Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

12:51  |  16/07/2018

Notícies

 • Liceu a la Fresca, a Collbató

  16/6/2018

  Collbató acull el Liceu a la Fresca, a les 22 hores, al Casinet

  Collbató tornarà a ser enguany un dels escenaris del Liceu a la Fesca. En aquest cas es farà sota cobert: El Casinet de Collbató serà el nostre gran teatre de l’opera per una nit. Allà es podrà gaudir, en pantalla gegant, de l’opera “Manon Lescaut”, de Puccini.

  Collbató serà un dels 305 punts de retransmissió d’aquest esdeveniment cultural. D’aquests, 276 a Catalunya (cinc dels quals a Barcelona i sis a la Catalunya Nord), 25 a la resta de l’Estat (dos a Madrid), dos a Portugal (Porto i Lisboa), un a Andorra i un altre a l’Alguer. Respecte a l’any passat, el creixement és més que notable: de169 pantalles a 305.
   
  A les 22 hores, el Liceu, a casa: Al Casinet de Collbató.

 • La Sala Portals

  15/6/2018

  Ple Extraordinari, el dimecres 20 de juny, que tractarà l'adjudicació del servei de recollida de residus municipals porta a porta i neteja viària

  Dimecres, 20 de juny, a les 20 hores, tindrà lloc, a la Sala Portals, el Ple Extraordinari amb dos punts a l'ordre del dia: l'aprovació de l'acta de la sessió ordinària del 28 de maig i la proposta d'adjudicació del contracte de recollida de residus municipals en la modalitat porta a porta, així com la neteja viària de Collbató.

  Pots veure l'ordre del dia en el document adjunt. El Ple és un acte obert a tota la població i que et permet estar informat, en primera persona, de l'actualitat del consistori. Dimecres, a les 20 hores, vine a la Sala Portals!

 • Desplegament de fibra òptica a Collbató el 14 de juny de 2018. Elaboració pròpia a partir d'informacions de l'empresa instal·ladora

  15/6/2018

  A partir de dilluns ja es pot contractar el servei de fibra òptica en els sectors finalitzats

  Els veïns d'Els Clots, la part dels Eixamples tocant al Passeig de la Fumada, part de Pla del Castell, Can Migrat, Font del Còdol i Les Illes poden contractar el servei de fibra òptica a partir de dilluns vinent, 18 de juny.

  Són els primers sectors de Collbató que ja disposen de la infraestructura externa finalitzada, connectada al cable troncal de fibra òptica i totalment operativa. Un cop contractin el servei, bé al telèfon de Movistar, 1004, o a un altre operador que tingui acords amb aquesta empresa, un tècnic farà la instal·lació interior de la llar i la connectarà per tenir accés a internet d'alta velocitat.

 • Filmació de la informació sobre l'A-2, per part de TV3

  14/6/2018

  Collbató i l'ampliació de l'A-2, al Telenotícies d'aquest migdia

  L'espai informatiu Telenotícies Comarques (a partir de les 13.55 hores, a TV3) té previst emetre un reportatge sobre el projecte d'ampliació de l'A-2 i les seves implicacions a Collbató i a altres pobles del voltant.

  Un equip mòbil de l'emissora de televisió va filmar ahir a la tarda diverses localitzacions del municipi i va agafar declaracions a l'alcalde, Miquel Solà.

 • Taller territorial a El Bruc per a la definició del futur Parc Rural de Montserrat

  13/6/2018

  Dijous, sessió plenària a Collbató del Parc Rural del Montserrat

  Després de la realització, el mes d’abril, dels tallers territorials per a la definició del futur Parc Rural de Montserrat, demà, dijous, 14 de juny, a les 18 hores i al Casal de Cultura, tindrà lloc la sessió plenària per presentar els resultats obtinguts. També s’explicaran els passos a seguir.

  El Parc rural de Montserrat és un projecte impulsat per Collbató i 15 municipis més i que té per objectiu treballar per un futur millor d’aquest espai rural tan singular. Els productes agroalimentaris, la seva gastronomia, els paisatges amb el rerefons de Montserrat i el valuós llegat cultural, natural i geològic són alguns dels elements que caracteritzen aquest territori.

 • Sessió del projecte Xarxes

  12/6/2018

  Voluntaris a la recerca del passat de Collbató

  Dilluns, a les 19.15 hores, al Casal de Cultura, es va dur a terme la presentació del Projecte Xarxes i la sessió de formació per als voluntaris que van assistir-hi.

  El Projecte Xarxes vol recuperar el passat de Collbató amb la transcripció dels padrons de Collbató mitjançant un programari web que facilita la introducció de dades des de qualsevol ordinador amb connexió amb internet i sense coneixements previs. És una iniciativa per construir digitalment una xarxa social històrica de la població del Baix Llobregat de manera col·laborativa: Cadascú treballa des d’on i quan vol, la dedicació és totalment lliure i depenent de les possibilitats de cadascú....

 • L'Escolania, a les Coves de Montserrat

  11/6/2018

  El cel, sota terra

  Eren les set de la tarda de divendres quan el públic que omplia tots els espais de les Coves de Montserrat, després d'una esforçada caminada, esperava la presència dels integrants de l'Escolania de Montserrat a l'escenari, després de la introducció de Josep Lluís Escriu, responsable de l'Associació de Collbató per a la Solidaritat, que organitzava el concert.

  De sobte, les harmonies vocals van omplir les humides parets de les coves, com si vinguessin del centre de la terra. Els escolans es van fer presents transitant d'un en un per l'estret camí que els portava a l'escenari. I a partir de llavors, amb l'acompanyament d'un piano, van omplir l'interior de la cova d'una bellesa que reunia l'essència de la creació humana, la música, que va elevar les ànimes dels presents.

 • La delegació de Collbató, al Gran Teatre del Liceu

  11/6/2018

  Collbató, amb Manon Lescaut

  Divendres, Collbató va estar present al Gran Teatre del Liceu amb una representació de veïns i veïnes que van voler presenciar en directe l'opera "Manon Lescaut", de Giacomo Puccini, i que van participar de les condicions avantatjoses del programa "La Biblioteca us porta al Liceu".

  Tothom va poder contemplar la immortal creació de Puccini a butaques de platea amb molt bona visibilitat, a un preu molt especial. Si no vas poder anar-hi, o si vols repetir les sensacions que et va transmetre aquesta òpera, tens una nova oportunitat. El dissabte vinent, 16 de juny, a partir de les 22 hores, el Gran Teatre del Liceu arribarà al Casinet de Collbató.

 • Trobada de puntaires

  9/6/2018

  Diumenge al matí, visita la trobada de puntaires, als Jardins de Can Rogent!

  Diumenge, a partir de les 10 del matí, vine als Jardins de Can Rogent, al bell mig de Collbató, i sorprèn-te amb els treballs que es poden realitzar amb les puntes al coixí!

  La XXII trobada de puntaires aplegarà puntaires de diverses contrades que et presentaran les possibilitats d'aquesta antiga tècnica tèxtil que sembla que va néixer a Venècia al segle XVI. A més de veure les diverses creacions realitzades amb aquesta tècnica, podràs observar en directe com es fan les puntes al coixí, a un entorn tan impressionant com els Jardins de Can Rogent.

 • Els participants en els cursos d'adults mostren els seus treballs

  9/6/2018

  Descobreix els treballs dels cursos d'adults

  Avui dissabte, a les 18.30 hores, s'inaugura al Casinet l'exposició dels treballs realitzats enguany als cursos d'adults: treballs manuals, dibuix, pintura, idiomes, ioga... un gran ventall d'experiències!

  La pots visitar aquesta tarda, i demà, de 10 a 14 hores. Vine al Casinet i coneix tot allò que pots fer sense moure't de Collbató!