Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

03:03  |  30/11/2023

Notícies

 • Mapa zona batuda

  8/11/2023

  Batuda de senglars aquest dimecres 8 de novembre a Collbató

  Avui 8 de novembre s’ha confirmat una batuda a la zona de Can Maçana de Collbató. Es pot consultar el calendari de batudes a la zona de caça de la temporada 2023/24 AQUÍ.

 • Taller de ceràmica

  8/11/2023

  L’ajuntament de Collbató organitza un taller de ceràmica

  T'agradaria aprendre a fer ceràmica? Poder crear figures, gerros... Apunta't al taller de ceràmica que comença aquest proper dissabte 18 de novembre.
   
  El taller es portarà a terme els dissabtes 18  i 25 de novembre i 2 de desembre, de 10.30 a 13.30 hores, al Casal de Cultura.
   
  La inscripció és gratuïta, però el taller té places limitades, així que, si estàs interessat, et recomanem facis la inscripció tan aviat com puguis AQUÍ.

 • Tall subministrament aigua

  7/11/2023

  Tall de subministrament d’aigua a Can Dalmases I

  La zona de Can Dalmases I ha patit una avaria afectant el subministrament de tota la zona.

   
  Els tècnics d’Aigües de Collbató ja treballen per restablir el subministrament a la zona afectada. La previsió és que la situació estigui normalitzada en el mínim temps possible.
  Preguem disculpeu les molèsties.
   
   

 • Avís

  6/11/2023

  Avís recollida porta a porta

   
   
  Aquesta nit hi ha hagut una incidència al servei de recollida nocturn porta a porta en l'orgànica a la zona del Nucli Antic, El Pujolet, Can Migrat, Font del Còdol i Les Illes i la meitat de Can Dalmases on no s'ha pogut acabar la recollida.
  Si pertanyeu a aquest àmbit geogràfic del poble us informem que s'està procedint a la recollida al llarg d'aquest matí i migdia, així que podeu deixar els cubells fora.
  Gràcies i disculpes per les molèsties. 
   
   
   

 • Pista esportiva Martí Gil

  3/11/2023

  Es tanca la pista esportiva Martí Gil amb motiu dels desperfectes causats pel temporal de vent

  El fort vent obliga el tancament de la pista esportiva Martí Gil

  El fort vent obliga a tancar el passeig Josep Pla de Vilanova del VallèsL'ajuntament de Collbató ha procedit al tancament de la pista esportiva Martí Gil perquè a causa de les ratxes de vent al poble s'ha despenjat part del cablejat i un marcador, i romandrà tancada per motius de seguretat. L'Ajuntament informarà la ciutadania de l'evolució de la situació a través de tots els canals municipals d'informació. 
  A més, s'insta la ciutadania que extremi les precaucions en aquells espais on...

 • Accés a l'Institut carrer Tarragona

  3/11/2023

  El Ple aprova noves inversions a la via pública, equipaments municipals i elements de cultura popular

  El Ple municipal de Collbató va aprovar en la sessió d'octubre una modificació de crèdit que permeti dur a terme una sèrie de despeses urgents i inajornables. L’Ajuntament invertirà, entre totes aquestes actuacions, un total de 246.000 €.

   
  L'objectiu és posar al dia la via pública i equipaments municipals, per una banda, i impulsar cultura popular per una altra, tenint en compte les demandes de la ciutadania i la necessitat de manteniment.

 • Cartell Festival Amadeu Vives 2023

  2/11/2023

  VII Festival d'Amadeu Vives

  La programació pretèn recuperar la figura del compositor collbatoní.

  La Regidoria de Cultura organitza, del 18 al 19 de novembre, la setena edició del Festival Amadeu Vives, una proposta que busca recordar la vida i obra d'unes de les figures més rellevants de la cultura catalana de finals del segle XIX i principis del XX. L'esperit del mestre Vives, fill de Collbató, és present en una programació que abraça diferents gèneres.

 • Grup de suport emocional

  2/11/2023

  Torna el programa de Grup de Suport Emocional per a Cuidadors a Collbató

  Les sessions gratuïtes seran cada dijous de la setmana de 16 a 17.30 h, al Casal de Cultura, a partir del proper dia 9 de novembre.

  Des de l'Ajuntament de Collbató continuem treballant per millorar el benestar dels nostres veïns i veïnes, i per això, un any més, posem en marxa el programa de Grup de Suport emocional per als cuidadors i cuidadores no professionals.

 • Agenda novembre 2023

  30/10/2023

  La programació cultural del novembre a Collbató

  Dues grans cites: el festival d'Amadeu Vives i el 25N.

   
  Collbató no atura els motors. L'Ajuntament organitza una sèrie d'activitats al llarg del novembre, entre les quals destaca, el VII Festival d'Amadeu Vives i la commemoració del Dia Internacional contra les Violències envers les Dones, el 25 de novembre.

 • Lluc Macia

  29/10/2023

  El collbatoní Lluc Macià es proclama campió de corda

  L’esportista i escalador Lluc Macià, de Collbató i que competeix amb el Club Excursionista Esparreguera, es va proclamar campió de Catalunya de corda el passat dissabte 21 d’octubre a la sala Golem de Blanes.
   
  Recordem que a finals de setembre va ser primer en l’última prova de la Copa Catalana d’Escalada de bloc i es va proclamar campió a la general, al centre d’escalada Cal Mico de Girona.