Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

08:46  |  16/09/2019

Notícies

 • La Portals

  13/4/2012

  ARRIBA LA PORTALS

  DARRERA HORA (13/04/12 13:45 h):  Davant la previsió de pluges l'organització de La Portals ha confirmat el canvi d'ubicació per a demà dia 14.


  En comptes de situar-se a la plaça de l'Era els següents actes tindran lloc tots a la pista coberta.

  - Fira
  - Cursets BMX
  - Exhibició BMX
  - Entrega dorsals  Per la seva banda, la taula rodona tindrà lloc a la Penya Blaugrana.


  La següent informació queda doncs condicionada a aquests canvis.

 • Talls al trànsit

  12/4/2012

  CANVIS A LA CIRCULACIÓ AMB MOTIU DE LA PORTALS

  Amb la propera celebració aquest 15 d’abril de la Volta a Montserrat en BTT “La Portals”, des del Servei Català de Trànsit s’informa de diferents mesures especials en la circulació. Entre el més destacat es troba el tall de la sortida 576A de la A2 al nostre municipi. L’objectiu últim és fer compatible la celebració del mercat de La Tradició i la prova ciclista evitant col·lapses de trànsit a la nostra població.

 • Reciclatge

  4/4/2012

  HORARIS DE SETMANA SANTA PER A LA DEIXALLERIA

  Al llarg dels propers dies de Setmana Santa la Deixalleria municipal modifica els seus horaris. D’aquesta manera aquest proper divendres, divendres sant, l’equipament romandrà tancat. Ja al llarg del cap de setmana, dissabte i diumenge s’oferirà el servei habitual —al matí de 10 a 14 h, dissabte a la tarda de 16 a 20 h i diumenge a la tarda es poden dipositar bosses de fracció orgànica i fracció resta—.

  De la mateixa manera ja s’ha establert que el proper 1 de maig, també festiu,la...

 • Imatge de la Guerra Civil a Barcelona, 1936

  3/4/2012

  UN REPÀS AL COLLBATÓ DE 1931 AL 1941

  Com van ser a la nostra vila els anys d’intensos canvis polítics i socials que van del 1931 al 1941? A aquesta pregunta ve a donar resposta l’obra “República, Guerra Civil i postguerra a Collbató (1931-1941)” que aquest proper 14 d’abril presenta Antoni Lardín de la mà de l’Associació Cultural del Montserrat (ACM). A la presentació del llibre de l’historiador a més del propi autor hi prendran part també Jordi Serra, de l’ACM i Francesc Vilanova i Vila-Abadal, professor de...

 • Seguretat a Internet

  29/3/2012

  CONSELLS DE SEGURETAT A INTERNET DELS MOSSOS D’ESQUADRA

  Dins dels consells que periòdicament publiquen els Mossos d’Esquadra per a ajudar-nos a incrementar els nostres nivells de seguretat, ha estat editat un díptic destinat a informar sobre la seguretat a Internet. Entre els aspectes que es tracten destaquen els consells oferts al voltant dels virus, l’ús de contrasenyes, els serveis de xat o missatgeria o les descàrregues de música i vídeos. En tot cas, una de les qüestions a les que es dediquen una especial atenció a l’ús que fan els...

 • Concert de sardanes

  29/3/2012

  SARDANES ALS CONCERTS DE PRIMAVERA DELS AMICS DE L’ORGUE

  Aquest proper diumenge 1 d’abril, i dins dels concerts de primavera a l’Església de Sant Corneli que organitza l’Associació d’Amics de l’Orgue, serà el torn per a les sardanes d’Antoni Guinjoan interpretades per la cobla La Principal del Llobregat. A partir de les 19 h podrem gaudir d’un concert, amb 12 temes programats dividits en dues parts que tenen els amics Guinjoan com a fil conductor. Antoni Guinjoan ha format part del 1958 al 1967 de l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre...

 • TDT

  29/3/2012

  RESULTATS DELS MESURAMENTS DEL SENYAL DE TDT

  La Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació ja ha fet arribar a l’Ajuntament els resultats i conclusions dels mesuraments realitzats al nostre municipi amb l’objectiu de millorar en determinades zones la recepció del senyal de la Televisió Digital Terrestre. En total han estat 7 zones les que han estat objecte d’aquests treballs, gràcies també a la informació proporcionada pels veïns i veïnes a través de les xarxes socials.

 • Circulació a l'A2

  28/3/2012

  REOBERTA LA VIA D’INCORPORACIÓ A L’A2

  Ja es troba oberta la via d’incorporació en sentit Barcelona de l’A2 que el passat 16 de gener quedava tallada per les obres que s’hi duen a terme per a la creació de l’enllaç alternatiu entre Collbató i Esparreguera. Al llarg d’aquest temps s’habilitava una desviació per tal de permetre les sortides des del nostre municipi. El tall d’aquesta via, situada a l’alçada del polígon industrial Les Ginesteres s’ha desenvolupat dins de les previsions de tres mesos anunciades permetent...

 • Priveïdors i IBI

  28/3/2012

  ELS PROVEÏDORS DEL MUNICIPI SENSE COBRAMENTS PENDENTS

  Les darreres normatives aprovades pel govern estatal en referència al cobrament d’impagats per part dels proveïdors dels ajuntaments no han afectat al consistori de Collbató. Els nombrosos municipis que no mantenen els seus pagaments al dia es veuen d’aquesta manera obligats a endeutar-se a 12 anys per tal de fer front a les factures pendents mitjançant un préstec a llarg termini o bé amb la retenció del fons estatal que reben mensualment les corporacions locals.

 • 27/3/2012

  ALGUNS MOMENTS DELS NOSTRES TRES TOMBS

  Ja podeu consultar algunes de les imatges dels Tres Tombs celebrats a la nostra vila aquest passat cap de setmana. S’inclouen alguns dels moments més significatius com van ser l’espectacle eqüestre o el pas dels animals i els carruatges durant els Tres Tombs pròpiament dits.