Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

20:51  |  18/10/2018

Notícies

 • Els participants en el torneig del Club de Tennis Taula Collbató

  27/9/2018

  Cap de setmana de tennis taula per a tots els nivells

  Un cap de setmana dedicat a aquesta disciplina esportiva i per a tots els nivells. El Club de Tennis Taula Collbató va proposar, dissabte passat, el Torneig Festa Major de Collbató, per a federats. Diumenge va tenir lloc el torneig popular de Ping Pong per tothom, amb inscripció gratuïta.

  Si no vas poder participar i t'interessa jugar a aquest complet esport, pots contactar el club al seu facebook i al correu electrònic cttcollbato@gmail.com.

 • Premis del concurs de dibuix de la Festa Major

  27/9/2018

  Premis del concurs de dibuix de la Festa Major

  Dels 29 dibuixos participants en el Concurs de Festa Major han resultat premiats els següents:

  Categoria de 3 a 4 anys
  1r premi
  Laia Urmeneta
  2n premi
  Tiago Carvajal Toro
   
  Categoria de 6 a 9 anys
  1r premi
  Adrià Riera Alonso
  2n premi
  Jan Alonso Rubio
   
  Categoria de 9 a 12 anys
  1r premi
  Oriol Horcas González
  2n premi
  Sophie Freiyedes Gabot
   
  Els dibuixos estaran exposats al vestíbul del Casal de Cultura a partir de demà, divendres dia 28 de setembre. Els premiats podran passar a recollir els premis a partir de demà, al Casal de Cultura, en l’horari habitual.

 • Una jornada de futbol per presentar el CE Collbató

  27/9/2018

  Una jornada de partits per presentar la temporada del CE Collbató

  El Centre d'Esports Collbató va omplir, dissabte, la Pista Coberta Martí Gil de futbol per presentar la nova temporada del Protsport Collbató.

  Des de les 9 del matí i fins a la nit van participar en partits les diferents seccions del club, des dels pre-benjamí als sènior, que és la novetat d'aquesta temporada, després de bastants anys sense disposar d'equip en aquesta categoria.

 • Presentació de la nova Àuriafil

  26/9/2018

  La Fundació FIL s'incorpora a Àuria Grup, amb el suport dels ajuntaments que integren el patronat

  La incorporació de la Fundació FIL en Àuria Grup i el seu canvi de denominació per Àuriafil culminen el pla de viabilitat que el 2015 va sol·licitar el patronat de l'entitat, format pels alcaldes d'Abrera, Collbató, Esparreguera, Olesa i Sant Esteve Sesrovires. A l'acte de presentació d'Àuriafil, realitzat ahir, van participar els alcaldes que integren el patronat.

  Àuriafil és la denominació oficial de la nova Fundació per a Inclusió Laboral Àuria que, des d'aquest mes de setembre de 2018, s'incorpora a les empreses del grup Àuria. Aquest canvi culmina el procés de transformació que l'antiga Fundació Integració Laboral-FIL va iniciar el setembre de 2015. Aleshores, el patronat de la fundació, format pels alcaldes d'Abrera, Collbató, Esparreguera, Olesa de Montserrat i Sant Esteve Sesrovires van sol·licitar un pla de viabilitat per normalitzar...

 • Caminada popular 4000peus

  26/9/2018

  El 7 d’octubre, Caminada Popular de 4000Peus

  L’Associació Excursionista 4000peus farà, el 7 d’octubre, la XI edició de la Caminada Popular, amb dues opcions, una més assequible i una altra de més exigent.

  El recorregut llarg, de 24 km, comença a Collbató, passa pel cementiri, les masies de La Vinyanova, El Castell i Can Salces, puja pel camí del refugi i pel torrent de La Diablera fins al Coll de Guirló (el punt més alt del recorregut) i arriba a Can Massana. La tornada es fa pel camí de les Batalles, Can Salces, El Castell, Can Jorba, La Vinyanova i Collbató. El desnivell total és de 423 metres, amb dificultat mitjana.

 • Ajuntament de Collbató

  24/9/2018

  Desconvocat el ple d'aquesta tarda

  L'alcalde, Miquel Solà, ha desconvocat, mitjançant decret d'alcaldia, el ple inicialment previst per a aquesta tarda. D'aquesta manera, ajorna el ple per donar resposta a la petició del grup socialista, que demanava disposar de més temps per analitzar la documentació que se sotmetria a votació.

  En el decret, l'alcalde explica les motivacions d'aquesta decisió pel fet que "és un deure i la voluntat de l'equip de govern assolir els consensos necessaris per a l'assoliment dels projectes que repercuteixen en benefici de la ciutadania".
   
  Adjuntem a aquesta informació el decret d'alcaldia on es resol desconvocar el ple. D'ací a poc temps informarem de la nova data de celebració.

 • La sala Portals

  21/9/2018

  Dilluns, Ple Ordinari de l'Ajuntament a la Sala Portals

  El dilluns 24 de setembre, a les 19.30 hores, l'Ajuntament de Collbató celebrarà el seu Ple Ordinari, a la sala Portals, al costat de l’Ajuntament. Incorporem l'Ordre del Dia perquè puguis consultar els temes que s'hi debatran.

  Et recordem que el Ple Ordinari és un acte obert a tothom, així que pots accedir amb total llibertat. Vine i coneix l’actualitat del poble de primera mà!

 • Cap de setmana de tennis taula a Collbató

  20/9/2018

  Cap de setmana de tennis taula

  El Club de Tennis Taula Collbató ofereix un cap de setmana dedicat a aquesta disciplina esportiva dissabte i diumenge. El dissabte 22 proposen el Torneig Festa Major de Collbató, per a federats. Avui és el darrer dia d’inscripció, el preu és de 10 euros i oferirà trofeus i material Xiom pel guanyador i segon classificat.

  Diumenge tindrà lloc el torneig popular Ping Pong per tothom, amb inscripció gratuïta, el mateix dia del torneig, que, després de l'escalfament, de 9 a 10 hores, tindrà lloc de 10 a 13 hores al gimnàs de l'escola Mansuet.
   
  Per a la inscripció a qualsevol dels dos esdeveniments esportius, podeu contactar el club al correu electrònic cttcollbato@gmail.com o al mòbil 686 617 677 (Sergi).

 • Espectacle pirotècnic dels diables Salnitrats

  20/9/2018

  Tot Collbató ha viscut la Festa Major

  Han estat quatre dies de teatre, música, espectacles, jocs infantils, esport popular, diada castellera amb la participació dels Castellers de Vilafranca, i doblet dels diables Salnitrats. Quatre dies en què un gran nombre de veïns i veïnes i persones que han vingut de fora han gaudit dels carrers del poble mentre assistien a les propostes del programa de Festa Major.

  La festa major va tenir múltiples facetes, la festa esportiva, amb els campionats de futbol sala, basquet i la pedalada popular; la més tradicional, amb el correfoc dels diables Salnitrats, l’exhibició castellera, havaneres…; la festa més iconoclasta amb el teatre The Chanclettes i la més sonada amb les músiques de Big Festival i Gertrudis; per a la gent gran, la festa de tota la vida, amb havaneres, ball de festa major amb l’orquestra Swing Latino, i el dinar de germanor; la festa infantil,...

 • Presentació del CE Collbató

  20/9/2018

  Dissabte, presentació de la temporada 2018-19 del Protsport Collbató

  El Centre d’Esports Collbató presentarà, dissabte, a les 17.30 hores, a la Pista Martí Gil, la nova temporada de Protsport Collbató. Aquest any s’ha canviat el format de l’acte. No es presentaran tots els equips a la vegada sinó que cada equip jugarà un partit.

  Serà en el descans del partit de l’equip Sènior, quan es farà la presentació de l’equip dels més menuts del club, els Biberons, i es durà a terme la presentació oficial de la temporada, amb l’assistència de representants de l’Ajuntament. Cal destacar que l’equip Sènior és novetat d’aquesta temporada, després de bastants anys sense disposar d’equip en aquesta categoria.