Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

04:22  |  15/12/2018

Notícies

 • Una edició anterior de la Jornada d'Empresaris

  26/11/2018

  III Jornada d'Empresaris de Collbató, dimecres

  El dimecres vinent, 28 de novembre, a les 19.30 hores, la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Collbató celebrarà la III Jornada d'Empresaris de Collbató al Casal de Cultura.

  La regidora de Promoció Econòmica, M. Teresa Casanovas, explicarà les accions que des del departament s'estan portant a terme per donar suport a les empreses del municipi, els projectes en els quals es participa i els propers objectius.
   
  Aquest any es comptarà també amb la col·laboració del president de la Cambra de Comerç de Barcelona per al Baix Llobregat, Carles Guilera, que farà la ponència: "Punt de trobada de les empreses: cap a un associacionisme intel·ligent".

 • El ple de dillus tindrà lloc en la Sala d'Actes del Casal de Cultura

  24/11/2018

  Dilluns, Ple Ordinari, a la Sala d’Actes del Casal de Cultura

  Dilluns, 26 de novembre, a les 19.30 hores, tindrà lloc el ple ordinari de l’Ajuntament de Collbató. En aquesta ocasió es farà en la Sala d’Actes del Casal de Cultura i no en la Sala Portals.

  S’adjunta la convocatòria i ordre del dia perquè tingueu coneixement dels temes que es tractaran.
   
  El Ple Ordinari és un acte obert a tothom. Vine i coneix, de primera mà, l’actualitat de Collbató.

 • Acte de commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

  24/11/2018

  Emotiu i multitudinari acte per commemorar el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

  L'acte institucional d'ahir va ser la cloenda de totes les activitats que s'havien dut a terme els darrers dies a Collbató per denunciar la violència envers les dones: Arts urbans, com el grafiti i el rap; fotografia, amb l'exposició creada pel grup Objectivament, i la lectura del manifest del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les dones.

  A la terrassa del Casal de Cultura s'exposaven els grafitis realitzats i, a l'interior, la mostra de fotografies creades per l'Agrupació Fotogràfica ObjectivaMent, que no només són al Casal sinó que estan distribuïdes, en pancartes, en diverses contrades del municipi.

 • Collbató organitza una sèrie d'actes contra la violència masclista

  23/11/2018

  Aquesta tarda, Collbató se suma a la sensibilització per a l’eliminació de la violència envers les dones

  Aquesta tarda, a partir de les 18 hores, el Casal de Cultura acollirà els actes institucionals previstos en commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

  Els actes d’avui seran la cloenda de tota una sèrie d'activitats distribuïdes durant el mes de novembre. Així, els joves van organitzar un taller per a crear una cançó de rap que denunciï aquests fets i que es presentarà aquesta tarda. Dimecres, a la Biblioteca, es va representar una obra de teatre infantil, "El viatge al món dels contes", per mostrar, als infants d’entre 5 i 10 anys, diferents interpretacions dels contes, amb perspectiva de gènere.

 • La segona xerrada informativa sobre el nou sistema de recollida Porta a Porta va tornar a omplir el Casal de Cultura

  23/11/2018

  La segona de les xerrades sobre el nou sistema de recollida porta a porta torna a omplir el Casal de Cultura

  La segona de les dues jornades de presentació del nou sistema de recollida porta a porta va tornar a omplir l’aforament de la Sala d’Actes del Casal de Cultura. L’alcalde, Miquel Solà, la tècnica de Medi Ambient, Patrícia Castro, i la representant de la consultora Spora, Alicia Tarodo, van respondre els dubtes dels assistents, un cop finalitzada la introducció al nou sistema.

  El model que s'implantarà el 10 de desembre el va triar la ciutadania de Collbató en un procés participatiu que va tenir lloc l'any 2017 i contempla la recollida Porta a Porta de cinc fraccions (orgànica, vidre, paper i cartró, envasos i resta) i l'eliminació dels contenidors al carrer.

 • Un divertit moment de l'actuació

  22/11/2018

  Exquisidesa irreverent per tancar el Festival de Músiques Amadeu Vives

  Es pot conjugar música clàssica i humor? Es poden interpretar grans clàssics amb tot el respecte mentre s'ofereix un muntatge irreverent? Mozart vs. Beethoven en un combat de boxa? Música de grans autors per tothom, assequible i, sobretot, divertida? Sparagaria orquestra ho van aconseguir, diumenge, en la cloenda del III Festival Amadeu Vives.

  Aquesta jove formació d'Esparreguera va demostrar un gran nivell interpretatiu, al mateix temps que renovaven totalment els protocols que se suposa que ha de complir un concert de música clàssica. Tot i que, a la introducció, el Raimon Giner, de l'Associació d'Amics de l'Orgue, ja ens ho havia advertit, els primers minuts van ser d'un cert estupor, fins que el nombrós públic que omplia l'Església de Sant Corneli va acceptar el joc i va començar a gaudir de valent d'aquesta proposta trencadora.
   
  La...

 • Aquesta tarda tindrà lloc la segona de les xerrades informatives per presentar el sistema Porta a Porta

  22/11/2018

  Aquesta tarda, a les 19 hores, segona xerrada informativa sobre el nou sistema de recollida de residus Porta a Porta

  A les 19 hores tindrà lloc, en la Sala d’Actes del Casal de Cultura, la segona i darrera de les xerrades informatives per presentar el nou sistema de recollida de residus Porta a Porta que Collbató implantarà el 10 de desembre.

  Per conèixer en detall el funcionament del nou sistema i poder aclarir qualsevol dubte, us recomanem que vingueu si no vau poder assistir a la primera sessió, que va tenir lloc dissabte passat.
   
  A continuació, fem un resum dels temes tractats a la primera sessió, perquè els tingueu presents de cara a la xerrada d’avui.

 • A les 17 hores, “El viatge al món dels contes”, a càrrec de Trama Cultura.

  21/11/2018

  A les 17 hores, teatre per a infants de 5 a 10 anys a la Biblioteca

  Aquesta tarda, a les 17 hores, i dins dels actes programats pel Dia Internacional contra la Violència Masclista, la Biblioteca presenta l’obra de teatre “El viatge al món dels contes”, a càrrec de Trama Cultura.

  En l’obra, els dos protagonistes, l’Àlex i la Berta, viatjaran al món dels contes per sentir, en boca dels protagonistes de les històries, una visió diferent dels contes tradicionals. Serà un viatge màgic al món dels contes en què podràs ajudar l’Àlex i la Berta a crear un de nou.
   
  Si vols més informació, pots contactar la Biblioteca a b.collbato@diba.cat o en el telèfon 93 777 93 41.

 • Maria del Mar Bonet, en el seu concert al Casinet

  20/11/2018

  Un gran concert per celebrar els 50 anys sobre els escenaris

  Íntim, elegant, ple de dinàmiques, amb una veu en estat de gràcia i defugint les cançons més obvies, el concert de celebració dels 50 anys sobre els escenaris de Maria del Mar Bonet va ser tot un esdeveniment musical.

  Passaven uns minuts de les 10 de la nit de dissabte quan van aparèixer sobre l'escenari del Casinet la Maria del Mar Bonet, acompanyada del pianista i acordionista Dani Espasa. La cantant es va mostrar comunicadora i va anar explicant l'origen de les composicions que interpretava i reflexionant sobre els temes que tractaven. Després d'un inici més aviat contingut, l'emoció i la intensitat va anar creixent fins a arribar al pinacle de Què volen aquesta gent?, que, com va dir, malauradament seguia...

 • La sala d'actes del Casal de Cultura es va omplir en la primera xerrada sobre el nou model Porta a Porta

  19/11/2018

  Gran expectació en la primera xerrada sobre el nou sistema de recollida de residus Porta a Porta

  Dissabte al migdia la sala d'actes del Casal de Cultura va registrar una gran assistència a la primera de les dues xerrades previstes per presentar el nou sistema de recollida de residus Porta a Porta que Collbató implantarà el 10 de desembre. La segona de les xerrades per explicar el sistema i per resoldre dubtes tindrà lloc el dijous vinent, 22 de novembre.

  L'alcalde, Miquel Solà, va introduir la jornada explicant el procés d'implantació del nou sistema. El Consell del Medi Ambient, amb la Comissió de Residus, va participar activament en el treball de disseny de les tres propostes alternatives que posteriorment es van votar en el procés de participació. Segons va explicar, "el nou model havia de complir dues premisses: No tornar enrere en la recollida de residus i que el sistema seleccionat fos econòmicament viable".