Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

07:39  |  02/12/2023

Notícies

 • Imatge: Generalitat de Catalunya

  20/6/2012

  COLLBATÓ APROVA L’AVANÇ DEL POUM

  Aquest passat 18 de juny el Ple Municipal va aprovar, entre d’altres punts, l’Avanç del POUM amb el corresponent Informe de Sostenibilitat Ambiental Preliminar que l’integra i el Programa de Participació Ciutadana que ajudarà a desenvolupar-lo. D’aquesta manera, aquest nou pla vindrà a substituir, un cop sigui desenvolupat i aprovat definitivament, l’actual Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) aprovat l’any 1984. Tot i que no s’ha esgotat el sòl potencialment desenvolupable,...

 • Moment de la trobada

  20/6/2012

  XVI TROBADA DE PUNTAIRES

  Els jardins de Can Rogent eren l’escenari aquest passat diumenge 17 de juny de la XVI Trobada de Puntaires de Collbató. Novament la trobada va ser un èxit tant de participants com de visitants. Aquests van poder gaudir també amb la coincidència de la trobada amb la celebració, com cada tercer diumenge de mes, del mercat de la tradició i amb l’exposició de les obres realitzades per als participants als cursos i tallers que s’han dut a terme al llarg d’aquest curs a la nostra vila.

  En...

 • L'actual situació de les beques menjador

  15/6/2012

  ACLARIMENT RESPECTE A LA SITUACIÓ DE LES BEQUES MENJADOR

  Davant la informació publicada al darrer número de la revista municipal Collbató Informa respecte a les beques menjador del Consell Comarcal del Baix Llobregat, des de la Regidoria d’Educació es volen realitzar diferents aclariments al respecte. Des del consell es comunicava el dia 20 de març a les escoles que l’ens comarcal havia mantinguts una reunió amb la Direcció General d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa del departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per...

 • Logotip del Parc Geològic i Miner de la Catalunya Central

  15/6/2012

  LA UNESCO AVALUA LES COVES DEL SALNITRE

  Dins del procés que a l’actualitat es duu a terme per a l’entrada del Parc Geològic i Miner de la Catalunya Central a la Xarxa de Geoparcs Europea de la UNESCO, aquest proper dilluns 18 de juny, les Coves del Salnitre seran visitades pels avaluadors fets arribar per part l’ens europeu. L’entrada del parc català a la xarxa és un pas fonamental per tal d’aconseguir que aquest espai esdevingui un referent del geoturisme.

 • Ajuntament de Collbató

  14/6/2012

  PLE ORDINARI DEL 18 DE JUNY

  El proper dilluns 18 de juny està convocat a l’Ajuntament la sessió ordinària del Ple. Per tal de conèixer els diferents punts que es tractaran es pot consultar, com a document adjunt, l’ordre del dia. 

 • Rebuda dels infants a l'aeroport l'estiu passat

  12/6/2012

  A PUNT PER A REBRE ELS INFANTS AFECTATS PEL DESASTRE DE TXERNÒBIL

  Aquest proper 22 de juny està prevista l’arribada al nostre municipi del grup de nens i nenes bielorussos afectats pel desastre nuclear de Txernòbil. Un any més l’Associació de Collbató per a la Solidaritat organitza aquesta estada als municipis de Collbató, El Bruc i Esparreguera per tal de donar acollida temporal a infants provinents d’una zona especialment afectada per la radiació i que pertanyen a famílies desestructurades amb problemes soci-econòmics.

  La seva rebuda al municipi...

 • Guiem Soldevila en concert. Imatge: guiemsoldevila.com

  8/6/2012

  GUIEM SOLDEVILA AL FESTIVAL PACEM A LA PARRÒQUIA DE SANT CORNELI

  Els Amics de l’Orgue posen el punt i final aquest cap de setmana al seu cicle de concerts de primavera i ho fan amb el Festival Pacem, Música i Poesia. En aquesta ocasió la parròquia de Sant Corneli rebrà aquest diumenge 10 de juny al cantautor Guiem Soldevila —piano, guitarra, llaüt i veus— qui acompanyat d’Irene Abad —violí i veus— presentarà el seu darrer treball “Nura”, a partir de les 19 h. Aquest segon treball discogràfic de Soldevila està fonamentat en la musicació...

 • Moment de l'actuació de Roques Blaves

  31/5/2012

  RECAPTACIÓ DE LES HAVANERES SOLIDÀRIES

  Collbató també s’ha sumat a les diferents activitats desenvolupades arreu de Catalunya en recolzament de La Marató per la pobresa organitzada per la Fundació La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. En concret el nostre municipi acollia un concert d’havaneres amb rom cremat aquest passat 18 de maig amb la participació del grup Roques Blaves d’Esparreguera al Casinet.

 • Imatge: Jorge Pazos

  30/5/2012

  ACORD PER A L’ÚS DE LES COVES DURANT 40 ANYS

  Ja ha estat aprovada per Junta de Govern Local la signatura dels Plecs de Condicions Administratives i Tècniques que han de regir la concessió demanial a favor de l’Ajuntament de Collbató per l’ús de les Coves del Salnitre per un termini de 40 anys amb caràcter gratuït. Aquest acord, signat amb la Direcció General de Medi Natural i Biodiversitat de la Generalitat, permetrà poder treballar en un projecte turístic a llarg termini que afavorirà la seva consolidació. Per altra banda, l’obtenció...

 • 29/5/2012

  ELS JOVES DEL CE COLLBATÓ A CAZÈRES

  Dins de les activitats que periòdicament es desenvolupen de manera conjunta entre Collbató i el municipi agermanat de Cazères sur Garonne, recentment ha estat el torn per als joves jugadors del Centre d’Esports Collbató. Un grup d’infants del club han pres part, com és habitual al llarg dels darrers anys, del torneig social celebrat al municipi.

  Podeu veure algunes imatges de la trobada als documents adjunts.