Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

01:18  |  15/11/2018

Notícies

 • Foc

  9/2/2012

  CONTRACTACIÓ DEL PERSONAL DEL PLA D’INFORMACIÓ I VIGILÀCIA FORESTAL

  Fins el proper 17 de febrer resta obert el termini per a prendre part del procés de selecció i contractació del personal del Pla d’Informació i Vigilància contra Incendis Forestals que realitzen de forma conjunta Diputació de Barcelona, els Ajuntaments i les Agrupacions de Defensa Forestal. Aquest pla està destinat a desenvolupar el conjunt d'accions informatives, dissuasòries i d'anticipació, dirigides a evitar l'inici dels incendis forestals.

  Ja es poden presentar les sol·licituds...

 • coves2

  9/2/2012

  LES COVES DEL SALNITRE ES PROMOCIONEN A TRAVÉS DEL CONSORCI DE TURISME COMARCAL

  Aquest mes de febrer han estat presentats els nous descomptes per a visitar 9 dels principals espais turístics de la comarca que promou el Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Novament, entre aquests, es troben les Coves del Salnitre a més d’altres com poden ser la Colònia Güell de Santa Coloma de Cerverlló, el Parc Arqueològic Mines de Gavà o el Canal Olímpic de Castelldefels.

 • Twitter

  7/2/2012

  L’AJUNTAMENT DE COLLBATÓ PREN IMPULS A LES XARXES SOCIALS

  Amb l’objectiu d’assolir una presència major i de més qualitat a les xarxes socials, l’Ajuntament de Collbató ha iniciat una nova etapa dins de les seves comunicacions corporatives. Des de la setmana passada resta obert el compte municipal a Twitter —@collbato o www.twitter.com/collbato— amb la voluntat de difondre les principals qüestions relacionades amb l’actualitat municipal i, especialment, per tal d’informar de manera directa i ràpida als ciutadans. D’aquesta manera s’oferirà...

 • espainado

  3/2/2012

  NOVA TROBADA DE L’ESPAI NADÓ

  Aquest proper dia 8 de febrer té lloc una nova trobada de l’Espai nadó, el programa municipal destinat a oferir la possibilitat a mares i pares de compartir els seus dubtes i les seves experiències respecte als seus nadons. Les sessions, de dues hores, permeten que les famílies es trobin en un espai lúdic que afavoreix ampliar les xarxes socials dels participants. La proposta es completa amb la presència d’especialistes que ofereixen respostes a l’hora de conèixer temes relacionats amb...

 • ESCOLA

  2/2/2012

  LA SITUACIÓ DE LES ESCOLES DAVANT LES NEVADES

  Per avui dijous 2 de febrer

  El Departament d’Ensenyament i el Consell Comarcal del Baix Llobregat  han emès un comunicat en el que es recomana tancar les escoles després del servei de menjador.

 • 01

  2/2/2012

  EL PLA NEUCAT PASSA A FASE D’EMERGÈNCIA

  El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya del Departament d’Interior de la Generalitat ha anunciat que el pla Neucat passa a fase d’emergència. Aquesta decisió ha estat presa davant les previsions emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya que confirmen que la situació és “de risc extrem per nevades”.

  Les recomanacions preventives que se’ns fan en aquesta fase són:

  - Avançar la tornada del transport escolar.

 • neu

  1/2/2012

  DAVANT DEL RISC DE NEVADES

  El nostre municipi ja es prepara per als efectes de l’onada de fred que, ja avui, comença a fer-se palesa i que demà i durant una setmana notarem de manera més intensa. Per tal d’evitar els riscos que poden acompanyar a les nevades, la Guàrdia Municipal de Collbató vol recordar-nos alguns consells imprescindibles que cal tenir presents en les properes hores. En especial, si es presenta una nevada hem de recordar:

  A casa
  •    Escolteu els consells de les autoritats a...