Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

19:38  |  04/08/2020

Notícies

 • El puzle de Joan Arnau, a la Biblioteca de Collbató.

  21/7/2020

  Un gran puzle que reprodueix la Capella Sixtina, a la Biblioteca de Collbató

  Un veí de Collbató, Joan Arnau, ha donat un gran puzle de 18.000 peces a l'Ajuntament. El trencaclosques, que reprodueix una imatge de les pintures de Miquel Àngel, a la volta de la Capella Sixtina del Vaticà, ha estat penjat a la Biblioteca de Collbató.

  El trencaclosques ha estat finalitzat durant el confinament provocat per la pandèmia de la COVID-19. Des de l'Ajuntament volem agrair la donació realitzada, que ja és a la Biblioteca, i felicitar en Joan Arnau per la seva paciència, memòria visual i capacitat analítica.

 • Dilluns vinent, 20 de juliol, a les 19.30 hores, sessió ordinària del Ple Municipal per videoconferència.

  17/7/2020

  Dilluns vinent, 20 de juliol, a les 19.30 hores, sessió ordinària del Ple Municipal per videoconferència

  Dilluns vinent, 20 de juliol, a les 19.30 hores, tindrà lloc la sessió ordinària del Ple Municipal de l’Ajuntament de Collbató, que es farà per videoconferència i s’emetrà pel canal de YouTube de l’Ajuntament.

  Adjuntem la convocatòria i ordre del dia del ple, que es fa per videoconferència, atesa la crisi sanitària pel coronavirus COVID-19, i que s’emetrà pel canal de YouTube de l’Ajuntament de Collbató.
   
  Si vols formular precs o preguntes, ho pots fer avui, per correu-electrònic.

 • Imatge del Sant Jordi 2020

  16/7/2020

  Collbató celebra, dijous 23 de juliol, un Sant Jordi amb mesures de seguretat per la COVID-19

  Dijous de la setmana vinent, 23 de juliol, Collbató celebrarà, al Casal de Cultura i la Biblioteca, un Sant Jordi amb totes les mesures de seguretat per la COVID-19.

  Els actes començaran a les 18.30 hores, amb la tradicional venda de llibres i l’espectacle familiar “Sant Jordi i la princesa”, de la companyia Pengim-Pengam. L’espectacle és amb taquilla inversa: l’accés és gratuït i, a la sortida, pots fer l’aportació que consideris.

 • Dissabte i diumenge, l’Inspira Montserrat ofereix un cap de setmana ple d’experiències amb una edició reduïda i adaptada a les circumstàncies.

  14/7/2020

  L’Inspira Montserrat torna aquest cap de setmana a Collbató

  Dissabte i diumenge, l’Inspira Montserrat ofereix un cap de setmana ple d’experiències a Collbató amb una edició reduïda i adaptada a les circumstàncies.

  La primera activitat tindrà lloc dissabte, 18 de juliol, de 18.30 a 19.30 hores, amb una proposta de Ioga infantil, de la mà de Núria Mercadé, Lurdes Heredia i Carles Campos. Es farà a l’Espai de La Salut.
   
  A continuació, a partir de les 20 hores i també a l’espai La Salut, s’oferiran tècniques de Ioga i meditació, per a qualsevol persona, encara que mai hagi practicat aquesta disciplina o que tingui limitacions físiques.

 • Bosc del Missé

  13/7/2020

  Presentació del programa d’adequació de la urbanització del Bosc del Missé

  El passat dijous 2 de juliol de 2020, a instància de l’Ajuntament, es va mantenir una reunió entre representants de l’Ajuntament, el redactor del programa i l’Associació de propietaris del Bosc del Missé.

  A la reunió van participar l’alcalde, Miquel Solà; el regidor d’Acció Territorial, Josep Estradé; l’arquitecte municipal, Albert Relat, i la tècnica de l’Administració general, Beatriz Mirones, el redactor del Programa d’adequació de la Urbanització del Bosc del Missé (endavant PADUR), Salvador Milà, en representació de Milà Advocats S.L.P., i l’Associació de propietaris del Bosc del Missé. Va començar amb la intervenció de Salvador Milà, que va donar compte de la finalitat...

 • Donació de sang, el 19 de juliol.

  10/7/2020

  El diumenge 19 de juliol, Collbató acull una campanya de donació de sang

  El diumenge de la setmana vinent, 19 de juliol, el Casal de Cultura comptarà amb un espai de donació de sang, de 10 a 14 hores. Cal reservar hora a donarsang.gencat.cat.

  Aquests dies, el Banc de Sang està fent una crida a la ciutadania per mantenir  el ritme de donacions, que continuen sent necessàries per als pacients dels hospitals un cop superat l’estat d’alarma.
   
  Amb la reducció dels contagis i malalts als hospitals s’han reactivat les operacions i tractaments ajornats durant els darrers dos mesos. Ara, la necessitat de 1.000 donacions de sang diàries a tot Catalunya pot ser fins i tot superior a causa de l’alta activitat transfusional.

 • Incidència a la Plataforma de serveis de contractació pública

  9/7/2020

  Suspensió de l'acta d'obertura del sobre B per incidència a la Plataforma de Contractació Pública

  Atesa la impossibilitat per part de l'Administració Oberta de Catalunya (AOC) de donar solució a la incidència advertida en passat dia 2 de juliol a conseqüència de la incidència a la Plataforma de Contractació Pública, se suspèn l'acta d'obertura del sobre B prevista per avui.

  L'obertura del Sobre B estava prevista per a avui dins del procés de licitació del Contracte de serveis per la neteja dels centres d'ensenyament, culturals i esportius municipals de l'Ajuntament de Collbató. Tan bon punt tinguem nova data per l'obertura dels sobres, us ho comunicarem per aquesta mateixa via i a través de la web municipal.
   

 • La piscina infantil de Collbató

  8/7/2020

  La piscina petita torna a funcionar

  La piscina petita ja torna a ser operativa, després de la finalització de la important reparació que s'ha fet per solucionar les pèrdues d'aigua que s'havien detectat. A causa de la situació de pandèmia per la COVID-19, aquesta piscina té actualment un aforament màxim de 3 persones.

  La instal·lació habilitarà un carril de natació a la piscina gran, cada dia, de 16 a 17 hores.

 • 4000peus suspèn la Caminada Popular

  7/7/2020

  4000peus suspèn la Caminada Popular

  La junta directiva de 4000peus ha pres la decisió de suspendre la celebració de la caminada popular. El format de la caminada té un difícil ajust a allò que s'anomena la "nova normalitat" causada per la pandèmia de la COVID-19.

  4000peus afirma, en el seu comunicat, que vol posar, per davant de tot, la seguretat. I una activitat que només té sentit amb una gran afluència de participants no és compatible amb les mesures de distància social.
   
  Així, doncs, l'entitat deixa per l'any que ve la 13a edició de la caminada. Segur que es podrà celebrar amb tota plenitud, i, des de 4000peus, us conviden a tots i totes a participar-hi!

 • Casal de Cultura de Collbató

  6/7/2020

  La Biblioteca amplia serveis

  A partir de demà, 7 de juliol, la Biblioteca de Collbató ampliarà els serveis, arran de l’aplicació del pla sectorial de Biblioteques, aprovat per la Generalitat de Catalunya.

  Així, a partir de demà:
  Es podrà accedir al fons de consultaEs podrà fer servir el servei d’autopréstecS’obre la Sala InfantilEs reinicia el préstec interbibliotecari (en aquest cas, a partir del dilluns vinent, 13 de juliol) 
  Les mesures de protecció anti-covid per accedir al Casal de Cultura-Biblioteca segueixen vigents. Les recordem:
  Cal mantenir la distància de seguretat de 2 metresL’ús de la mascareta és obligatoriAplica’t gel hidroalcohòlic abans d’entrar a la instal·lacióL’aforament...