Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

16:31  |  16/07/2018

Notícies

 • Senyalització per les obres

  16/7/2018

  Dimarts comencen les obres d’asfaltat del tram superior del Passeig Mansuet i de la cruïlla entre els carrers Lleida i Tarragona

  Demà dimarts comencen els treballs per asfaltar el tram superior del Passeig Mansuet, els voltants del Casinet i la cruïlla entre els carrers Lleida i Tarragona. Ja s’ha senyalitzat la zona per indicar la prohibició d’aparcament fins divendres, dia que es preveu que finalitzaran les obres.

  La millora del ferm d’aquests carrers forma part del programa d’accions contemplat al pressupost 2018 que va aprovar el Ple Municipal del 19 de març. El passat mes de maig es va aprovar l’adjudicació dels treballs a l’empresa Asfalts Augusta, per un import total de 34.636 euros. Aviat es licitaran altres obres d’asfaltat o de millora viària de les quals anirem informant.

 • Neus Sánchez i Cristina Parés, aquesta tarda, a l'església de Sant Corneli

  15/7/2018

  Dues joves músiques interpreten aquesta tarda a Bach i Beethoven, a l'església de Sant Corneli

  A les 19 hores i a l'església de Sant Corneli, el duet format per la violinista Cristina Parés i la pianista Neus Sánchez ofereix un concert amb obres de Bach, Beethoven, Rachmaninoff i Toldrà, entre d'altres, dins del cicle organitzat per l'Associació Amics de l'Orgue de Collbató.

  Les dues joves intèrprets acaben de graduar-se en el Conservatori Municipal de Música de Barcelona tot just aquest passat mes de juny i han fet un concert a l'auditori Eduard Toldrà, del mateix conservatori.

 • Sopar solidari de Collbató Dona La Ma

  14/7/2018

  Vetllada de sopar solidari amb música

  Encara amb l'ambient reescalfat, l'Espai de la Salut va acollir ahir al vespre el sopar que l'Associació Collbató Dona La Ma va organitzar a fi de recaptar fons per les seves accions de voluntariat aquest estiu. Tots ells es van desviure perquè no manqués res a cap dels assistents, atrafegats amb els plats, les begudes, el pa, i l'allioli!

  Un sopar amenitzat amb discjòquei que ens anava acompanyant mentre els membres de l'Associació treballaven en un ambient relaxat, de conversa i de nit estiuenca.

 • Sopar solidari de Collbató Dona La Ma

  12/7/2018

  Collbató Dona la Ma organitza un sopar solidari per demà, a l'Espai de la Salut

  L'Associació Collbató Dona La Ma organitza, per demà, a partir de les 9 de la nit, a l'Espai de la Salut, un sopar solidari per recaptar fons per a les seves accions de voluntariat d'aquest estiu.

  L'associació compartirà al sopar els objectius als quals es dedicaran aquest estiu en els camps de refugiats de Grècia.
   
  Per 12 euros, el sopar t'oferirà amanida de pasta, botifarra i gelat de diferents sabors.
   
  Vols conèixer l'associació? Pots consultar la seva web o, millor, vine demà al sopar i parla amb ells!

 • Ajuntament de Collbató

  12/7/2018

  Ple Ordinari, dilluns, a les 19.30 hores, a la Sala Portals

  Dilluns, 16 de juliol, a les 19.30 hores, l'Ajuntament de Collbató celebra el seu Ple Ordinari, a la sala Portals. Adjuntem l'Ordre del Dia perquè puguis consultar els temes que s'hi debatran.

  Et recordem que pots assistir-hi amb total llibertat, ja que el Ple Ordinari és un acte obert a tothom.

 • Reunió dels alcaldes i regidors del Baix Llobregat Nord

  11/7/2018

  Alcaldes i regidors del Baix Llobregat Nord es reuneixen amb el Consell Comarcal per fixar l'estratègia territorial de desenvolupament econòmic inclusiu i sostenible

  Per part de l'Ajuntament de Collbató hi va assistir la regidora de Promoció Econòmica i tinent d'alcalde, M. Teresa Casanovas.

  La reunió va tenir lloc al Museu Vicenç Ros, amb la participació de representants de Martorell, Sant Andreu de la Barca, Olesa de Montserrat, Esparreguera, Castellví de Rosanes i Collbató, a més de la gerent i del responsable de promoció econòmica del Consell Comarcal. El vicepresident del Consell Comarcal i alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, va actuar en nom del president, que per raons de salut va excusar la seva assistència.

 • El Sopar de les Teulades, a la plaça de l'Era

  8/7/2018

  El Sopar de les Teulades, per una bona causa

  El tradicional Sopar de les Teulades va tenir lloc ahir dissabte, a les 21 hores, a la plaça de l'Era. A l'inici del sopar, el mossèn de la parròquia, Bernat Martorell, va anunciar que la recaptació es farà servir per a col·laborar en la reparació del rellotge del campanar.

  Els participants van poder gaudir d'una bona estona entre els veïns i ballar amb les músiques interpretades pel grup de Xavi Cris.

 • La terrassa del Gong

  7/7/2018

  El festival Gong i Inspira Montserrat publiquen els seus programes

  El cap de setmana del 21 i 22 de juliol tindran lloc a Collbató el festival Gong i l'Inspira Montserrat, que ompliran d'activitats el poble i les Coves de Montserrat.

  Els dos esdeveniments ja han fet públics els seus programes, que podeu trobar a les pàgines web de Gong i Inspira Montserrat.

 • Imatge de la pel·lícula Bright

  6/7/2018

  Aquesta nit, Cinema a la Fresca, a la piscina!

  A les 22 hores, a la piscina i dins de la programació d’Engresca’t Collbató!, gaudeix de la pel·lícula Bright, amb Will Smith, una fusió de pel·lícula d’acció i de fantasia, amb humans i orcs patrullant conjuntament la ciutat de Los Angeles!

  La projecció d’aquesta pel·lícula clou els programa d’actes d’Engresca’t Collbató de la primera setmana de juliol, que ha estat dedicada als Estats Units, i és la primera projecció a la piscina aquesta temporada d’estiu.
   
  Vine a refrescar-te de nit i capbussa’t en una fantasia tremendament suggeridora! Els orcs arriben a Collbató, aquesta nit, a la piscina!

 • Illa amb incidència en el desplegament de la fibra òptica

  6/7/2018

  Incidència en la instal·lació de fibra a la zona compresa entre els carrers Dosrius, Monestir, Cardona i Avinguda de Can Dalmases

  L’empresa instal·ladora de la fibra òptica ha confirmat una incidència en la instal·lació de fibra òptica que afecta les llars en la zona delimitada pel carrer Dosrius, en el tram entre Av. Can Dalmases i carrer Monestir; Monestir, entre Dosrius i el carrer Cardona, i Cardona, entre Monestir i Av. Can Dalmases.

  Aquesta afectació puntual implicarà un retard d’uns 15 dies en la possibilitat de contractació en aquesta zona, però no afecta, en cap cas, la resta de llars de Can Dalmases, que poden contractar la fibra des de dilluns passat.
   
  Continuarem informant de l’evolució del desplegament.