Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

05:51  |  20/07/2019

Notícies

 • Un moment de la representació.

  29/6/2019

  Tosca, a Collbató

  L'activitat Liceu a la Fresca, que apropa l'òpera del Gran Teatre del Liceu al territori, va tenir ahir una edició molt reeixida, amb una nombrosa assistència que va seguir el drama musicat per Giacomo Puccini.

  La pantalla gegant que presidia la plaça de l'Era, amb el macís de Montserrat com a imponent teló de fons, va retransmetre el programa realitzat pel Canal 33. Abans que comencés l'emisió, la regidora de Cultura, Mar Andreu, va donar la benvinguda als assistents i els va convidar a gaudir d'una vetllada de cultura en l'entorn privilegiat de Collbató. La calor extrema que havia protagonitzat el dia va donar una mica de treva i es va poder gaudir de l'obra amb una temperatura adient.

 • La bandera de l'Arc de Sant Martí, a la balconada de l'Ajuntament.

  28/6/2019

  Collbató se suma a la defensa dels drets de les persones LGBTI

  Avui, 28 de juny és el Dia de l’Orgull LGBTI, per al respecte dels drets de les persones lesbianes, gais, bisexuals, transgènere i intersexuals i amb tolerància zero a la discriminació.

  Per aquest motiu, s’ha penjat a la façana de l’Ajuntament la bandera de l’Arc de Sant Martí, que identifica la defensa dels drets d’aquestes persones.
   
  Des de l’Ajuntament també es vol compartir el manifest que ha fet públic el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya en defensa dels drets de totes les persones, sigui quina sigui la seva orientació o identificació sexual.
   
  Podeu trobar el manifest adjunt en aquesta informació.

 • Cartell de La Nit de l'Esport.

  28/6/2019

  Demà dissabte arriba La Nit de l'Esport

  Demà dissabte, a partir de les 19.30 hores, tindrà lloc, a la pista coberta Martí Gil, la 28a edició de La Nit de l'Esport.

  A l'acte es farà el lliurament dels premis als guardonats de les entitats esportives de Collbató, el premi especial per a l'esportista de l'any i s'oferirà un pica-pica als assistents.

 • Parc Natural de la Muntanya de Montserrat.

  27/6/2019

  Tancament dels accessos a Montserrat

  A partir de demà i com a conseqüència de l'onada de calor que hi ha a Catalunya, la Generalitat tanca els accessos al macís de Montserrat, com a mesura de prevenció davant el risc d'incendis forestals. Aquestes mesures són conseqüència de l'activació del nivell 3 de Pla Alfa a Montserrat.

  No es podrà accedir al Parc Natural de la Muntanya de Montserrat. Els cossos d'Agents Rurals i els Mossos d'Esquadra vigilaran els accessos de Vinya Nova, Can Masana, La Salut, Coves de Montserrat i el Camí de les Aigües. El funicular de Sant Joan romandrà tancat. Els accessos al Monestir per carretera, aeri i cremallera estaran oberts. Els accessos al Parc des del Monestir restaran tancats, així com el camí de Sant Miquel i el camí de la Santa Cova.
   
  La decisió s'ha pres avui tenint...

 • Ajuntament de Collbató.

  27/6/2019

  Collbató conforma el seu govern municipal

  Després del seu nomenament com a alcalde per al mandat 2019-2023, Miquel Solà ha signat els decrets d'alcaldia que defineixen l'estructura del nou govern municipal.

  Així, ha nomenat com a primer tinent d'alcalde el regidor Josep Estradé; com a segona tinent d'alcalde la regidora Mar Andreu i com a tercera tinent d'alcalde la regidora Cristina Fernández.

 • Piscina gratuïta, dijous i divendres per l'onada de calor.

  26/6/2019

  Dijous i divendres i dissabte, piscina gratuïta per l'onada de calor

  Dijous, divendres i dissabte, la piscina de Collbató serà d'accés lliure, fins a completar l'aforament. Aquesta mesura es duu a terme per lluitar contra l'onada de calor que s'està produint aquests dies i per oferir a la població espais que facilitin refrescar-se.

  L'Ajuntament ha pres la decisió d'obrir la piscina municipal en el seu horari habitual però de manera gratuïta per a totes les persones de Collbató que vulguin gaudir d'un equipament que permeti passar més còmodament aquests dies en què les temperatures poden ser extremadament altes.

 • Imatge de l'activitat.

  26/6/2019

  Divendres, a la plaça de l’Era, gaudeix de l’òpera Tosca, al Liceu a la Fresca!

  Divendres, a partir de les 21.30 hores, vine a gaudir de l’òpera Tosca, de Puccini, en pantalla gegant, a la plaça de l’Era! A partir de les 21.30 s’iniciarà la connexió amb el Canal 33 i a partir de les 22 hores i fins a les 0.30 hores, es farà la retransmissió de l’òpera de Giacomo Puccini que ara s’està representant en el Gran Teatre del Liceu.

  La plaça de l’Era serà el pati de butaques d’un teatre operístic que té com a escenari la muntanya màgica de Montserrat. Al costat de casa i totalment gratuït. T’ho perdràs?
   

   

 • L'onada de calor afectarà també Collbató.

  26/6/2019

  Protegeix-te davant l'onada de calor

  La Generalitat ha activat l'alerta per una onada de calor generalitzada amb temperatures que poden superar els 40 graus a zones d'interior. Està previst que divendres 28, de 12 a 18 hores, serà quan les temperatures pujaran més a Collbató. Protecció Civil demana extremar les precaucions i adoptar mesures per protegir col·lectius especialment vulnerables, com són els nadons i les persones grans.

  Per minimitzar els riscos, cal hidratar-se amb freqüència i evitar sortir al carrer en els moments de màxima insolació.
   
  Cal extremar les precaucions en el cas de persones amb malalties cròniques, menors i gent gran. Es recomana visitar un cop al dia les persones grans.
   
  Collbató posa a la disposició dels seus habitants el Casal de Cultura com a equipament climatitzat per poder ser a un entorn més agradable en els moments d'insolació més forta.

 • Vista panoràmica de l'església durant el concert.

  25/6/2019

  L'orgue de Collbató, en mans dels futurs músics

  Diumenge 16 de juny, els alumnes del conservatori de Terrassa van oferir un grat concert d'orgue, sota la direcció de Joan Castillo.

  En Joan Castillo és una presència habitual i apreciada en els concerts organitzats pels Amics de L'Orgue. Com va recordar en Raimon Giner a la seva presentació, “fa uns anys visitava com a alumne i des de fa temps ja tenim l'honor de rebre'l com a professor i director”.

 • Lectura del manifest.

  24/6/2019

  Revetlla de llum, color i reivindicació

  Collbató va celebrar la revetlla de Sant Joan ahir amb una sèrie d’actes populars que van tenir com a eixos l’arribada de la Flama del Canigó, l’espectacle pirotècnic dels diables Salnitrats i la lectura del manifest de Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya de l’any 2015 al 2018.

  Els actes es van iniciar a les 20 hores, davant de l’Ajuntament, on l’alcalde de Collbató, Miquel Solà, i la regidora Mar Andreu van rebre oficialment la flama i la van lliurar a la portadora que va iniciar el recorregut de la flama pels carrers del poble.