Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

02:17  |  30/11/2023

Notícies

 • 27/3/2012

  ALGUNS MOMENTS DELS NOSTRES TRES TOMBS

  Ja podeu consultar algunes de les imatges dels Tres Tombs celebrats a la nostra vila aquest passat cap de setmana. S’inclouen alguns dels moments més significatius com van ser l’espectacle eqüestre o el pas dels animals i els carruatges durant els Tres Tombs pròpiament dits.

 • Caminada

  26/3/2012

  A PUNT PER AL CICLE DE CAMINADES DE PRIMAVERA

  Finalment serà el proper 26 d’abril i no el dia 12 com s’havia anunciat en un primer moment, quan tingui lloc la primera de les tres caminades de primavera per a la gent gran que organitzen conjuntament l’Ajuntament i el Casal d’Avis Sant Corneli. A aquesta se succeiran les del 10 i la del 24 de maig. Tots aquells que hi estiguin interessats poden inscriure’s al Casal d’Avis —passeig de la Fumada, 8—.

  Aquestes tres caminades venen a completar les tres que es van dur a terme al...

 • Brossa

  21/3/2012

  MODIFICACIÓ PUNTUAL DE LA RECOLLIDA DE BROSSA PORTA A PORTA

  La vaga general convocada per al proper dia 29 de març tindrà la seva incidència directa sobre el servei de recollida de brossa porta a porta. Els horaris de recollida afectats seran els dels dies 28 i 29 de març. Pel que fa a dimecres 28 de març s’estableix un horari especial des de les 18 a les 24 h. Per la seva banda, el dia 29 l’horari de recollida serà a partir de les 24 h.

  Des de l’Ajuntament es demanen disculpes per les molèsties puntuals que es puguin produir.

 • Ajuntament de Collbató

  14/3/2012

  ORDRE DEL DIA DEL PLE DEL 19 DE MARÇ

  A continuació podeu consultar els punts que conformen el la sessió ordinària del ple municipal que tindrà lloc el proper 19 de març.

  1.- Aprovació, si s’escau, de l’acta de la sessió de Ple ordinari celebrat en data: 19.12.2011.

  2.- Donar compte Decret d’Alcaldia.

  3.- Donar compte d’acords adoptats en Junta de Govern Local.

 • 2/3/2012

  VISITA A MOIÀ DELS TÈCNICS DEL GEOPARC

  El passat 24 de febrer els tècnics del Geoparc de la Catalunya Central van visitar el Parc Prehistòric de les Coves del Toll, els Dolmens de les Crosanes i de Parés, el Museu Rafel Casanova i el Museu Arqueològic i Paleontològic, i finalment el nucli antic de Moià. Aquesta activitat s'inclou en un cicle de visites que els tècnics del Geoparc han fet als diferents centres d'interpretació del Geoparc des de Collbató, a Manresa, Súria i finalment Moià.

 • Premis

  28/2/2012

  EL CARNAVAL 2012 EN IMATGES

  A continuació podreu consultar algunes de les imatges que ens va deixar la celebració del Carnaval aquest passat diumenge al nostre municipi. De la mateixa manera, al Facebook de l’Ajuntament s’han compartit les imatges de la celebració jove de divendres al Casinet realitzades pels Joves de Collbató.

 • Immoble

  24/2/2012

  POSPOSAT EL COBRAMENT DE L’IBI

  L’Ajuntament ha decidit posposar el cobrament de la primera fracció de l’Impost sobre Bens Immobles (IBI) que passarà de ser cobrat l’1 de març a cobrar-se el 2 d’abril. Aquesta decisió, que es farà efectiva properament a través d’un decret, ve motivada per la darrera circular emesa al respecte pel Ministeri d’Economia i Hisenda respecte als criteris d'aplicació del Real Decret Llei aprovat el 30 de desembre del 2011. En ella el ministeri recomana que no s’incrementi aquest any...

 • Collbató

  23/2/2012

  RESOLUCIÓ DEL PROCÉS PER ATEMPTAT CONTRA L’AUTORITAT

  Aquesta setmana ha quedat tancat el procés obert contra un veí del municipi pel llançament d’objectes contra l’exalcaldessa Josefina Martínez, amb un acord que l’obliga a l’acusat al pagament de 360 euros. Els fets es remunten al març de 2009 quan durant un ple municipal F.R., membre de la plataforma Salvem Montserrat i del GiC, va llençar unes sabates contra la que en aquell moment era l’alcaldessa. Un cop tramitada la corresponent denúncia la fiscalia demanava per l’acusat cinc...

 • Carnaval

  23/2/2012

  CELEBREM EL CANESTOLTES

  Aquest cap de setmana Collbató celebra el seu Carnaval. I ho fa amb l’objectiu enguany d’aconseguir el major nombre possible de participants en les seves activitats populars i, especialment, en la rua que tindrà lloc aquest proper diumenge. L’inici serà en tot cas aquest divendres 24 de febrer, amb la festa del Carnestoltes Jove que tindrà lloc al recentment remodelat Casinet. A partir de les 22 h, els joves que hi vulguin prendre part podran gaudir fins a les 2 de la matinada de música...

 • Concert

  23/2/2012

  UN CAP DE SETMANA PER A LA CULTURA, EL RECORD I EL PATRIMONI NATURAL

  Més enllà dels diferents actes que celebren aquest cap de setmana del Carnaval a Collbató, el municipi acull d’altres propostes que ens aproparan a la música o al nostre entorn natural. La primera d’aquestes serà el dissabte 25 amb la sortida promoguda pels Amics del Dall i l’associació excursionista 4000peus. Al llarg d’un recorregut de 3,5 km, que s’iniciarà a les 9:15 h al Racó d’en Ponis, per la Serra dels Gatells i els voltants de la Salut podrem apropar-nos a alguns espais...