Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

19:26  |  04/08/2020

Notícies

 • Cabres a Collbató

  4/6/2020

  Treballs per a la prevenció d’incendis a Collbató

  Anualment es treballa en diverses línies d’actuació per minimitzar el risc d’incendi a Collbató. Diferents administracions implicades, com el Parc Natural de la Muntanya de Montserrat, realitzen actuacions al medi natural.

  També l’Ajuntament executa els treballs de manteniment de les franges de protecció al voltant de les zones urbanitzades del municipi, que en cas d’incendi ofereixen un espai de baixa combustibilitat que permetria disminuir la intensitat del foc i facilitar les tasques d’extinció.

 • Collbató reactiva els processos selectius suspesos per la COVID-19

  3/6/2020

  Collbató reactiva els processos selectius suspesos per la COVID-19

  L’Ajuntament de Collbató ha anunciat la represa dels processos selectius que es van haver de suspendre per la pandèmia de la COVID-19. El nou termini per a la presentació d’instàncies del procés de selecció oficial de segona de brigada i deixalleria és el dia 12 de juny de 2020.

  Així mateix, la web municipal publicarà pròximament el decret d’admesos i exclosos i la data de la primera prova selectiva del procés de selecció per a la constitució d’una borsa d’administratius/ves.
   
  Pots consultar l’anunci oficial de represa dels processos selectius i la convocatòria del procés de selecció d’oficial de segona de brigada i deixalleria en els documents adjunts.

 • Obertura al trànsit de la rotonda entre la carretera B-112 i el Passeig de les Llongànies

  2/6/2020

  Obertura al trànsit de la rotonda entre la carretera B-112 i el Passeig de les Llongànies

  Aquesta tarda s’ha obert al trànsit la rotonda d’intersecció entre la carretera B-112 i el Passeig de les Llongànies, juntament amb els accessos, des de Collbató i des de l’autovia A-2.

  L’obertura s’ha realitzat un cop finalitzats els treballs d’asfaltat, pintura viària i la instal·lació de les tanques de protecció. Els dies vinents es condicionarà el centre de la rotonda i es finalitzaran tasques al seu entorn, uns treballs que es poden compaginar amb la circulació de vehicles.

 • Llar d'Infants L'Abellerol

  2/6/2020

  La Llar d'Infants Municipal publica la llista de puntuacions provisionals de la preinscripció per al curs 2020-2021

  La Llar d'Infants Municipal L'Abellerol ha fet pública la llista de puntuacions provisionals de la preinscripció per al curs 2020-2021 en les franges d'edat de 2-3 anys, 1-2 anys i 0-1 anys.

  Normalment aquestes llistes es publiquen a la cartellera exterior de la Llar però, donades les circumstàncies derivades de la crisi sanitària, també les compartim des dels canals de comunicació de l'Ajuntament.
   
  Les podeu consultar en el PDF adjunt.

 • Demà dimecres, tall d’aigua programat a zones de Pla del Castell i Bosc del Misser, de 8 a 10 del matí, per obres de millora de la xarxa

  2/6/2020

  Demà dimecres, tall d’aigua programat a zones de Pla del Castell i Bosc del Misser, de 8 a 10 del matí, per obres de millora de la xarxa

  Demà, dimecres 3 de juny, de 8 a 10 del matí està previst un tall d’aigua, per realitzar obres de millora de la xarxa, que afectarà la zona Nord-oest de Collbató, concretament, zones de Pla del Castell i Bosc del Misser, encerclades en vermell al plànol.

  Aquest tall en el subministrament és necessari per fer obres de millora a la xarxa d’abastament d’aquest sector, concretament, modificar la ubicació del comptador sectorial denominat Autovia, per la posada en servei dels pous de subministrament d’aigua de can Bertran.
   
  A l’obra hi haurà personal d’assistència als usuaris, amb el telèfon mòbil de contacte 616 421 478. Preguem que disculpeu les molèsties.

 • Consultori de salut de Collbató

  2/6/2020

  L’Atenció Primària prioritza el contacte telemàtic i el servei presencial es fa a Esparreguera

  Aquesta setmana s’inicia el procés de descentralització de l'activitat presencial als CAP, prioritzant l’atenció i seguiment per vies telemàtiques. En el cas de Collbató, l’atenció presencial s’ofereix a Esparreguera i només quan el professional sanitari així ho indiqui.

  Si vols rebre atenció mèdica, t’has de posar primer en contacte amb el teu CAP de referència.

 • Casal de Cultura de Collbató

  1/6/2020

  La Biblioteca reprèn el servei a dins de la instal·lació, a partir de demà, 2 de juny

  A partir de demà, dimarts 2 de juny, la Biblioteca de Collbató reprèn el servei presencial a la instal·lació i ofereix punts de lectura, amb limitacions per seguretat. A continuació recordem les condicions del servei.

  L’horari serà de dilluns a divendres, de 17 a 20 hores.S’oferirà el servei de préstec a la sala, tot i que continuarà el servei de préstec a distància.Hi haurà només 20 punts de lectura (1/3 de l’aforament habitual de la sala).Hi haurà 1 punt d’accés d’internet públic.La wifi pública de l’equipament continuarà disponible.La sala infantil romandrà tancada, tot i que el personal de la biblioteca podrà facilitar llibres i documents.Tampoc estaran disponibles el servei d’aules,...

 • Ajuntament de Collbató

  30/5/2020

  L’OAC reprèn l’atenció presencial a partir de dimarts, però sempre amb cita prèvia

  A partir del dimarts 2 de juny, l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (OAC) reprèn l’atenció presencial. Aquest servei serà sempre amb cita prèvia al telèfon 93 777 01 00 i es prioritzarà l’atenció telefònica i telemàtica.

  La distribució horària es farà per garantir que no hi ha acumulació de persones esperant.
   
  Així doncs, si necessites obtenir cita prèvia, és necessari que et posis en contacte amb l’Ajuntament al telèfon 93 777 01 00 per reservar-la. En tot cas, sempre que sigui possible s'oferirà l’atenció per via telefònica i telemàtica.
   

 • Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

  28/5/2020

  Collbató se suma al Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

  Avui, 28 de maig, és el Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones. Collbató se suma a aquesta commemoració.

  El Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones ha servit històricament per reivindicar la incorporació de la perspectiva de gènere a l'àmbit de la salut.
   
  Enguany, enmig d'una pandèmia global que podria comportar un retrocés important en igualtat entre dones i homes, aquesta commemoració pren, si cap, més sentit.

 • Ple Ordinari del 18 de maig de 2020

  22/5/2020

  L'Ajuntament incrementa la seva inversió per fer front a les conseqüències econòmiques i socials de la pandèmia

  El ple municipal ordinari celebrat dilluns, 18 de maig, va aprovar modificar el pressupost per incrementar la seva inversió per fer front a les conseqüències econòmiques i socials de la pandèmia del coronavirus COVID-19 a Collbató. Era el segon ple, i el primer ordinari, que es feia mitjançant videoconferència.

  El ple es va iniciar amb la incorporació, per urgència, d'un punt sobre les bases reguladores de subvencions a empreses per pagar els subministraments, per ajudar davant de la crisi del coronavirus.
   
  A continuació va aprovar les actes de les sessions del 10 de febrer i del 9 d'abril, la proposta d'aprovació de normes complementàries de funcionament dels òrgans col·legiats i la rehabilitació de terminis per a l'atorgament de subvencions en concurrència competitiva.