Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

10:01  |  19/11/2019

Notícies

 • Participació a les eleccions generals, a Collbató, a les 14 hores.

  10/11/2019

  La participació en les Eleccions Generals a Collbató registra un lleuger descens, d’1,74 punts respecte a la registrada el 28 d’abril

  A les 14 hores, a Collbató han votat 1.475 persones, un 44,39% del cens electoral. Aquesta xifra és inferior en 1,74 punts a la de l'anterior convocatòria d'eleccions generals, del 28 d’abril, on havien votat a la mateixa hora 1.513 persones, un 46,13%.

  La participació a Collbató és àmpliament superior a l'índex de participació general a Espanya, situat en el 37,93%. També supera l’índex de participació a Catalunya, que ha estat del 40,60%; el 28 d’abril va ser del 43,52%.
   
  Actualitzarem la informació amb la següent publicació de les dades de participació, a partir de les 18 hores.

 • Imatge de l'activitat

  7/11/2019

  Dissabte, a les 17.30 hores, reconcilia les dimensions masculina i femenina, a les Coves de Montserrat

  Dissabte, i dins dels actes en què participa Inspira Montserrat, s’ha organitzat una performance amb música, llum i dansa a l’interior de les Coves de Montserrat, que passaran a ser la metàfora d’una matriu femenina que acollirà totes les persones assistents.

  L’activitat és gratuïta amb taquilla inversa, perquè qualsevol persona que hi participi pugui col·laborar a la sortida.
   
  Cal portar il·luminació per la sortida després de l’activitat, ja que serà de nit.
   
  Per participar, cal inscripció prèvia, que es tancarà quan s’ompli l’aforament, de 200 persones. La inscripció la pots fer en aquest enllaç.

 • L'autor i traductor Jaume Creus

  7/11/2019

  Jaume Creus, traductor de "Morfina. Relats d'un jove metge", de Bulgàkov, demà divendres, en el Club de Lectura

  Demà divendres, a les 19 hores, el Club de Lectura està dedicat a "Morfina. Relats d'un jove metge" de Mikhaïl Bulgàkov. El seu traductor en Jaume Creus, veí de Collbató, poeta i traductor, analitzarà el volum de narracions que expliquen la inexperiència d'un jove metge en un entorn rural de Rússia.

  En aquesta història l'autor evidencia que no existeixen els herois, i parla de la por, entre altres temes d'abast universal.

 • Imatge de l'activitat.

  6/11/2019

  Vine, demà, al Casal de Cultura, a la Primera Trobada de Voluntaris de la Cavalcada de Reis 2020

  Vols col·laborar en l’organització i muntatge previ de la Cavalcada de Reis 2020, i viure, en primera persona, una nit màgica?

  Ja siguis petit o gran, vine, demà dijous, 7 de novembre, a les 19.30 hores, al Casal de Cultura i participa en la primera trobada de voluntaris per a l’organització i el muntatge previ de la Cavalcada de Reis 2020.
   
  Forma part de la màgia de Nadal!
   

 • Taller de màgia, aquest dissabte al Casal de Cultura

  6/11/2019

  Aquest dissabte, fes màgia!

  Tens entre 6 i 12 anys? T'agrada la màgia? Vols sorprendre els teus amics fent servir l'il·lusionisme? Inscriu-te al taller de màgia que es farà al Casal de Cultura, aquest dissabte, 9 de novembre, d'11 a 14 hores. És gratuït!

  El taller de màgia és una activitat familiar d'introducció a aquesta divertida activitat, adreçada a nens i nenes d'entre 6 i 12 anys. L'activitat és totalment gratuïta i amb places limitades. Si estàs interessat, t'has d'inscriure, com més aviat millor, a clbt.cultura@collbato.cat, o, presencialment, al Casal de Cultura.
   
  Inscriu-te i, aquest dissabte, fes màgia!
   

 • Reunió de presentació del Banc de Terres del Parc Rural del Montserrat, a El Bruc

  6/11/2019

  El Parc Rural del Montserrat presenta el Banc de Terres

  El Bruc va acollir, ahir, una de les quatre presentacions del Banc de Terres del Parc Rural del Montserrat. Més de 40 persones van assistir a la presentació, que va tenir lloc a la sala de plens de l’Ajuntament.

  Entre les persones assistents, propietaris de terrenys rurals i joves pagesos que volen accedir a terres per potenciar l’activitat agrària a l’entorn de Montserrat. Com a representant de l’Ajuntament de Collbató hi va assistir el primer tinent d’alcalde i regidor d’Acció Territorial, Josep Estradé.

 • Visita d'agricultors holandesos al Parc Rural del Montserrat

  5/11/2019

  Una delegació d’agricultors holandesos visita Collbató per conèixer el Parc Rural del Montserrat

  Una delegació, conformada per agricultors i responsables d’ordenació territorial de l’administració holandesa, va visitar ahir Collbató per conèixer el projecte del Parc Rural del Montserrat i els avantatges que ofereix als agricultors.

  El grup es va reunir amb el president del Parc Rural del Montserrat i alcalde de Collbató, Miquel Solà, i amb el primer tinent d’alcalde i regidor d’Acció Territorial, Josep Estradé, que els van respondre dubtes sobre la creació i funcions d’aquest organisme. La reunió la va organitzar la Diputació de Barcelona i va comptar amb la participació de tres productors locals d’oli que van explicar les seves experiències.

 • El Parc Rural de Montserrat es presenta demà, dimarts 5 de novembre

  4/11/2019

  Demà, a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Bruc, presentació del Parc Rural del Montserrat

  El Parc Rural del Montserrat es presenta demà, dimarts 5 de novembre, a les 19 hores, a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Bruc. Si ets propietari de terres agrícoles o estàs interessat a conrear-les, inscriu-te i vine demà a la reunió! Si estàs interessat, t'has d'adreçar a bancdeterres@diba.cat, indicant: nom, cognoms, adreça electrònica, telèfon de contacte i DNI.

  La Diputació de Barcelona i els Ajuntaments del Parc Rural del Montserrat impulsen el Banc de Terres d'aquest territori, amb l'objectiu de recuperar les terres abandonades o en desús i posar-les a disposició de persones interessades a conrear-les. Aquest projecte s'emmarca en les actuacions de desenvolupament agrari que està impulsant la Diputació de Barcelona, en el marc del projecte BCN Smart Rural, cofinançat amb fons FEDER.

 • La semirotonda actual que serà substituida per una rotonda de 32 m de diàmetre

  3/11/2019

  Comencen les obres de la rotonda d’intersecció entre la carretera B-112 i el Passeig de les Llongànies

  Demà dilluns comencen les obres per a la realització de la rotonda d’intersecció entre la carretera B-112 i el Passeig de les Llongànies.

  A partir de demà es poden produir afectacions puntuals del trànsit a la zona per la realització de tasques localitzades a l’obra. Anirem informant de l’evolució dels treballs i les afectacions al trànsit durant les diferents fases d’execució de les obres.

 • Ajuntament de Collbató.

  31/10/2019

  Dilluns l'OAC de l'Ajuntament romandrà tancada

  Dilluns vinent, 4 de novembre, l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament no donarà servei, a causa de les obres que s'estan duent a terme a l'edifici.

  A partir de dimarts, el servei continuarà operant amb normalitat. Preguem que disculpeu les molèsties.