la gent gran tindrà lloc el dimecres 12 de desembre.

  L'itinerari serà de 7,9 km, i té un nivell de dificultat baix. Tot i això, és molt important que els participants estiguin acostumats a realitzar activitat física de manera regular i siguin capaços de mantenir un mínim esforç físic de manera continuada.

 • Imatge del cartell de la primera trobada de voluntaris

  8/11/2018

  Vine, dilluns, a la Sala Portals, a la Primera Trobada de Voluntaris de la Cavalcada de Reis

  Vols col·laborar en l’organització i muntatge previ de la Cavalcada de Reis 2019, i viure, en primera persona, una nit màgica?

  Ja siguis petit o gran, vine, dilluns, a les 19.30 hores, a la Sala Portals i participa en la primera trobada de voluntaris per a l’organització i el muntatge previ de la Cavalcada de Reis 2019.
   
  Forma part de la màgia de Nadal!
   

 • Presentació de la II edició a Collbató del programa CUEME

  8/11/2018

  CuEmE: Cultura emprenedora a l'escola

  L'Ajuntament de Collbató va presentar ahir als pares i mares de les escoles La Salut i Mansuet la segona edició a Collbató del programa Cultura Emprenedora a l'Escola (CuEmE), que fomenta l'esperit emprenedor i les competències bàsiques en el cicle superior d'educació primària.

  Amb aquest programa l'alumnat crea i gestiona una cooperativa escolar per comercialitzar els seus productes, amb el suport de la comunitat educativa, l'administració i altres agents socials.

 • La nova porta de sortida del Casinet

  7/11/2018

  Nova porta de sortida al Casinet per incrementar la seguretat

  Ja està operativa la nova porta de sortida de l'escenari al Casinet. Aquesta nova sortida ofereix més seguretat per una possible evacuació d'urgència alhora que els intèrprets i l'equip tècnic poden disposar d'una sortida d'ús exclusiu.

  La porta està situada a l'interior de la caixa escènica que comunica amb la terrassa exterior que dóna al carrer Joan Vacarisses. Aquesta obertura millora l'evacuació de l'escenari i els camerinos soterrats, ja que escurça el trajecte de sortida.

 • Participa en l’enregistrament d’un rap contra la violència de gènere

  6/11/2018

  Participa en l’enregistrament d’un rap contra la violència de gènere

  L’Espai de Joves Collbató et proposa, aquest divendres, de 17 a 20 hores, un taller de llenguatge i debat de com es comunica amb el rap i el trap. Com a activitat, s’enregistrarà un rap que es presentarà el 25 de novembre, el dia contra la violència de gènere.

  Et pots inscriure en el correu electrònic engrescat.espaijove@gmail.com o mitjançant el facebook i l’instagram de l’espai.
   
  Vine i que sonin les teves paraules!
   

 • Aquesta nit, recollida de les fraccions orgànica i resta

  1/11/2018

  Aquesta nit, recollida de les fraccions orgànica i resta

  Per un problema logístic, ahir no es va poder finalitzar la recollida de la fracció resta a alguns carrers de Collbató.

  Per resoldre aquesta incidència, avui es recollirà, a més de la fracció orgànica, la fracció resta.
   
  Preguem que disculpeu les molèsties.