Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

02:27  |  30/11/2023

Notícies

 • 25N 2023

  21/11/2023

  El programa del 25N a Collbató reivindica un esport sense violències masclistes

  Enguany, en el programa d'activitats del 25N hi té cabuda l'esport, perquè des de l'àrea d'Igualtat es vol ajudar que la pràctica esportiva sigui segura, sense discriminació, violències ni assetjaments.

  De fet, enguany, per primer cop, s'ha adherit a l'organització del cicle d'activitats el Club de Tennis Taula. Així, el 24 de novembre, se celebrarà a la tarda un torneig de tenis taula organitzat amb l'objectiu de mostrar el rebuig a les violències masclistes des de l'àmbit de l'esport.

 • Lemon Clear

  20/11/2023

  Alerta sanitària en un producte de cosmètica

  És una crema pel tractament corrector de taques.

   
  Les autoritats sanitàries franceses han comunicat un avís de retirada immediata del mercat del producte cosmètic "Soin correcteur de tâches". Es tracta d'una crema pel tractament corrector de taques de la marca Lemon Clear, que es ven habitualment a través de la pàgina web d'eBay.

 • 12es Jornades de Patrimoni del Baix Llobregat

  17/11/2023

  Collbató acull les 12es Jornades de Patrimoni del Baix Llobregat

  Avui i demà se celebren les 12es Jornades de Patrimoni del Baix Llobregat centrades en "La geologia i la mineria al Baix Llobregat. Un patrimoni identitari a través de la història”.

  El Casal de Cultura de Collbató ha acollit aquest matí la primera de les Jornades. I demà, dissabte 18 de novembre consistirà en una visita guiada a l’itinerari geològic del Papiol.

 • Batuda de senglars

  17/11/2023

  Batuda de senglars aquest diumenge 19 de novembre a Collbató

  Diumenge, 19 de novembre, a partir de les 7 hores del matí, es portarà a terme una batuda de senglars a la zona de Can Perellonch, Can Guineu, Torrent de Can Fosalba i Torrent de Serra alta.

 • Marxa nòrdina 23 novembre 2023

  16/11/2023

  Nova passejada de marxa nòrdica a L'Hospitalet de Llobregat

  Es portarà a terme el dia 30 de novembre i les places estan limitades.

   
  L'Ajuntament de Collbató organitza una nova passejada de marxa nòrdica amb la col·laboració del Casal de la Gent Gran i la Diputació de Barcelona. En aquesta ocasió, el 30 de novembre es caminarà pels volts de L'Hospitalet de Llobregat. El recorregut és de dificultat baixa i s'allargarà 8 km.

 • Aigua Collbató

  15/11/2023

  L'Ajuntament sotmet a consulta pública els usos de l'aigua

  La ciutadania pot proposar i opinar sobre el projecte municipal durant els pròxims dies.

   
  S'obre la consulta pública sobre el projecte d'ordenança municipal d'usos de l'aigua en situació de sequera. Les persones interessades poden fer arribar les seves aportacions de com s'hauria de gestionar el subministrament d'aigua al municipi a través del correu clbt.enginyer@collbato.cat fins al 12 de desembre. 
   
  La llei diu que, en l'elaboració de normes amb rang de llei i reglaments, es farà una consulta pública prèvia amb la població i entitats que es puguin veure afectades...

 • Avís collbató

  14/11/2023

  Tall de subministrament d’aigua

  Hi ha una avaria al carrer Querol que afecta el subministrament al carrer Querol, Manlleu i Bellpuig.

   
  Els tècnics de GIACSA ja treballen per restablir el subministrament a la zona afectada. La previsió és que la situació estigui normalitzada en el mínim temps possible, es preveu que sigui a les 18 hores.
  Preguem disculpeu les molèsties.
   
   

 • 25N 2023

  13/11/2023

  L'Ajuntament organitza una programació d'activitats pel 25N

  Tallers, xerrades i un monòleg són algunes de les propostes.

   
  La Regidoria d'Igualtat i LGTBI organitza una programació d'activitats i tallers amb motiu del 25N, el Dia Internacional contra les violències envers les dones. 
   
  La programació començarà el 17 de novembre, amb un taller de ceràmica al Niu Taller Creatiu que portarà el títol "Esculpim la NO violència". Serà a les 18 hores, al Casal de Cultura, i per participar cal inscriure's a través del correu elniutaller@gmail.com o al telèfon 696 27 08 30. Per la seva banda, la Biblioteca...

 • Actuació avaria carrer Puigcerdà

  13/11/2023

  Tall de subministrament d’aigua al Bosc del Misser

  Informem que s'ha restablert el subministrament d'aigua al barri del Bosc del Misser després de finalitzar l'actuació de l'avaria al carrer Puigcerdà.

   
   
  Preguem que disculpeu les molèsties.
   
   

 • Tractament processionària pi

  9/11/2023

  Aquesta nit es durà a terme el tractament de la processionària del pi als espais públics del municipi

  Avui dijous, 9 de novembre entre les 23 i fins a les 6 h del matí del dia 10 es farà un tractament fitosanitari als pins municipals.

   
  El tractament a les zones verdes serà mitjançant polvorització amb productes insecticides (Decis Protech 23.545) autoritzat pel Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación per al seu ús en espais públics, i sense període de restricció de pas per la zona tractada. No obstant, per evitar exposicions innecessàries i per precaució, durant el desenvolupament dels treballs l’empresa senyalitzarà i delimitarà les zones a tractar per evitar l’accés de persones alienes al tractament....