Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

00:03  |  18/11/2019

Notícies

 • Vols jugar al bàsquet a la comarca? Inscriu el teu equip al 3 x 3 de Sant Feliu de Llobregat!

  9/10/2019

  Vols jugar al bàsquet a la comarca? Inscriu el teu equip al 3 x 3 de Sant Feliu de Llobregat!

  T’agradaria formar part d’una lliga de bàsquet que jugués a la comarca? L’Ajuntament de Collbató, en col·laboració amb altres municipis de l'entorn, et convida a formar un equip que pugui participar en diversos tornejos de bàsquet.

  Una de les primeres oportunitats és aquest dissabte, 12 d’octubre.  El Consell Esportiu del Baix Llobregat, el Club de Bàsquet Santfeliuenc i l'Ajuntament de Sant Feliu organitzen el 3 x 3 de bàsquet. Festa de Tardor!

  L'activitat es portarà a terme de 10 a 13 h a les Pistes Agustí Sunyer, al costat del Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro, al carrer Rambla de la Marquesa s/n de Sant Feliu de Llobregat.

 • La plaça de l'església, al nucli antic de Collbató.

  9/10/2019

  A partir de demà dijous, redescobreix Collbató, a les Jornades Europees de Patrimoni

  Ja queda poc per que comencin les Jornades Europees de Patrimoni a Collbató, demà dijous, i podem compartir més informació sobre les activitats que hi ha previstes.

  Demà dijous, ruta històrica per infants de 6 a 12 anys
  Demà, 10 d’octubre, a les 17 hores, es farà una ruta per a infants de 6 a 12 anys al nucli antic de Collbató, per mostrar a les noves generacions el nucli històric del nostre municipi. Per poder participar, cal inscripció prèvia al correu electrònic b.collbato@diba.cat.

 • En Pere sense por, aquesta tarda a la Biblioteca

  8/10/2019

  Aquesta tarda, a la Biblioteca, “En Pere sense por”, un conte per perdre la por!

  A les 17 hores, tindrà lloc a la Biblioteca l'activitat escolta-contes, adreçada a nens i nenes de 0 a 6 anys.

  El conte és "En Pere sense por", una adaptació per a primers lectors d'en Salvador Comelles, amb il·lustracions minimalistes d'Àfrica Fanlo, editat per les publicacions de l'Abadia de Montserrat. Es tracta d'un conte tradicional europeu, recollit a “Els llibres de les fades” i abans pels germans Grimm. Joan Amades va recopilar-lo posteriorment a terres catalanes.

 • La plaça de l'església, al nucli antic de Collbató.

  7/10/2019

  Vine a redescobrir Collbató, a partir de dijous, a les Jornades Europees de Patrimoni

  A partir de dijous, Collbató programa una àmplia sèrie d’activitats per redescobrir el seu patrimoni i presentar-lo a totes les edats.

  Entre elles, una ruta infantil pel nucli antic, dijous; una exposició de fotografies antigues i una conferència sobre els treballs que està duent a terme la Universitat de Barcelona a les coves prehistòriques de Collbató, i una jornada festiva del patrimoni a l’Àrea d’Esplai La Salut.

 • Izumi Kando i Soledad Cardoso, ahir a l'església de Sant Corneli

  7/10/2019

  Gran concert de la soprano Soledad Cardoso i de l’organista Izumi Kando, ahir, dins del cicle d’Amics de l’Orgue de Collbató

  L'Associació d'Amics de l'Orgue de Collbató van portar ahir a Collbató l'original proposta dels "Sons del temps i la distància", un concert en què l'organista japonesa Izumi Kando i la soprano argentina Soledad Cardoso van sorprendre i emocionar el públic.

  No és habitual escoltar música de tangos interpretada a l'orgue, com va passar ahir. Alguns temes, interpretats només a l'orgue, altres, a duo, amb la veu de soprano de Soledad Cardoso, que cantava amb una veu melodiosa i poderosa que al mateix temps acaronava i que va envoltar el públic d'emoció.

 • Concertde veu i orgue, aquesta tarda a l'església de Sant Corneli

  6/10/2019

  Concert de veu i orgue, aquesta tarda a l’església de Sant Corneli

  Aquesta tarda, a les 19 hores, l'organista Izumi Kando i la soprano Soledad Cardoso oferiran un concert a l'església de Sant Corneli, amb obres de Haydn, Villalobos i Ramírez, entre d'altres.

  L'organista Izumi Kando, que ha actuat a Collbató en diverses ocasions, és una organista nascuda a Osaka i que ha triat Catalunya per viure i treballar. La seva formació va començar al Japó i va continuar a França i a Espanya. Ha fet nombrosos concerts com a solista i també integrada en formacions orquestrals tant a Europa com al Japó. Així mateix ha efectuat diverses gravacions per a la ràdio, CD, televisió al Japó i a Espanya. L'any 2004, dins de la programació del Fòrum de les Cultures,...

 • Xerrada sobre herbes remeieres, al Casal de Cultura

  5/10/2019

  A les 18 hores, coneix la farmaciola natural de tardor, de la mà de l'Associació Petit Món, al Casal de Cultura

  L'Associació Petit Món t'ofereix avui dissabte, a les 18 hores, la xerrada informativa "Farmaciola natural de tardor", per apropar, conèixer i saber utilitzar les herbes remeieres del nostre entorn. A càrrec de Jesús Aguilera.

  Aquesta és la tercera xerrada que l'Associació Petit Món ofereix aquesta nova temporada. Si vols tenir més informació, pots visitar www.associaciopetitmon.com.
   
  Vine, a les 18 hores, al Casal de Cultura i coneix tots els recursos que tens al teu voltant per sentir-te bé!

 • Dimarts 15 d'octubre es presenta el Banc de Terres del Parc Rural de Montserrat

  3/10/2019

  Dimarts 15 d'octubre es presenta el Banc de Terres del Parc Rural del Montserrat

  Si tens terres disponibles a Collbató o busques terres per a conrear, el dimarts 15 d'octubre, a les 19 hores, vine a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Bruc. Per confirmar la teva assistència, cal que escriguis a bancdeterres@diba.cat, abans del dimecres vinent, 9 d'octubre.

  La Diputació de Barcelona conjuntament amb els ajuntaments que han conformat el Parc Rural del Montserrat, com Collbató, està treballant en un projecte per a la recuperació de les terres agràries abandonades o en desús als municipis. L'objectiu és evitar l'abandonament de les terres de conreu i el manteniment del mosaic agroforestal dels entorns de Montserrat.

 • El carrer Amadeu Vives, a l’altura de la Sala Portals, tancat per obres de consolidació estructural de l’Ajuntament

  2/10/2019

  El carrer Amadeu Vives, a l’altura de la Sala Portals, tancat per obres de consolidació estructural de l’Ajuntament

  El carrer Amadeu Vives, al seu pas al costat de l’edifici de l’Ajuntament resta tallat per les obres de consolidació del segon pis de l’Ajuntament que s’han iniciat avui.

  El trànsit es desvia cap a la dreta, pel passatge de Sant Corneli, passant per davant de la sala Portals i fins a arribar al passeig Mansuet. Es recomana als conductors triar altres sortides del poble per facilitar el trànsit fins que finalitzi la intervenció.

 • L'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor, davant de l'Ajuntament

  2/10/2019

  Dimecres vinent, 9 d’octubre, de 10.30 a 13 hores, l’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor al teu servei, davant l’Ajuntament

  Si tens alguna queixa o consulta respecte a un producte o servei, dimecres vinent, 9 d’octubre, de 10.30 a 13 hores, tens a la teva disposició l’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor de la Diputació de Barcelona, que estarà situada davant l’Ajuntament.

  El servei de l’Oficina Provincial d’Informació al Consumidor (OPIC) està destinat als ajuntaments que no disposen de serveis municipals de consum i té com a finalitat bàsica defensar els consumidors i els seus drets. Formen el servei de l’OPIC la bústia del consumidor, amb seu a l’ajuntament, que recull diàriament les consultes dels ciutadans, i l’oficina mòbil, formada per vuit unitats que regularment es desplacen per atendre consultes directament.