Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

02:44  |  15/12/2018

Notícies

 • La cantata va omplir el Casinet

  19/11/2018

  La cançó més bonica del món... és la dedicada a Amadeu Vives

  Divendres passat va ser el primer dels tres dies que conformaven el III Festival de Músiques Amadeu Vives. Els actes van començar a les 17 hores, al Casinet, on els alumnes de 4t de primària de les escoles La Salut i Mansuet, amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Música i l'Associació de Teatre La Forja van oferir la cantata "La cançó més bonica del món".

  La cantata era un viatge ple de màgia a algunes de les cançons més conegudes, a la recerca de la melodia més bonica. Al final, però, al final, l'argument va girar cap a Collbató, on tots ens vam retrobar amb l'Amadeu Vives, que ens va comentar que, per a ell, la cançó més bonica del món seria la que, d'aquí a uns anys, li dedicarien els nens i les nenes de Collbató. Va ser un inici emotiu i perfectament imbricat en l'ideari del festival. Un gran començament que va omplir el Casinet,...

 • Imatge del Festival de Músiques Amadeu Vives, amb el retrat del reconegut creador collbatoni

  18/11/2018

  A les 18 hores, cloenda del III Festival de Músiques Amadeu Vives, amb un duel entre Beethoven i Mozart

  Per tancar l’edició del festival d’enguany, a les 18 hores, tindrà lloc el concert a l'església de Sant Corneli, “Ara, clàssica!”, on es representaran obres de dos genis, Beethoven i Mozart, en un combat sonor!

  Sparagaria Orquestra, amb la direcció escènica i dramatúrgia de Gerard Bidegain, l’actuació de la soprano Anna Niebla, i la direcció musical, repertori i arranjaments de Juan Jurado, oferirà un repertori que confrontarà les creacions d’aquests dos genis de la música.

 • Fotografia de l'espectacle.

  17/11/2018

  Aquesta nit, arriba l'esperat concert de Maria del Mar Bonet

  El III Festival de Músiques Amadeu Vives continua avui amb un dels concerts més esperats. Després del taller de construcció d’instruments amb material reciclat que ha tingut lloc aquest migdia, al vespre, a les 22 hores, tindrà lloc el concert de la Maria del Mar Bonet, al Casinet.

  L’artista arribarà a Collbató, dins el marc del 3er Festival Amadeu Vives, acompanyada del pianista Dani Espasa, i interpretaran una selecció de les peces més emblemàtiques de l’extens cançoner de la cantant.
   
  Tot i que les entrades anticipades s'han exhaurit, resta una petita quantitat d'entrades a la taquilla del Casinet. Aquestes entrades es distribuiran a les 21 h, a l'entrada del Casinet, per ordre d'arribada dels interessats fins a esgotar l'aforament, que és limitat.

 • Dia Internacional de la Tolerància, a Collbató

  16/11/2018

  Dues propostes de solidaritat per tothom

  Ahir, als actes del Dia Internacional de la Tolerància, el CRAE Collbató i l'ONG Provivienda van presentar diverses propostes per col·laborar, i a l'abast de tothom, ja que, en ambdós casos, proposaven dedicar temps per ajudar els altres. L'acte va estar presentat pel regidor de Benestar Social, Alexandre Samaranch.

  El Centre Residencial d'Acció Educativa (CRAE) de Collbató acull joves, de 12 a 18 anys. El centre de Collbató, en funcionament des de fa uns 5 anys, ofereix servei d'acolliment per a la guarda i educació dels seus usuaris, mentre no poden retornar amb la seva família o se'ls troba una família d'acollida. Els dos representants del centre, Isabel Martin i Joan Pastor, van voler destacar que els nois que són en un CRAE no tenen cap mena d'historial penal; són, simplement, infants o joves que...

 • Imatge del Festival de Músiques Amadeu Vives, amb el retrat del reconegut creador collbatoni

  15/11/2018

  Demà divendres comença el III Festival de Músiques Amadeu Vives!

  Demà, divendres 16 de novembre, s’inicia el III Festival de Músiques Amadeu Vives amb un complet programa per a tots els gustos.

  A les 17 hores, al Casinet, els alumnes de 4t de primària de les escoles La Salut i Mansuet, amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música i el teatre La Forja, oferiran la cantata "La cançó més bonica del món".

 • L'alzina centenària de Collbató

  14/11/2018

  El delicat estat de l'alzina centenària

  El passat cap de setmana l'alzina centenària de Collbató va perdre una de les seves branques, que en part estava podrida.

  El fet es pot haver produït per diverses causes, o per la suma d'algunes d'elles. La gran quantitat de pluges registrades els darrers mesos poden haver malmès l'arbre, que es troba en un estat molt delicat des de fa molts anys. Aquesta debilitat de l'arbre pot haver estat una de les causes principals de l'incident, tot i que també pot haver estat propiciat per un acte incívic.

 • Collbató organitza una sèrie d'actes contra la violència masclista

  14/11/2018

  Collbató, contra la violència masclista

  Collbató se suma a la sensibilització contra la violència masclista amb una sèrie d'activitats distribuïdes el mes de novembre i que tindran la cloenda el dia 23 de novembre, amb la celebració de l'acte institucional.

  Els joves van organitzar, divendres passat, un taller per a crear una cançó de rap amb perspectiva de gènere que es presentarà el dia de la cloenda.
   
  El 21 de novembre, a la Biblioteca, es representarà una obra de teatre infantil, "El viatge al món dels contes". Es tracta de teatre en petit format per a infants de 5 a 10 anys.

 • Fotografia de l'espectacle.

  13/11/2018

  Exhaurides les entrades anticipades pel concert de Maria del Mar Bonet

  S'han exhaurit les entrades anticipades pel concert de Maria del Mar Bonet que tindrà lloc dissabte a les 10 hores, al Casinet, dins de la programació del III Festival de Músiques Amadeu Vives.

  Si alguna persona està interessada a assistir restarà disponible una petita quantitat d'entrades a la taquilla del Casinet el mateix dia 17 de novembre a les 21 hores, abans de l'inici de l'actuació, que serà a les 22 hores). Aquestes entrades es distribuiran a les 21 h, a l'entrada del Casinet, per ordre d'arribada dels interessats fins a esgotar l'aforament, que és limitat.
   
  L'obertura de portes per a la gent amb entrada està prevista a les 21.30 hores.

 • Els participants van visitar la nau on hi han emmagatzemades les carrosses de la Cavalcada

  13/11/2018

  Primera trobada de voluntaris de la Cavalcada de Reis

  Dilluns va tenir lloc la primera trobada de voluntaris per organitzar la Cavalcada de Reis, amb la participació de l’equip de Govern. La reunió es va celebrar a la Sala Portals i es van definir les necessitats organitzatives per gestionar l’acte festiu. En concret, es va constituir un equip tècnic i un altre encarregat del vestuari dels participants.

  A continuació, els assistents van anar a la nau en què resten emmagatzemades les carrosses i el vestuari, per revisar els materials i començar a fixar prioritats de cara a l’organització de la desfilada.
   
  A partir d’aquesta primera reunió s’iniciaran trobades específiques per anar organitzant els aspectes més concrets de la Cavalcada de Reis.

 • Collbató celebra el dia internacional de la tolerància el 15 de novembre

  13/11/2018

  Dijous Collbató celebra els actes del dia internacional de la tolerància

  Dijous, 15 de novembre, Collbató se suma al dia internacional de la tolerància amb una sèrie d'actes que tindran lloc al Casal de Cultura.

  A les 18.30 hores es farà la presentació de "Famílies acollidores" per part del C.R.A.E. de Collbató, seguida d'una xerrada-col·loqui que porta com a títol: "I jo què puc fer... més enllà de l'aportació econòmica", promoguda per l'entitat Provivenda.