Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

13:47  |  22/09/2023

Notícies

 • Festa Nucli Antic i Pujolet 2023

  22/9/2023

  Arriba la festa del nucli Antic i el Pujolet

  Aquest dissabte 23 de setembre se celebra la festa veïnal del Nucli Antic i el Pujolet organitzada per l'Associació de Veïns.
  Aquesta festa del barri se centrarà en jocs i activitats infantils pels petits de la casa a les 17 hores; i un sopar de germanor entre veïns i veïnes, amb música de DJ, al carrer Pau Bertran, a partir de les 21 hores.
  A més, es podrà gaudir de l'exposició i del lliurament dels premis del concurs de fotografia.

 • Exposició "El vehicle elèctric".

  21/9/2023

  Arriba l'exposició "El vehicle elèctric" a Collbató

  Avui tarda, demà i dissabte, en horari d'obertura, el Casal de Cultura de Collbató acull l'exposició de la Generalitat de Catalunya "El vehicle elèctric".


  El municipi celebra la Setmana de l'Energia amb l'exposició El vehicle elèctric, que detalla quins són els principals avantatges del vehicle elèctric destacant-ne alguns trets com la seva eficiència energètica, els aspectes mediambientals o els descomptes existents.

 • Caminada popular Collbató 2023

  21/9/2023

  El proper 1 d’octubre arriba la XV Caminada Popular de Collbató

  El diumenge 1 d'octubre Collbató viurà una jornada excursionista amb la XVa edició de la Caminada Popular de Collbató, organitzada per l’entitat 4.000Peus, amb la col’laboració de l’Ajuntament i del Patronat de la Muntanya de Montserrat.
   
  És una caminada ja veterana en la que bona de part de collbatonines i collbatonins hi posen la il·lusió i l'esforç any rere any perquè sigui un èxit.

 • Esllavissada 15 de setembre de 2023

  20/9/2023

  Tancades les Coves de Collbató fins a finalitzar la neteja de la carretera

   
  Arran de les esllavissades d'aquest cap de setmana a la carretera de les Coves, aquestes romandran tancades per les tasques de neteja i reparació de l'asfaltatge i murs de seguretat. La previsió és reobrir a partir del dia 30 de setembre.
   
  Disculpeu les molèsties.
   

 • Avís

  19/9/2023

  Alerta de productes cosmètics o de cura personal

   
  La Direcció General d'Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha publicat un avís d'alerta sobre els productes cosmètics, productes de cura personal i/o biocides: Mediskin DB Gel limpiador de Manos con alcohol i Prady Parfums (diversos productes).
   
  Des de l’Ajuntament ja s’ha fet arribar aquest avís als comerços locals per tal que estigui informats i puguin immobilitzar i retirar-los en cas de disposar-ne.
   
   
   

 • Festa Major 2023

  18/9/2023

  Collbató clou una Festa Major participativa i amb una programació de qualitat

   
   
  Un imponent correfoc de la colla de Diables Salnitrats va cloure ahir els quatre dies de Festa Major. Centenars de persones, que prèviament havien gaudit de l’espectacle “Bona Gent” de Quim Masferrer, just abans, i de la trobada castellera, la mostra d’artesania i el concert del grup Xiula del matí, van poder gaudir d’aquest espectacle pirotècnic que posava el punt i final a la festa grossa.

 • Esllavissada 15 de setembre de 2023

  16/9/2023

  Tancats els accesos a les Coves de Collbató

  A causa de les darreres pluges d'ahir tarda, una esllavissada de roques han deixat impracticables els acessos a les Coves del Montserrat de Collbató. Aquest fet ha obligat a tancar el camí de les Feixades cap a la Santa Cova des de l'Àrea d'Esplai la Salut. Per aquest motiu, els vistants de les coves hauran de pujar a peu fins que finalitzin les actuacions de neteja. Disculpeu les molèsties.

 • Festa de la Vellesa 2023

  15/9/2023

  Collbató ret homenatge a la gent gran del municipi

  L'Ajuntament de Collbató va organitzar ahir, dijous 14 de setembre, un acte commemoratiu per retre homenatge als veïns de més de 75 anys.

  Ahir tarda el Casinet de Collbató va acollir la Festa d'Homenatge a la Vellesa, una trobada que se celebra cada any al poble per retre un homenatge a tots aquells veïns i veïnes que tenen més de 75 anys d'edat.

  La festa va començar a les 18 hores, amb una missa oficiada a l’Església de Sant Corneli oberta a tothom. Tot seguit, es va oferir un berenar al Casinet amb una setantena de persones, tant homenatjats com acompanyants.

 • Mobilitat festa major

  15/9/2023

  Afectacions a la mobilitat amb motiu de la Festa Major

  Canvis, alteracions i variacions que es poden produir en el trànsit i la mobilitat amb motiu de la Festa Major de Collbató.

   
  Talls carrers i prohibit estacionar:
  15.09.23 C/ Colom i Mansuet (entre Vacarisses i església) prohibit estacionar i tall de circulació (16-04h).16.09.23 C/ Colom i Mansuet (entre Vacarisses i església) prohibit estacionar i tall de circulació (15-21h).17.09.23. Pg. Mansuet (10-23h).De l'11.09 (17h) al 19.09 (12h). C/ Occcitània - psg escoles (FIRA)Aparcaments recomanats:
  Esplanada de Bombers.Casal de Cultura (Excepte 17.09.23).Zona habilitada davant Pista Esportiva. 
   
  Les activitats...

 • Mapa zona afectació

  15/9/2023

  Afectacions xarxa d'aigua

  Collbató està portant a terme treballs de reparació i manteniment en una artèria principal de la xarxa d'aigua potable que comporta afectacions amb talls intermitents i baixades de pressió a la xarxa des de divendres 15 de setembre.