Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

08:49  |  16/09/2019

Notícies

 • El Casinet, ple, a la presentació de Maleïda 1882

  7/9/2019

  Un Casinet ple gaudeix de la pel·lícula Maleïda 1882, de l'Albert Naudin

  El Casinet es va omplir de gom a gom per veure en primícia la pel·lícula Maleïda 1882, dirigida per l'Albert Naudin, cineasta de Collbató, en un acte de presentació en què van participar el director, l'actor Lluís Soler i l'estudiós de Jacint Verdaguer Bernat Gasull.

  L'acte va ser presentat per l'alcalde, Miquel Solà i hi van assistir la regidora de Cultura, Mar Andreu, i el regidor d'Esports, Jordi Riera.
   
  La pel·lícula se situa a l'estiu de 1882, any en què el poeta Jacint Verdaguer ressegueix el Pirineu a peu, en condicions adverses i amb materials precaris. En Verdaguer fou el primer a fer aquesta gran travessa d'alta muntanya fins al cim de l'Aneto. A partir d'aquesta aventura, va escriure el seu poema èpic "Canigó".

 • Foto general de la trobada d'alcaldes a Terrassa

  5/9/2019

  Collbató, en la reunió d'ajuntaments a Terrassa per exigir la condonació del deute de les famílies protegides per la llei 24/2015

  Una cinquantena d'ajuntaments es van reunir ahir a Terrassa per reforçar el front comú municipal davant l'amenaça d'Endesa.

  Alcaldes, alcaldesses i alts càrrecs polítics i tècnics de l'àmbit de l'habitatge, els serveis socials i la pobresa energètica de les quatre capitals de província catalanes, així com d'altres municipis d'arreu de Catalunya, es van reunir ahir, dijous 5 de setembre, a Terrassa per reforçar el front comú i establir el full de ruta a seguir per respondre a Endesa davant de la vulneració del que estableix la Llei 24/2015 de mesures urgents per afrontar l'emergència en l'àmbit de l'habitatge...

 • Imatge de la Diada 2019 a Collbató

  3/9/2019

  El dimarts 10 de setembre, celebra la Diada a Collbató!

  Els actes institucionals de dimarts vinent comencen a les 20.30 hores, amb l'ofrena floral al Racó d'en Ponis.

  Les entitats, associacions i partits polítics que vulguin participar en l'ofrena ho han de comunicar a clbt.cultura@collbato.cat fins al dilluns vinent, 9 de setembre de 2019.
   
  A continuació de l'ofrena floral, tindran lloc els parlaments institucionals amb la intervenció dels representants municipals.

 • Imatge de la Festa Major 2019

  2/9/2019

  Collbató, de festa major!

  Del 13 al 16 de setembre Collbató viurà la seva festa major amb una gran oferta de propostes per a tots els públics.

  Entre els actes més destacats hi ha el pregó, que farà l’actor i imitador Pep Plaza, i les actuacions de la Fundación Tony Manero, i les bandes Biruji i Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries; el teatre de Fel Faixedas i les arts de carrer de Circ Vermut. Pots consultar el programa complet de la festa en el programa de mà.

 • Un fotograma de la pel·lícula

  2/9/2019

  Divendres, a les 19 hores, presentació i projecció de la pel·lícula Maleïda 1882, al Casinet

  Divendres es projectarà la pel·lícula Maleïda 1882, dirigida per l'Albert Naudín, cineasta de Collbató. Hi assistiran l'actor Lluís Soler i l'estudiós de Jacint Verdaguer Bernat Gasull. L'acte estarà presentat per l'alcalde, Miquel Solà.

  La pel·lícula se situa a l'estiu de 1882, on Jacint Verdaguer, ressegueix el Pirineu a peu, en condicions adverses i amb materials precaris. En Verdaguer fou el primer a fer aquesta gran travessa d'alta muntanya fins al cim de l'Aneto. A partir d'aquesta aventura, va escriure el seu poema èpic "Canigó".

 • Consultori de salut de Collbató

  29/8/2019

  Horaris d’atenció al consultori de salut durant el mes de setembre

  Us comuniquem el calendari d’atenció al consultori de Collbató previst per al mes de setembre que ens ha fet arribar l’Institut Català de la Salut.

  Els horaris de Medicina de Família i Infermeria seran els habituals excepte el dia 13 de setembre que no hi haurà servei de Medicina de Família, però sí que es mantindrà el d’Infermeria.
   
  Del 2 al 16 de setembre no hi haurà servei de Pediatria.

 • La carretera B-112.

  28/8/2019

  Restriccions a la circulació en la B-112, el setembre, per les obres de millora de la carretera

  La setmana vinent comencen les obres de millora de les proteccions de la carretera B-112, passat l'accés a les Coves de Montserrat i fins a la intersecció amb la C-55. Segons informa la Diputació de Barcelona, les obres s’han endarrerit respecte al calendari inicialment previst per causes alienes a la Diputació.

  Com estava inicialment previst, els primers dies hi haurà pas alternatiu de vehicles. A continuació es tallarà la carretera en ambdós sentits. Està previst que les obres durin tot el mes de setembre.

 • L'organista Pol Álvarez, durant la seva actuació.

  26/8/2019

  Virtuosisme jove, a Sant Corneli

  El jove organista Pol Álvarez va mostrar el seu virtuosisme al teclat en el concert d'ahir diumenge a l'església de Sant Corneli.

  El músic va oferir obres de Bach i Mendelssohn, entre altres, que li van permetre mostrar el domini dels teclats que ha aconseguit, fruit de la seva dedicació.

  Pol Álvarez va començar a estudiar als 7 anys. Enguany ha aconseguit el primer premi per unanimitat en el concurs nacional d'orgue Francisco Salinas, a Burgos, entre altres distincions. Des de l'any 2017, és organista titular i director de cor a l'església d'Alt Heumaden, a Stuttgart.

 • L'organista Pol Álvarez

  20/8/2019

  Diumenge, concert d’orgue amb el jove Pol Álvarez

  Diumenge 25 d’agost, a les 7 de la tarda, el jove organista Pol Álvarez oferirà un concert a l’església de Sant Corneli, amb obres de Bach i Mendelssohn, entre altres.

  Pol Álvarez és un jove organista terrasenc que va començar a estudiar als 7 anys. Enguany ha aconseguit el primer premi per unanimitat en el concurs nacional d’orgue Francisco Salinas, a Burgos, entre altres distincions. Des de l’any 2017, és organista titular i director de cor a l’església d’Alt Heumaden, a Stuttgart.

 • Imatge de la Festa de l'Esport 2019

  19/8/2019

  El diumenge 1 de setembre, fes esport amb les entitats de Collbató!

  El diumenge 1 de setembre, de 10 a 13 hores, tens a la teva disposició tota una sèrie d'exhibicions, tastets esportius, curses i activitats al camp de futbol municipal, l'escola Mansuet, l'Slam Club, el Club de Tennis Collbató i el bosquet al costat de l’escola Mansuet, perquè coneguis tota l'oferta esportiva que t'ofereixen les associacions de Collbató.

  Un gran nombre d'activitats esportives per a tu: Xuts a porteria, pedalejada pel món, i tennis taula, a l’Escola Mansuet; circuit de trail, al bosquet; rocòdrom, tirolina i passejos sobre quatre potes, al camp de futbol; tennis, a les pistes del club de tennis; pàdel, taekwondo i futbolí, a l’Slam Club.
   
  També tindràs tota una sèrie d'exhibicions esportives: Cavalls, al camp de futbol; i karate i activitats dirigides, a l’Slam Club.