Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

08:37  |  16/09/2019

Notícies

 • Taller de l'anterior edició de l'Inspira Montserrat.

  13/7/2019

  Inspira’t a l’Inspira Montserrat, el cap de setmana vinent

  El cap de setmana del 19, 20 i 21 de juliol, Collbató serà l’escenari de l’Inspira Montserrat, que oferirà, durant els tres dies, diferents activitats vinculades a la salut i a un estil de vida conscient i respectuós. Seminaris de creixement personal, contacte directe amb la natura, xerrades sobre salut, cuina, teràpies naturals i també espais de relaxació.

  Aquí tens un resum del programa: 
   
  Divendres, 19 de juliol

  18 h | Casal de Cultura
  Xerrada: La cultura xinesa i la teoria del color, a càrrec d’Anna Viñallonga.
   
  19 h | Casal de Cultura
  Exposició i taller de ceràmica. De l’espai al plat. Tots els sentits als dits; la forma de creació amb ceràmica. A càrrec de Cesc Oliveres.
   
  Dissabte, 20 de juliol

  08.30 h | Centre l’Alzina de Collbató (exteriors)
  Kundalini ioga. A càrrec de Marc Llopart.

 • Un exemple de Food Truck.

  12/7/2019

  Aquest cap de setmana, gaudeix de la Food Truck de la Piscina Municipal!

  Demà dissabte i diumenge una Food Truck oferirà servei de restauració, begudes i gelats en l’horari d’apertura de la instal·lació.

  De 10 a 20 hores, la furgoneta, ubicada al Passeig de les Escoles, permetrà refrescar-se i recuperar forces per continuar gaudint de l’aigua, amb un plus d’encant vintage.
   
  Aquest cap de setmana, la Food Truck de la Piscina, a la teva disposició!

 • Sopar de germanor al Nucli Antic i Pujolet

  12/7/2019

  El Nucli Antic i Pujolet celebren, dissabte, la seva Festa Major

  Demà dissabte, 13 de juliol, l'Associació de Veïns del Casc Antic i Pujolet celebra la Festa Major. Des de primera hora del matí, a les 8.30, els veïns guariran els carrers entre tots. Es poden posar banderetes, llums, i pots treure plantes davant de casa, aportant color i vida al teu carrer!

  A partir de les 19 hores hi haurà jocs tradicionals per a la canalla, com bitlles, trencar l'olla, estirar la corda... Primer a jugar, i després, hi haurà orxata perquè la mainada recuperi forces!

  A partir de les 21 hores, el carrer Pau Bertran acollirà el sopar de germanor i el ball.

 • Consultori de salut de Collbató

  11/7/2019

  Canvis d'horari del consultori mèdic durant el mes de juliol

  Des del Servei d'Atenció Primària Alt Penedès-Garraf Baix Llobregat Nord de l'Institut Català de la Salut ens informen de canvis en l'horari dels serveis del consultori mèdic de Collbató durant el mes de juliol.

  Dimarts i dijous vinent, 16 i 18 de juliol, el servei de Medicina començarà a les 9.30 hores del matí.
   
  Així mateix, del 22 al 31 de juliol es donarà servei de medicina i infermeria en el torn de matins amb aquests horaris: dilluns, dimecres i divendres, de 12 a 14 hores i dimarts i dijous, de 9 a 11 hores, excepte el dia 26 de juliol que el servei romandrà tancat.

 • Ple extraordinari del 8 de juliol de 2019.

  10/7/2019

  L’ocupació d’una llar a Can Dalmases i les remuneracions centren el ple extraordinari

  El ple extraordinari de dilluns va començar amb la Sala Portals plena i amb la presència d’un grup de veïns de Can Dalmases, que es manifestaven amb pancartes, demanant solucions per una casa ocupada al seu barri.

  En primer lloc, l’alcalde, Miquel Solà, va donar compte del decret d’alcaldia pel qual delega funcions en el seu equip de Govern. Concretament, Josep Estradé s’ocupa de les àrees d’Acció territorial, urbanisme i serveis; Mar Andreu, d’Igualtat, Cultura i Patrimoni; Jordi Riera, d’Esports, Joventut i Gent Gran; Lourdes Vilalta, de Turisme, Promoció econòmica, Comerç i Consum; Cristina Fernández, de Via pública, Medi ambient, Seguretat i Mobilitat i l’alcalde, Miquel Solà, es...

 • Ajuntament de Collbató.

  8/7/2019

  L’Ajuntament de Collbató es posiciona en contra de la violació d’una dona menor d’edat a Manresa

  L’equip de Govern de l’Ajuntament de Collbató i la regidoria d’Igualtat rebutgen contundentment la violació múltiple de 6 homes a una dona menor d’edat que va tenir lloc a Manresa, i que s’està jutjant aquests dies, i qualsevol altra acció que limiti la llibertat sexual de les persones.

  Així mateix, vol manifestar la seva disconformitat amb què, en el decurs del judici que s’està duent a terme, la fiscalia hagi definit els fets com “abús sexual” i no violació.

 • La Sala Portals.

  8/7/2019

  A les 19.30 hores, Ple Extraordinari a la Sala Portals

  La Sala Portals acull aquesta tarda, a partir de les 19.30 hores, un ple extraordinari l’ordre del dia del qual pots consultar en el document adjunt.

  Com sempre, et convidem a assistir-hi amb total llibertat, ja que el ple és un acte obert a tothom.

 • El Sopar de les Teulades, al Casinet.

  7/7/2019

  Sopar de les Teulades rocker i a cobert

  Ahir vespre, la pluja va mullar –per dues vegades!- les taules que ja estaven preparades pel sopar de les Teulades, a la plaça de l'Era. Davant l'amenaça de noves precipitacions, es va traslladar el sopar al Casinet. Com acostuma a passar, un cop canviada l’ubicació, muntades les taules i tothom situat al Casinet, la pluja ja no va tornar més.

  Mossèn Bernat va dirigir unes paraules als assistents, agraint la seva assistència i caliu. I va fer un afectuós reconeixement per a la Margarita, l'ànima i organitzadora del sopar, i també per al "Sagri". També va agrair la col·laboració i assistència de representants de l'Ajuntament.

 • Dimecres vinent, l’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor, a Collbató

  4/7/2019

  Dimecres vinent, l’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor, a Collbató

  Tens dubtes sobre un producte o servei? Vols saber com reclamar si no estàs d’acord amb les condicions? Dimecres, 10 de juliol, de 10.30 a 13 hores, tens a la teva disposició l’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor, per respondre les teves preguntes. Com en altres ocasions, la trobaràs davant de l’Ajuntament.

  El Servei de l’Oficina Provincial d’Informació al Consumidor (OPIC) està destinat als ajuntaments que no disposen de serveis municipals de consum i té com a finalitat bàsica defensar els consumidors mitjançant les oficines mòbils. Vine i pregunta tot allò que necessitis saber. Assegura’t que es respecten els teus drets com a consumidor!

 • Vista general del Sopar de les Teulades, l'any 2018.

  3/7/2019

  El sopar de les teulades, orquestra i ball, dissabte, a la Plaça de l’Era

  El dissabte 6 de juliol es farà el tradicional Sopar de les Teulades, organitzat per la Parròquia de Sant Corneli, a les 21 hores, a la Pl. de l'Era. I, després del sopar, música i ball amb l'orquestra Prepe's Band.

  Els tiquets costen 13 euros i es poden comprar també avui i fins demà dijous 4, de 20 a 21 hores, a la mateixa rectoria.

 Dissabte, vine a gaudir d'un sopar i balls estiuencs!