Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

00:08  |  21/01/2019

Notícies

 • Parlament de Catalunya

  26/11/2012

  Resultats a Collbató de les eleccions al Parlament de Catalunya

  Les eleccions al Parlament de Catalunya celebrades 25 de novembre van registrar, pel que fa a la participació a la nostra vila, un total de 2.207 vots arribant així a un 72,72%  de participació. Dels vots recomptats 20 van ser nuls i 46 en blanc. Amb el 100% de vots escrutats a la mitjanit les dades que ofereix la Generalitat pel que fa als vots corresponents a les candidatures concurrents són:

  CiU    789  
  ERC-Cat Sí    414
  P.P.   ...

 • Mercè Florensa

  22/11/2012

  En record de la Mercè Florensa

  Recentment Collbató ha perdut una persona com la Mercè Florensa que, al llarg dels anys, va participar de manera destacada, activa i desinteressada en l’atenció als seus veïns i veïnes. La seva gran capacitat d’organització va fer d’ella una de les col·laboradores més preuades dels serveis socials municipals als que va prestar el seu temps i esforços. De la mateixa manera cal destacar la seva implicació en la vida social del municipi a través de la seva participació en la creació...

 • El residu millor gestionat és el que no es genera

  13/11/2012

  Collbató amb la prevenció de residus

  Del 17 al 25 de novembre se celebra la Setmana europea de la prevenció de residus i el nostre municipi se suma a través de diverses activitats destinades a promoure la sensibilització envers aquesta qüestió. I es que, la prevenció dels residus és el primer dels aspectes a tenir presents en la seva gestió ja que el residu millor gestionat és el que no s’arriba a generar mai. Així, al llarg d’aquests dies es treballa en els objectius de:

  -    Donar a conèixer estratègies...

 • L'Ajuntament

  8/11/2012

  L’Ajuntament rebaixa el tipus impositiu de l’IBI per a reduir els seus efectes

  El ple extraordinari celebrat aquest dilluns 5 de novembre, servia per a aprovar entre d’altres qüestions una modificació de les ordenances fiscals per a l'exercici 2013 i la revisió de les tarifes de la taxa del subministrament d'aigua. Pel que fa a les ordenances fiscals, la seva modificació se centrava en pal·liar l’efecte que l’increment de l’IBI decretat pel govern central ha de tenir sobre l’Impost sobre Bens Immobles (IBI). I es que, si no es modificava l’ordenança l’impost...

 • És important realitzar una revisió anual

  7/11/2012

  Sobre el correcte manteniment de les xemeneies

  Amb la baixada de les temperatures que ens acompanya en els darrers dies s’han pogut detectar alguns casos d’incendis a l’interior de xemeneies deguts al mal manteniment de les mateixes. Tot i que en cap cas aquestes incidències han anat més enllà de l’ensurt, des de la Guàrdia Urbana i l’Ajuntament es recorda la necessitat de dur a terme un correcte manteniment de les xemeneies. Concretament, el Reglament d’Instal·lacions Tèrmiques als Edificis consignat al  Real Decret 1027/2007...

 • Comença el cicle de caminades

  7/11/2012

  Primera caminada del cicle 2012-2013

  Aquest proper 27 de novembre s’inicia el cicle de caminades per al present curs. L’itinerari de la primera de les passejades previstes transcorrerà totalment per pistes forestals de Collserola amb una longitud aproximada de 6 quilòmetres ampliable a 30 minuts més de caminada aproximadament.

  Fins el 21 de novembre es poden realitzar les inscripcions al Casal d’Avis de 16 a 19 h i a l’Ajuntament els dies feiners de 9 a 14 h i els dijous de 17 a 19 h.

  Per a més informació es pot...

 • Detall del cartell

  6/11/2012

  Divendres de conte per als infants

  Aquest proper 16 de novembre la biblioteca municipal torna a acollir una trobada en la que es donaran cita la gent gran del municipi i els més menuts en el Divendres de conte. A partir de les 17 h, el Grup de teatre del Casal d’Avis Sant Corneli durà a terme la lectura de diferents contes com ara “El drac Simó i el llac de la xocolata” o “El gegant del pi”.

 • Aliments bàsics

  31/10/2012

  RECOLLIDA D’ALIMENTS BÀSICS

  A partir d’aquest proper 7 de novembre i fins al 21 s’inicia a la nostra vila una campanya de recollida d’aliments bàsics destinats a aquelles famílies collbatonines que es troben en situació de necessitat. Entre els col·lectius involucrats es troben els centres educatius, la parròquia de Sant Corneli, entitats esportives, associacions veïnals, culturals i de lleure a més d’altres agrupacions solidàries. Els punts de recollida establerts seran les escoles de primària La Salut i Mansuet,...

 • Ajuntament de Collbató

  31/10/2012

  PLE EXTRAORDINARI

  Aquest proper 5 de novembre, a partir de les 19:30 h, l’Ajuntament celebra un Ple extraordinari. Tots els interessats a consultar l’ordre del dia poden fer-ho a través del Tauler d’anuncis d’aquest mateix web.

  Anar al tauler d’anuncis

 • El cementiri obrirà de 9 a 18 h

  30/10/2012

  HORARIS DEL CEMENTIRI MUNICIPAL AMB MOTIU DE TOTS SANTS

  Coincidint amb la celebració de la festivitat de Tots Sants, el cementiri municipal amplia els seus horaris per tal de facilitar el record de tots els veïns i veïnes pels seus éssers estimats. D’aquesta manera, de l’1 al 4 de novembre el cementiri es podrà visitar des de les 9 del matí a les 18 h.