Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

02:07  |  30/11/2023

Notícies

 • Trobada agermanament Cazères 2023

  4/10/2023

  Es recupera l’agermanament dels pobles de Collbató i Cazères sur Garonne

  Aquest passat cap de setmana l’associació de l’agermanament Collbatoní va viatjar a Cazères sur Garonne, municipi agermanat amb Collbató des de fa més de 30 anys, per tal de reprendre les activitats d’agermanament d’ambdós pobles. La representació Collbatonina va anar a càrrec de l’Anna Díaz, presidenta de l’associació i de la Maria Gallardo, vocal.  
   
  Les representants de Collbató van ser rebudes per l’alcalde de Cazères, així com per una delegació del comitè de...

 • Avís

  3/10/2023

  Alerta de productes cosmètics o de cura personal

   
  La Direcció General d'Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha publicat un avís d'alerta sobre els productes cosmètics, productes de cura personal i/o biocides: Martinelia Unicorn are real. Estuche de maquillaje.
   
  Des de l’Ajuntament ja s’ha fet arribar aquest avís als comerços locals per tal que estigui informats i puguin immobilitzar i retirar-los en cas de disposar-ne.
   
   
   

 • Taller escriptura

  3/10/2023

  T’agradaria millorar la teva escriptura?

  T'agradaria poder crear mons plens de fantasia i millorar la teva tècnica narrativa? Apunta't al taller d'escriptura que comença aquest proper dimecres 11 d'octubre.
   
  El taller es farà els dimecres de 18 a 20 hores, al Casal de Cultura, en sis sessions. Allà treballaràs els continguts teòrics i pràctics que et permetran millorar les teves creacions de narrativa.

 • JEP Collbató 2023

  3/10/2023

  Obertura dels Jardins de Cal Rogent o visita guiada al jaciment de la Cova Gran, activitats de les Jornades Europees del Patrimoni a Collbató

  Tornen les Jornades Europees del Patrimoni a Collbató els dies 6, 7 i 8 d’octubre de 2023

  El pròxim cap de setmana del 6, 7 i 8 d’octubre Collbató torna a celebrar les Jornades Europees del Patrimoni i amb motiu d’aquestes jornades es duran a terme un seguit d’activitats al municipi, per a tots els públics i gustos, amb unes portes obertes generalitzades al patrimoni públic del municipi.

 • L'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor

  3/10/2023

  Visita de l'Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor el dimecres 11 d’octubre

  El pròxim dimecres, 11 d’octubre, la Unitat Mòbil d'Atenció al Consumidor de la Diputació de Barcelona prestarà servei a Collbató. El servei s'instal·larà, de 10.30 a 13.00 hores, davant de l'Ajuntament.

  El servei de l'Oficina Provincial d'Informació al Consumidor (OPIC) està destinat als ajuntaments que no disposen d’un servei públic de consum i té com a finalitat bàsica la defensa dels consumidors i els seus drets. Formen el servei de l'OPIC: la Bústia del Consumidor, amb seu a l'ajuntament, que recull diàriament les consultes dels ciutadans i les Unitats Mòbils d’Informació al Consumidor (UMIC) que regularment es desplacen per atendre consultes de la ciutadania.

 • Agenda cultura octubre 2023

  29/9/2023

  Una tardor plena d'activitats

  Descobreix aquí tota la programació cultural de Collbató.

  A banda dels habituals clubs de lectura per petits i grans i de les activitats regulars, l'agenda cultural de l'octubre té un gran esdeveniment: les Jornades de Patrimoni.

 • Aplicatiu

  29/9/2023

  NasApp, aplicació per informar sobre les males olors procedents de l’abocador de Can Mata

  Aplicació per a la ciutadania per fer el control i el seguiment dels episodis de mala olor.

  En resposta al compromís adoptat a la Comissió de seguiment i control de l’abocador de Can Mata i l’Ecoparc, recordem que està en funcionament una plataforma digital NasApp que registra les incidències per mala olor dels 5 municipis a l’entorn de les instal·lacions de Can Mata: Els Hostalets de Pierola, Piera, Masquefa, Collbató i Esparreguera.

 • Sala Portals

  26/9/2023

  Convocat ple ordinari de setembre de l’Ajuntament de Collbató

  El proper dijous 28 de setembre, a les 19.30 h, l’Ajuntament de Collbató celebrarà un Ple de caràcter ordinari a la Sala Portals.


  La sessió seguirà el següent ordre del dia: 
    
  ORDRE DEL DIA
  Aprovació de les actes de les sessions anteriors:Aprovació de l'acta de la sessió ordinària del 27 de juliol de 2023.Despatx oficial
  Dació de compte dels decrets d'alcaldiaDació de compte de les actes de la Junta de Govern LocalDació de compte de les línies fonamentals del pressupost 2024Dació de compte de la informació trimestral del pressupost del segon trimestre de 2023Part resolutiva
  Aprovació del compte general...

 • Mercat de segona mà de Can Dalmases

  26/9/2023

  Arriba la Festa del barri de Can Dalmases el dia 30 de setembre

   
  L’associació de veïns de Can Dalmases enguany recupera, després de molts anys, la festa del barri amb dues activitats per a totes les edats i públics.

 • Caminada nocturna

  25/9/2023

  Caminada noctura de l'AFI de l'Escola la Salut

   
   
  Aquest proper divendres, 29 de setembre de 2023, es farà la segona caminada nocturna organitzada per l’AFI de l'Escola La Salut.
   
  L’activitat s’inicia a les 7 hores de la tarda amb un sopar i posteriorment es realitzarà la caminada amb recorregut aproximat de 6 km per l’entorn de Collbató i pensada per a tots els públics.