Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

17:26  |  24/09/2018

Notícies

 • Ajuntament de Collbató

  24/9/2018

  Desconvocat el ple d'aquesta tarda

  L'alcalde, Miquel Solà, ha desconvocat, mitjançant decret d'alcaldia, el ple inicialment previst per a aquesta tarda. D'aquesta manera, ajorna el ple per donar resposta a la petició del grup socialista, que demanava disposar de més temps per analitzar la documentació que se sotmetria a votació.

  En el decret, l'alcalde explica les motivacions d'aquesta decisió pel fet que "és un deure i la voluntat de l'equip de govern assolir els consensos necessaris per a l'assoliment dels projectes que repercuteixen en benefici de la ciutadania".
   
  Adjuntem a aquesta informació el decret d'alcaldia on es resol desconvocar el ple. D'ací a poc temps informarem de la nova data de celebració.

 • La sala Portals

  21/9/2018

  Dilluns, Ple Ordinari de l'Ajuntament a la Sala Portals

  El dilluns 24 de setembre, a les 19.30 hores, l'Ajuntament de Collbató celebrarà el seu Ple Ordinari, a la sala Portals, al costat de l’Ajuntament. Incorporem l'Ordre del Dia perquè puguis consultar els temes que s'hi debatran.

  Et recordem que el Ple Ordinari és un acte obert a tothom, així que pots accedir amb total llibertat. Vine i coneix l’actualitat del poble de primera mà!

 • Cap de setmana de tennis taula a Collbató

  20/9/2018

  Cap de setmana de tennis taula

  El Club de Tennis Taula Collbató ofereix un cap de setmana dedicat a aquesta disciplina esportiva dissabte i diumenge. El dissabte 22 proposen el Torneig Festa Major de Collbató, per a federats. Avui és el darrer dia d’inscripció, el preu és de 10 euros i oferirà trofeus i material Xiom pel guanyador i segon classificat.

  Diumenge tindrà lloc el torneig popular Ping Pong per tothom, amb inscripció gratuïta, el mateix dia del torneig, que, després de l'escalfament, de 9 a 10 hores, tindrà lloc de 10 a 13 hores al gimnàs de l'escola Mansuet.
   
  Per a la inscripció a qualsevol dels dos esdeveniments esportius, podeu contactar el club al correu electrònic cttcollbato@gmail.com o al mòbil 686 617 677 (Sergi).

 • Espectacle pirotècnic dels diables Salnitrats

  20/9/2018

  Tot Collbató ha viscut la Festa Major

  Han estat quatre dies de teatre, música, espectacles, jocs infantils, esport popular, diada castellera amb la participació dels Castellers de Vilafranca, i doblet dels diables Salnitrats. Quatre dies en què un gran nombre de veïns i veïnes i persones que han vingut de fora han gaudit dels carrers del poble mentre assistien a les propostes del programa de Festa Major.

  La festa major va tenir múltiples facetes, la festa esportiva, amb els campionats de futbol sala, basquet i la pedalada popular; la més tradicional, amb el correfoc dels diables Salnitrats, l’exhibició castellera, havaneres…; la festa més iconoclasta amb el teatre The Chanclettes i la més sonada amb les músiques de Big Festival i Gertrudis; per a la gent gran, la festa de tota la vida, amb havaneres, ball de festa major amb l’orquestra Swing Latino, i el dinar de germanor; la festa infantil,...

 • Presentació del CE Collbató

  20/9/2018

  Dissabte, presentació de la temporada 2018-19 del Protsport Collbató

  El Centre d’Esports Collbató presentarà, dissabte, a les 17.30 hores, a la Pista Martí Gil, la nova temporada de Protsport Collbató. Aquest any s’ha canviat el format de l’acte. No es presentaran tots els equips a la vegada sinó que cada equip jugarà un partit.

  Serà en el descans del partit de l’equip Sènior, quan es farà la presentació de l’equip dels més menuts del club, els Biberons, i es durà a terme la presentació oficial de la temporada, amb l’assistència de representants de l’Ajuntament. Cal destacar que l’equip Sènior és novetat d’aquesta temporada, després de bastants anys sense disposar d’equip en aquesta categoria.

 • Curs gratuït de tècniques de magatzem i logística a Esparreguera i Collbató

  19/9/2018

  Curs gratuït de tècniques de magatzem i logística a Esparreguera i Collbató

  Dilluns vinent, 24 de setembre, s'inicia un curs gratuït de tècniques de magatzem logístic amb una duració de 260 hores i que tindrà lloc de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, a Esparreguera i Collbató i fins a l'11 de desembre.

  El curs, per a 20 alumnes, ofereix mòduls de tècniques, de coneixements generals i de competències transversals. També ofereix 75 hores de pràctiques no laborals en empreses del sector.

 • A.E.DOKAI, en acció

  19/9/2018

  A.E.DOKAI inicia la temporada de Karate, Kobudo i defensa personal

  A.E.DOKAI ha iniciat la temporada de Karate i Kobudo i el dissabte 29, d'11.30 a 13.30 hores, inicia la temporada de Defensa Personal.

  Si estàs interessat, truca al 657 195 874 (Francisco). Corre, que la data límit per a la inscripció al curs és el 22 de setembre (el motiu és crear l'assegurança del corresponent curs).
   
  Vine a fer esport, amb A.E.DOKAI.

 • Convocatòria de borsa de treball de peons de brigada

  18/9/2018

  Convocatòria de procés de selecció per a una borsa de treball de peons de brigada

  L’Ajuntament ha iniciat la convocatòria d’un procés de selecció per a una borsa de treball de peons de brigada per a fer suplències del personal de plantilla, amb una jornada laboral de 37,5 hores setmanals.

  Les funcions del lloc contemplen donar suport a la realització dels treballs vinculats a la construcció, reparació i manteniment de la via pública; tasques bàsiques de jardineria; neteja viària; suport logístic a l’Ajuntament; muntatge i desmuntatge de les infraestructures per a la realització de festes populars i altres esdeveniments.
   
  Pots trobar tota la informació sobre aquesta convocatòria en el document adjunt.

 • Imatge de la Festa Major 2018

  13/9/2018

  Aquest cap de setmana, Collbató viu la Festa Major!

  Teatre, música, jocs infantils, esport popular i diada castellera amb els Castellers de Vilafranca són algunes de les propostes del programa de Festa Major, que tindrà lloc a partir de demà, tot el cap de setmana i fins dilluns 17 de setembre.

  A Collbató la festa major té moltes cares, la festa esportiva amb els campionats de futbol sala, basquet i la pedalada popular. La més tradicional amb el correfoc dels diables Salnitrats, l’exhibició castellera, havaneres… La festa més iconoclasta amb el teatre The Chanclettes i la més sonada amb les músiques de Big Festival i Gertrudis. Per a la gent gran, la festa de tota la vida, amb havaneres, ball de festa major amb l’orquestra Swing Latino, i el dinar de germanor. La festa infantil,...

 • Fes esport a la Festa Major de Collbató!

  13/9/2018

  Fes esport a la Festa Major! Apunta't als campionats de futbol sala i de bàsquet!

  Arriba la Festa Major i pots gaudir d’ella fent esport i divertir-te amb els teus amics! Pots triar entre futbol sala, el dissabte, i bàsquet, el diumenge. En ambdós casos, hi haurà premis pels equips guanyadors.

  El campionat de futbol sala tindrà lloc a les pistes de Can Dalmases, el dissabte 15 de setembre, a partir de les 9 del matí i es fa amb la col·laboració del Centre d’Esports Collbató. Els equips han de ser de 5 jugadors de 16 anys o més. Els partits seran de 20 minuts (2 parts de 10 minuts). Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer al Casal de Cultura, però corre, que només tens temps fins demà! Caldrà que indiqueu: nom equip, nom dels integrants, DNI i les dates de naixement...