Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

11:53  |  24/09/2018

Notícies

 • A punt per a iniciar el cicle de tardor

  23/10/2012

  ELS CONCERTS DE TARDOR A L’ESGLÉSIA DE SANT CORNELI

  Aquest proper diumenge 28 d’octubre té el seu inici el cicle de tardor dels concerts que programa a l’església de Sant Corneli l’Associació d’Amics de l’Orgue. El primer dels tres programats correrà a càrrec de la formació Quintet Aulos amb un repertori en el que tindran cabuda Handel, Mozart, Casals o Schubert. El cicle es completa amb dos concerts al desembre: el 2 de desembre amb diferents obres populars en la veu del tenor Xavier Pagès acompanyat a la guitarra per Santiago Figueras...

 • Font: Generalitat de Catalunya (Open Data)

  16/10/2012

  MOR UN TREBALLADOR A MONTSERRAT

  Ahir dilluns moria a la muntanya de Montserrat, dins del nostre terme municipal, un home en caure d’una alçada de 20 metres. La víctima, treballador del patronat de la muntanya, es trobava en aquell moment realitzant tasques de neteja i manteniment de la zona del parc ubicada a Collbató quan, per causes que encara es desconeixen, patia la caiguda que acabava amb la seva vida.

 • Participants de la marxa

  10/10/2012

  LA GENT GRAN ES POSA EN MARXA

  Coincidint amb la celebració aquest passat 7 d’octubre de la V Caminada organitzada des de l’asssociació excursionista 4000peus també tenia lloc la XIV Marxa de la Gent Gran. Tot i que en principi la ruta marcada era de 5 quilòmetres per tal de suavitzar el recorregut, una part dels participants va animar-se a realitzar el recorregut d’11 quilòmetres.

  Aquesta marxa, que es promou a través del Consell Comarcal entre tots els municipis del Baix Llobregat, té com a objectiu sensibilitzar...

 • Acte en commemoració de l'accident de Txernòbil

  9/10/2012

  SOL·LICITUDS PER A L’ACOLLIMENT D’INFANTS BIELORUSSOS

  Fins el proper 31 de desembre poden presentar-se les sol·licituds de totes aquelles persones que estiguin interessades a acollir durant l’estiu de l’any vinent un menor bielorús a través de l’Associació Collbató per la Solidaritat. D’aquesta manera es pot prendre part activa d’una iniciativa destinada a oferir una estada a la nostra vila a infants bielorussos afectats per l’explosió nuclear de Txernòbil.


  Paral·lelament l’associació treballa en la recollida de roba...

 • Cartell de la presentació

  2/10/2012

  PRESENTACIÓ DEL MAPA DE PATRIMONI LOCAL

  Aquest proper divendres, 5 d’octubre, està prevista la presentació del Mapa de Patrimoni de Collbató elaborat per la historiadora Assumpta Muset amb el suport de la Diputació de Barcelona. L’acte, a partir de les 19 h, tindrà lloc al Centre d’Interpretació de l’Oli. El mapa recull els elements que formen part de la nostra història i del nostre patrimoni.

 • El calendari de 2013 incorporarà les imatges del concurs

  1/10/2012

  UN CONCURS DE FOTOGRAFIES PER A IL·LUSTRAR EL CALENDARI

  Els valors de viure a Collbató i al Parc Natural de la Muntanya de Montserrat seran els protagonistes del calendari per a 2013 que editarà l’Ajuntament. En tot cas, les imatges que l’il·lustraran tindran la particularitat de ser aportades pels propis collbatonins i collbatonines a través d’un concurs fotogràfic. Fins el proper 21 d’octubre poden presentar-se les instantànies que optaran als diferents premis. En concret són quatre les categories establertes —hivern, primavera, tardor...

 • Sara Aicart durant la competició

  1/10/2012

  SARA AICART, SUBCAMPIONA D’ESPANYA D’ESCALADA EN BLOC

  La collbatonina Sara Aicart a tornat a sumar aquest passat cap de setmana un títol més al seu palmarès amb el subcampionat aconseguit al Campionat d’Espanya d’Escalada en Bloc celebrat a Barcelona. Aicart, una de les principals especialistes estatals en aquesta disciplina, era únicament superada en la competició per Eileen Jubes mentre que Berta Martin es feia amb el tercer lloc de la classificació.

 • Les entitats mostren el seu treball

  1/10/2012

  LA FIRA D’ENTITATS SE CELEBRARÀ EL 6 D’OCTUBRE

  Finalment, l’aparició de la pluja va obligar a suspendre aquest passat dissabte la celebració prevista de la Fira d’Entitats. En tot cas, l’esdeveniment que ens permet apropar-nos al teixit associatiu del municipi s’endarrereix únicament una setmana donat que ja s’ha anunciat que finalment se celebrarà el proper dissabte 6 d’octubre. Serà a la plaça de l’Era a partir de les 17 h. 

 • Imatge del Parlament de Catalunya

  26/9/2012

  COLLBATÓ ES DECLARA TERRITORI CATALÀ LLIURE

  A través de l’aprovació d’una moció conjunta presentada pels grups municipals de CiU, GIC-E i ERC, Collbató s’ha declarat, com ja han fet d’altres municipis catalans, territori català lliure. La moció, a més de comptar amb els vots a favors dels regidors dels tres grups que la presentaven, comptava amb el recolzament de dos regidors del grup del PSC obtenint més del 70% de suport del ple consistorial.

  Pel que fa al seu text, a la part expositiva es destaca la voluntat manifestada...

 • Ajuntament de Collbató

  20/9/2012

  DILLUNS 24, PLE MUNICIPAL ORDINARI

  Aquest proper dilluns 24 d’octubre, a partir de les 19:30 h, està convocada la sessió ordinària del ple municipal de l’Ajuntament de Collbató. L’ordre del dia dels diferents punts a tractar por consultar-se aquí, al tauler d’anuncis del web.