Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

19:44  |  04/08/2020

Notícies

 • Incidència a la Plataforma de serveis de contractació pública

  6/7/2020

  Incidència a la Plataforma de serveis de contractació pública

  S'ha detectat una incidència a la Plataforma de serveis de contractació pública que va impossibilitar l'obertura del Sobre A de la licitació del Contracte de serveis per la neteja dels centres d'ensenyament, culturals i esportius municipals de l'Ajuntament de Collbató (expedient 2019_2486).

  Des del passat dijous consta interposada una reclamació per poder modificar el dia d'obertura de l'esmentat sobre i que s'està tramitant, però no s'ha concretat encara la data de resolució de la problemàtica per part del Consorci Administració Oberta de Catalunya (Consorci AOC), ens que gestiona l'esmentada Plataforma.

 • Graffiti de l'engresca't

  6/7/2020

  Viu l’estiu més jove, a l’Engresca’t

  A partir d’avui, l’Espai Jove Engresca’t (Passeig de La Fumada, 8) t’ofereix diverses activitats d’allò més refrescants. L’espai estarà obert de dilluns a dijous, a les 18 hores i, divendres, a les 22 hores. Per poder accedir-hi només cal que t’inscriguis prèviament, mitjançant l’instagram @espaijovescollbato i disposis d’una autorització dels pares o tutors.

  El programa d’activitats per a aquesta setmana de juliol és el següent:
  Dilluns, 6: Xerrada sobre el confinament Dimarts, 7: Jam Session Dimecres, 8: Joc del globus d’aigua Dijous, 9: Taller de graffiti Divendres, 10: Cinema a la fresca 
  Segueix el perfil a instagram d’Engresca’t i viu l’estiu més jove a Collbató!
   

 • Piscina

  2/7/2020

  Condicions d’ús de la piscina d’estiu

  Compartim l’actualització de les condicions d’ús de la piscina, ara que ja ha començat la temporada i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.

  En compliment del Pla Sectorial d’instal·lacions esportives i activitats esportives per a l’etapa de la represa de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, els aforaments màxims de la instal·lació han quedat fixats de la següent manera:
  Piscina gran: 69 banyistesPiscina petita: 3 banyistesTotal del recinte: 398 persones 
  Distància de 2 metres entre tovalloles
  Pel que fa a la sectorització d’espais, per l’afluència mitjana de persones usuàries i la capacitat...

 • Deixalleria de Collbató

  1/7/2020

  La deixalleria suprimeix les restriccions d’accés per matrícula de vehicle a partir d’avui

  La deixalleria de Collbató amplia el seu servei, donat el progressiu retorn a la normalitat, i suprimeix les restriccions d’accés a la instal·lació per matrícula de vehicle a partir d’avui, 1 de juliol de 2020.

  La instal·lació també amplia el nombre de persones usuàries que poden accedir-hi simultàniament: de dos a tres: Dos a la zona de contenidors, i una, esperant, per identificar-se. Caldrà seguir adoptant les mesures de seguretat, com l'ús de mascareta i respectar la distància de seguretat. En tot moment les persones usuàries hauran d’atendre les indicacions de l’operari de la deixalleria.

 • Les Coves de Montserrat reobren dissabte, 4 de juliol.

  1/7/2020

  Les Coves de Montserrat reobren dissabte

  Les Coves de Montserrat reobren dissabte vinent, 4 de juliol, amb limitacions per respectar els criteris sanitaris.

  Així doncs, s'ha reduït l'aforament dels grups, s'ha incrementat el temps entre visites i caldrà fer servir mascareta.
   
  Les visites s'oferiran els dissabtes i diumenges en horari de matí i tarda. Les entrades ja estan disponibles al web. Podeu consultar horaris i disponibilitat a www.covesdemontserrat.cat. Recordem que les entrades només es podran adquirir mitjançant venda anticipada al web.

 • Diumenge, concert amb públic i retransmès per YouTube

  30/6/2020

  Diumenge, Amics de l’Orgue ofereix el primer concert post-Covid, en homenatge a Joan Capella, amb públic i retransmès per YouTube

  Diumenge vinent, 5 de juliol, l’Associació d’Amics de l’Orgue oferirà el primer concert a Collbató des que es va iniciar la pandèmia de la Covid-19, en homenatge a Joan Capella, amb un aforament d’unes 50 persones i, per primer cop, retransmès en directe per YouTube. A l’acte hi participarà l’organista Jordi Figueras i el campaner Josep Teruel.

  L’aforament serà molt limitat, un màxim de 50 persones, per assegurar que es respecten les normes per evitar contagis, però el concert es podrà seguir en directe mitjançant el canal YouTube que ha posat en marxa l’associació i que, per primer cop, farà una retransmissió del concert en directe: https://youtu.be/ZJAcke_mWwU.

 • Bosc del Missé

  29/6/2020

  Programa d’Adequació de la Urbanització del Bosc del Missé

  Com un dels passos per a la finalització de les obres d’urbanització del Bosc del Missé, el passat dia 25 de maig de 2020, la Junta de Govern Local de Collbató, va adoptar l’Acord de recepció del Programa d’Adequació de la Urbanització (endavant PADUR) del Bosc del Missé.

  El PADUR s’ha redactat de conformitat amb el que preveu la Llei 3/2009, del 10 de març, de regularització i millora d’urbanitzacions amb dèficits, i té com a objectius:
  Determinar les actuacions administratives necessàries per finalitzar i en el seu cas completar les obres d’urbanització i d’instal·lació de serveis, a l’àmbit del “Bosc del Missé”, per tal que pugui disposar dels serveis urbanístics bàsics, de forma que les parcel·les existents reuneixin les condicions...

 • L'Ajuntament de Collbató ha penjat banderoles de conscienciació i ha realitzat una sèrie de fotografies per commemorar, avui, dia 28 de juny, el Dia Internacional de l'Orgull Lesbià, Gai, Transsexual, Bisexual i Intersexual.

  28/6/2020

  Collbató referma el compromís amb la diversitat sexual i afectiva en el Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+

  L'Ajuntament de Collbató ha penjat banderoles de conscienciació i ha realitzat una sèrie de fotografies per commemorar, avui, dia 28 de juny, el Dia Internacional de l'Orgull Lesbià, Gai, Transsexual, Bisexual i Intersexual.

  El Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+ commemora els disturbis d'Stonewall (Nova York) en 1969, que marquen l'inici del moviment d'alliberament homosexual. Aquestes manifestacions són considerades com les primeres mostres de lluita del col·lectiu homosexual als Estats Units i al món.

 • Reobertura de parcs infantils i de les pistes esportives de les Illes i Can Dalmases

  26/6/2020

  Reobertura de parcs infantils i de les pistes esportives de les Illes i Can Dalmases

  Demà, 27 de juny, es reobren els parcs infantils de Collbató i les pistes esportives situades a Les Illes i a Can Dalmases, un cop finalitzades les tasques de condicionament, neteja i desinfecció.

  Als parcs infantils se seguirà un protocol continuat de neteja amb productes específics per garantir la seva desinfecció. En tot cas, recordem que cal respectar les mesures de seguretat per evitar contagis: ús de mascaretes quan no es pot garantir una distància d'un metre i mig, mantenir la distància i rentar-se freqüentment les mans, sigui amb aigua i sabó o amb gel hidroalcohòlic.

 • Si vols portar fustes i mobles per la Foguera de Sant Joan, tens temps fins demà, dimarts 23, a les 15 hores

  22/6/2020

  Si vols portar fustes i mobles per la Foguera de Sant Joan, tens temps fins demà, dimarts 23, a les 15 hores

  Et recordem que, si vols portar fustes i mobles per cremar a la gran foguera, tens temps fins demà, 23 de juny, a les 15 hores, a l’espai ja habilitat a l’esplanada dels Bombers.

  Han de ser materials que deixin brasa, sobretot de fusta. No portis papers ni teixits, perquè el vent els pot enlairar. No utilitzis mai bidons, llaunes o esprais, ja que poden explotar; ni pneumàtics ni plàstics, pels seus efectes contaminants; ni restes vegetals ni restes de poda.
   
  Demà, gaudeix de la festa del foc de manera responsable!