Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

05:44  |  02/12/2023

Notícies

 • Accés a l'Institut carrer Tarragona

  3/11/2023

  El Ple aprova noves inversions a la via pública, equipaments municipals i elements de cultura popular

  El Ple municipal de Collbató va aprovar en la sessió d'octubre una modificació de crèdit que permeti dur a terme una sèrie de despeses urgents i inajornables. L’Ajuntament invertirà, entre totes aquestes actuacions, un total de 246.000 €.

   
  L'objectiu és posar al dia la via pública i equipaments municipals, per una banda, i impulsar cultura popular per una altra, tenint en compte les demandes de la ciutadania i la necessitat de manteniment.

 • Cartell Festival Amadeu Vives 2023

  2/11/2023

  VII Festival d'Amadeu Vives

  La programació pretèn recuperar la figura del compositor collbatoní.

  La Regidoria de Cultura organitza, del 18 al 19 de novembre, la setena edició del Festival Amadeu Vives, una proposta que busca recordar la vida i obra d'unes de les figures més rellevants de la cultura catalana de finals del segle XIX i principis del XX. L'esperit del mestre Vives, fill de Collbató, és present en una programació que abraça diferents gèneres.

 • Grup de suport emocional

  2/11/2023

  Torna el programa de Grup de Suport Emocional per a Cuidadors a Collbató

  Les sessions gratuïtes seran cada dijous de la setmana de 16 a 17.30 h, al Casal de Cultura, a partir del proper dia 9 de novembre.

  Des de l'Ajuntament de Collbató continuem treballant per millorar el benestar dels nostres veïns i veïnes, i per això, un any més, posem en marxa el programa de Grup de Suport emocional per als cuidadors i cuidadores no professionals.

 • Agenda novembre 2023

  30/10/2023

  La programació cultural del novembre a Collbató

  Dues grans cites: el festival d'Amadeu Vives i el 25N.

   
  Collbató no atura els motors. L'Ajuntament organitza una sèrie d'activitats al llarg del novembre, entre les quals destaca, el VII Festival d'Amadeu Vives i la commemoració del Dia Internacional contra les Violències envers les Dones, el 25 de novembre.

 • Lluc Macia

  29/10/2023

  El collbatoní Lluc Macià es proclama campió de corda

  L’esportista i escalador Lluc Macià, de Collbató i que competeix amb el Club Excursionista Esparreguera, es va proclamar campió de Catalunya de corda el passat dissabte 21 d’octubre a la sala Golem de Blanes.
   
  Recordem que a finals de setembre va ser primer en l’última prova de la Copa Catalana d’Escalada de bloc i es va proclamar campió a la general, al centre d’escalada Cal Mico de Girona.

 • Cementiri Municipal

  24/10/2023

  Horari del cementiri municipal amb motiu de la festivitat de Tots Sants

  El cementiri municipal de Collbató amplia els horaris de visita amb motiu de la festivitat de Tots Sants.

  Del 27 d'octubre al 5 de novembre, restarà obert des de les 9 del matí fins a les 6 hores de la tarda per facilitar les visites en aquestes dates.

  Les persones que visitin aquests dies el cementiri de Collbató amb motiu de la celebració de Tots Sants comprovaran que l’espai ha experimentat diversos canvis: una nova capa de pintura dels nínxols de la part antiga i millores en l'enjardinament per millorar la instal·lació municipal.

 • Sala Portals

  24/10/2023

  Convocat ple extraordinari de l’Ajuntament de Collbató

  El proper dijous 26 d'octubre, a les 19.30 h, l’Ajuntament de Collbató celebrarà un Ple de caràcter extraordinari a la Sala Portals.


  La sessió seguirà el següent ordre del dia: 
    
  ORDRE DEL DIA
  Part resolutiva
  Ratificació interposició recurs 372/2023.Aprovació relació d'obligacions o/2023/67 - extrajudicial de ple.Modificació de crèdit núm. 30_2023 - modalitat suplement de crèdit i crèdit extraordinari.Aprovació conveni de col·laboració per a la gestió conjunta del SAD entre Consell Comarcal del Baix Llobregat i l'Ajuntament de Collbató, corresponent als anys 2024-2027.Aprovació inicial modificació...

 • Cartell exposició

  21/10/2023

  El Casal de Cultura acull una exposició fotogràfica sobre l'agermanament amb Cazères

  La mostra es podrà visitar del 25 al 31 d'octubre.

  El Comité de Jumelage Associació d’Agermanament organitza una mostra fotogràfica sota el nom Villes d'hier et d'aujourd'hui' ('Ciutats d'avui i ahir' en català) sobre l'agermanament entre les localitats de Cazères Sur Garonne i Collbató.

 • Laques AMALFI retirades

  19/10/2023

  Alerta sanitària per quatre productes cosmètics

  Es retiren del mercat i es recomana deixar d'utilitzar-los.

   
  L'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris ordena com a mesura cautelar que es paralitzi la venda de quatre productes cosmètics i biocides i que es retirin tots les unitats disponibles en el mercat. Es tracta de les laques AMALFI de tipologia Fijación Fuerte Oro, Fijación Fuerte Negra i Argán, a més de l'espuma modeladora de la mateixa marca de fixació extraforta.

 • Castanyada 2023

  17/10/2023

  La Castanyada a Collbató, entre la tradició i la modernitat

  Un any més, la celebració tradicional conviu amb el Halloween amb un programa divers i per a totes les edats

  La tardor es resisteix a fer acte de presència, però el calendari avança i el 31 d'octubre arriba una data molt especial: La Castanyada. A Collbató se celebra amb tres esdeveniments, on les castanyes i els moniatos, juntament amb el misteri i la por, són els protagonistes.