Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

00:49  |  21/01/2019

Notícies

 • Ensemble Ambients

  27/7/2012

  LA MÚSICA DE LA VENÈCIA DEL XVII I EL XVIII A LA PARRÒQUIA

  Aquest proper diumenge 29 de juliol, a partir de les 19 h, la parròquia de Sant Corneli acull el concert del trio Ensemble Ambients dins dels cicles que programen els Amics de l’Orgue. En aquesta ocasió, la proposta ens acostarà a la música la música que s'escrivia i s'escoltava a la Venècia del XVII i del XVIII. Per tal de submergir l’audiència en l’ambient de l’època, el concert s’acompanyarà amb p rojeccions de quadres, mapes, partitures facsímils i altres imatges.

 • Cartell de la Festa Major 2012

  26/7/2012

  JA ES CONEIX EL CARTELL DE LA FESTA MAJOR

  Finalment la proposta de Mariona Fèrriz Martí, de 18 anys, ha estat l’escollida dins del concurs per a l’elaboració del cartell de la Festa Major 2012. L’obra guardonada, a més d’anunciar la festa d’enguany, rebrà també un premi en metàl·lic de 100 €. Pel que fa a la resta de cartells presentats, aquests es podran veure durant la Festa Major en una exposició col·lectiva.

 • Recreació de les tropes franceses

  25/7/2012

  XERRADA SOBRE EL BICENTENARI DE L’INCENDI DEL MUNICIPI

  El 27 i 28 de juliol de 1812, el nostre municipi era víctima de les flames. I enguany, se celebren els 200 anys d’uns successos estretament lligats amb la Guerra del Francès i la seva incidència al nostre territori. Per tal de commemorar aquesta efemèride, aquest proper divendres, 27 de juliol, la historiadora local Assumpta Muset oferirà a partir de les 20 h al Casinet la conferència “Collbató en flames. 200 anys commemoratius de l’incendi dels francesos”. 

 • Enguany el municipi disposarà d'una nova cartografia

  24/7/2012

  PROPERA ACTUALITZACIÓ DE LA CARTOGRAFIA URBANA

  Segons ha informat la Diputació de Barcelona, a través de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat, abans d’acabar aquest 2012 es podrà disposar de la cartografia topogràfica urbana digital escala 1:1000 del municipi. Aquesta eina és necessària per tal de desenvolupar algunes de les competències municipals com són la informació cadastral, l'actualització del planejament urbanístic i el bolcat de  les xarxes de serveis, equipaments i cens d'activitats, entre d'altres. A l’actualitat...

 • L'obra guanyadora rebrà 100 €

  10/7/2012

  AMPLIAT EL TERMINI PER AL CARTELL DE LA FESTA MAJOR

  Des de la Regidoria de Cultura s’amplia el termini per a presentar propostes per a la confecció del cartell anunciador de la propera Festa Major fins el 16 de juliol. Les obres hauran de lliurar-se a les oficines de l'Ajuntament de Collbató, de 9 h a 14 h, de dilluns a divendres. El veredicte final es donarà a conèixer el proper 20 de juliol i l’obra guardonada rebrà un premi de 100 € en metàl·lic. La resta d’obres que s’hagin presentat es podran veure durant la Festa Major en una...

 • Cartell de Blitz

  4/7/2012

  ARRIBA LA PISCINA A LA FRESCA

  Entre les diferents activitats que formen part de l’estiu jove a la nostra vila, aquest divendres 6 de juliol s’inicia el cicle de piscina a la fresca. A partir de les 23 h tots els joves del municipi entre 16 i 35 anys podran gaudir a la piscina municipal de la projecció de la pel·lícula “Blitz” protagonitzada per Jason Statham i dirigida per Elliot Lester sobre la novel·la homònima de Ken Bruen. El preu de l’entrada serà d’un euro i mig.

 • Imatge: Marc Pazo

  27/6/2012

  VARIACIÓ ALS HORARIS DE VISITA DE LES COVES

  Durant el mes de juliol que ens preparem a començar els horaris de visita de les Coves del Salnitre varien. Així, a partir d’aquest proper dia 1 ens podrem apropar a aquest espai a partir de les 12 h. Per a més informació al respecte es pot contactar amb l’Oficina de Turisme de Collbató al 93 777 90 76.

 • Catalunya viu una onada de calor aquests dies

  27/6/2012

  RECOMANACIONS DAVANT L’ONADA DE CALOR

  Aquests dies arreu de Catalunya es viu una onada de calor que, segons les previsions, hauria de perllongar-se fins a aquest proper divendres. Aquest episodi provocat per una massa d’aire càlid pot suposar un risc per a la salut, especialment entre col·lectius com els infants, gent gran, les dones embarassades i els malalts crònics. Per aquest motiu des de la Regidoria de Sanitat es comunica al conjunt de la població la necessitat de seguir una sèrie de recomanacions bàsiques per a evitar...

 • Publicades les llistes d'admesos als cursos

  26/6/2012

  CONSULTA D’ADMESOS ALS CURSOS DE NATACIÓ

  Ja es troben publicats i oberts a la consulta pública els noms dels admesos i no admesos als cursos de natació que s’organitzen a la piscina municipal. Per tal d’accedir a la llista únicament és necessari fer clic al llistat que s’incorpora com a document adjunt en aquesta pàgina i descarregar el pdf corresponent.

 • Imatge: Generalitat de Catalunya

  20/6/2012

  COLLBATÓ APROVA L’AVANÇ DEL POUM

  Aquest passat 18 de juny el Ple Municipal va aprovar, entre d’altres punts, l’Avanç del POUM amb el corresponent Informe de Sostenibilitat Ambiental Preliminar que l’integra i el Programa de Participació Ciutadana que ajudarà a desenvolupar-lo. D’aquesta manera, aquest nou pla vindrà a substituir, un cop sigui desenvolupat i aprovat definitivament, l’actual Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) aprovat l’any 1984. Tot i que no s’ha esgotat el sòl potencialment desenvolupable,...