Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

20:05  |  18/10/2018

Notícies

 • Contenidors aquest matí, amb brossa al voltant.

  7/9/2018

  Crida al civisme en llençar la brossa

  Collbató té un molt alt nivell de reciclatge de residus. Tot i això, registra comportaments incívics a l'hora de llençar les escombraries, amb bosses i objectes abandonats envoltant els contenidors i que obliguen a la realització de recollides específiques per normalitzar la situació.

  Aquest matí s'ha fet una d'aquestes sortides per netejar l'entorn dels contenidors a tot Collbató, una actuació que es realitza cada setmana i que implica la dedicació de recursos que podrien estar duent a terme altres accions per a la millora del poble. És per això que, des de l'Ajuntament, es fa una crida a la població per a la conscienciació a l'hora de llençar les escombraries.

 • Imatge de la Diada 2018 a Collbató

  6/9/2018

  El dilluns 10 de setembre, celebra la Diada a Collbató!

  Els actes institucionals començaran dilluns, a les 20.30 hores, amb l'ofrena floral al Racó d'en Ponis.

  Les entitats, associacions i partits polítics que vulguin participar ho han de comunicar fins demà, divendres 7 de setembre, en el correu electrònic casal.collbato@collbato.cat per facilitar l'organització de l'acte.
   
  A continuació tindran lloc els parlaments institucionals amb la intervenció dels representants municipals.

 • Desplegament de fibra òptica a Collbató el 31 d'agost de 2018. Elaboració pròpia a partir d'informacions de l'empresa instal·ladora

  5/9/2018

  Collbató completa la cobertura de fibra òptica

  El Pujolet ja té cobertura de fibra òptica. Aquest és el darrer barri que quedava pendent de connectar i el seu accés al servei completa la cobertura de fibra òptica de Collbató.

  Queden pendent de solucionar les incidències puntuals que apareixen marcades en vermell i en les quals es treballa per permetre la connexió: Algun sector del centre (carrer Parellades, Passeig Mansuet i Carrer Sant Corneli), un petit sector de Can Dalmases II, a la Ronda d'Urgell, i un altre sector de Can Dalmases que afecta uns trams dels carrers Falset i Espot.

 • Les bosses i els cubells de PaP, de 20 a 22 hores

  4/9/2018

  Recorda: Les bosses de recollida Porta a Porta, davant de casa, de 20 a 22 hores

  Coincidint amb el nou servei de neteja viària i recollida Porta a Porta (PaP), recordem la importància de treure les bosses i els cubells entre les 20 i les 22 hores els dies en què es realitza el servei.

  D’aquesta manera, tots facilitem la recollida i evitem que els serveis de neteja hagin de fer modificacions en el traçat o recorreguts duplicats. A més, evitem el risc que el camió ja hagi passat i la nostra bossa quedi sense recollir.

 • Dissabte, la Festa Major del Nucli Antic i Pujolet

  4/9/2018

  El Nucli Antic i Pujolet celebren, dissabte, la seva Festa Major

  El dissabte, 8 de setembre, l’Associació de Veïns del Casc Antic i Pujolet celebra la Festa Major. De 19 a 20 hores, hi haurà jocs tradicionals per a la canalla. A partir de les 21.30 hores, el Casinet acollirà el sopar de germanor i el ball.

  Els veïns i les veïnes que vulguin participar en el sopar han de portar el menjar, la sangria i l’aigua anirà a càrrec de l’Associació de Veïns. Es demanarà als participants una aportació de 4 euros per a la coca i el cava.
   
  Per adquirir els tiquets per al sopar, us podeu adreçar a l’Eulàlia, al carrer Amadeu Vives, 6 o a l’Estilista Canina Monyart, al carrer Muntanya, 28.
   
  Dissabte, fes barri a la Festa Major del Nucli Antic i Pujolet!

 • Cartell de la marató de donació al Monestir de Montserrat

  3/9/2018

  Diumenge, vine a donar sang a Montserrat!

  Diumenge, 9 de setembre, de 10 a 19 hores, participa en la marató de donació de sang que es farà a la sala de la façana del Monestir de Montserrat.

  Com a donant, tindràs accés gratuït a l'aparcament del recinte (contactant amb Creu Roja a l'espai de donació) o podràs pujar de franc en el cremallera de Montserrat (contactant Creu Roja a l'estació Monistrol Vila).
   
  A més, rebràs una entrada per visitar el museu del monestir, l'espai audiovisual Montserrat portes endins i podràs fer una visita guiada a la Sagristia de la Basílica (prèvia reserva, places limitades).

 • Shigeru Akiyama, diumenge a Collbató

  3/9/2018

  Samba a l'església

  El concert de Shigeru Akiyama i Asako Akiyama va trencar motlles, diumenge, a l'església de Sant Corneli.

  El flautista i l'organista nipons van apostar per una actuació que va fer de l'eclecticisme tota una virtut. Des de la interpretació canònica de peces de la tradició barroca a la fusió de "One note samba" d'Antônio Carlos Jobim amb danses tradicionals japoneses o la mixtura entre una altra peça barroca i la improvisació d'un sol jazzístic a sobre, harmonitzant d'aquesta manera dues tradicions musicals que, tot i semblar antitètiques, van trobar un fecund punt de contacte mitjançant la...

 • Festa de l'Esport 2018

  3/9/2018

  Plètora d'activitats esportives

  Collbató ofereix una gran oferta d'activitats esportives als seus habitants, gràcies a les associacions esportives que hi ha a la població. La Festa de l'Esport celebrada diumenge va facilitar experimentar en primera persona les diferents activitats que ofereix la nostra vila.

  Proves d'atletisme, rocòdrom i descens en tirolina, ciclisme al voltant del món, tennis i tennis-taula, futbol, arts marcials... Són algunes de les activitats que les associacions esportives de Collbató van presentar ahir amb tastets i exhibicions perquè tota la població pogués conèixer, en primera persona, l'activitat esportiva que més l'escau.

 • Lliurament de premis de la Festa del Club de Tennis

  3/9/2018

  Celebrant 25 anys de tennis

  25 anys del Club de Tennis Collbató i 90 anys de la pràctica d'aquest esport a la població. La celebració de la Festa del Club de Tennis Collbató d'enguany va honorar aquestes efemèrides amb tota una jornada dedicada a aquest esport i a la diversió de grans i petits.

  Els actes de celebració van començar dissabte a les 9 del matí, amb tot un programa de campionats, des de les 9 del matí i fins a l'1 de la matinada del diumenge, amb categories juvenil, aleví i d'iniciació i, a la nit, campionats de tie-breaks per a joves i adults.

 • Recollida solidària a Collbató

  31/8/2018

  Aquest cap de setmana, convida! Participa en la recollida solidària d’aliments!

  La Taula Social de Collbató ha organitzat per a aquest cap de setmana una recollida solidària d’aliments. Pots col·laborar lliurant els aliments als centres Bonpreu i bonÀrea, dissabte, de 9 a 21 hores, i diumenge, de 9 a 14 hores.

  Els aliments que pots aportar són llet, oli, sucre, llaunes (sardines, tonyina, tomàquet), galetes, llegums i arròs.
   
  Aquest cap de setmana, convida! Amb la teva col·laboració, Collbató serà més solidari!