Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

12:50  |  16/07/2018

Notícies

 • Cartell del Festival d'Estiu de D8N8

  8/6/2018

  D8N8 es presenta demà en el Festival d’Estiu

  L’Associació Esportiva Aeròbic-Ball D8N8 ofereix el seu Festival d’Estiu demà, a partir de les 18.30 hores, en el Teatre La Passió d’Esparreguera.

  Tots els grups de ball de l’Associació presentaran les seves coreografies, plenes de ritme i energia. Per assistir-hi, es demana una col·laboració de 6,50 euros.
   
  Vine i gaudeix de la bellesa del ball!

 • Imatge d'època de Collbató

  7/6/2018

  Recupera el passat de Collbató! Fes-te voluntari del Projecte Xarxes!

  Dilluns, a les 19.15 hores, al Casal de Cultura, presentació del Projecte Xarxes

  Dilluns, a les 19.15 hores, vine al Casal de Cultura, a la presentació del projecte Xarxes. T’explicaran com pots col·laborar amb els teus veïns en la recuperació del passat de Collbató amb les transcripcions dels padrons. Ho podràs fer des de qualsevol ordinador amb connexió amb internet i no necessites tenir coneixements tècnics previs. Ser del poble i que et sonin alguns dels cognoms és molt més important.

 • Escolania de Montserrat

  6/6/2018

  El doble concert de l'Escolania a les Coves de Montserrat esgota totes les entrades

  El doble concert de l'Escolania de Montserrat a les Coves programat per divendres ha venut aquesta tarda les darreres entrades de la primera sessió, així que el doble passi, a les 19 i a les 20 hores, registrarà un doble ple. L'actuació és a benefici de l'ONG Collbató per a la Solidaritat.

  Serà la primera vegada que l'Escolania de Montserrat actuï a l'interior de les Coves de Montserrat, una ocasió única de gaudir d'aquest espectacle en l'entorn fascinant de les Coves de Montserrat. La primera actuació prevista, a les 20 hores, va esgotar totes les entrades en pocs dies. Es va poder programar un altre passi, una hora abans, que també ha esgotat totes les localitats pocs dies després d'iniciar la venda.

 • Votació al Ple Ordinari del mes de maig

  6/6/2018

  El ple impulsa el Centre de Salut i amplia l’equip docent de la llar d’infants

  El Ple Ordinari de l’Ajuntament de Collbató va aprovar la cessió dels terrenys i de l’edifici de les antigues escoles per passar a ser el nou Centre de Salut de Collbató. També va aprovar la incorporació d’una nova plaça de mestre a la llar d’infants L’Abellerol per donar resposta a l’increment de necessitats del centre.

  En l’inici del ple, es va votar incloure per urgència la modificació de la plantilla de l’Ajuntament per incrementar en una plaça de mestre els efectius de la llar d’infants. Un cop aprovada la seva inclusió, es va seguir l’Ordre del Dia.

 • Iinscriu-te i porta la flama del Canigó!

  6/6/2018

  Vols portar la Flama del Canigó?

  Un any més s’obre el període d’inscripcions per als nens i nenes que vulguin participar dels relleus del recorregut de la Flama del Canigó pels carrers de Collbató el vespre del dissabte 23 de juny.

  Les inscripcions es poden fer al Casal de Cultura, des d’avui, dia 6, fins a l’11 de juny. L’horari és de dilluns a divendres (10 a 14 hores i de 16 a 20.30 hores) i dissabte 9 (de 10 a 14 hores). Diumenge tancat. Poden ser rellevistes nens i nenes d’entre 4-12 anys (Relleus de 2-3 min. Places limitades). Els nens hauran d’anar acompanyats d’algun adult que se’n faci responsable.

 • La 16 Trobada de Pubilles Escaladores, a Collbató

  6/6/2018

  La 16a Trobada de Pubilles Escaladores pren Collbató

  El primer cap de setmana de juny, Collbató va acollir la 16a Trobada de Pubilles Escaladores, una trobada d’apassionades de l’escalada que es reuneixen per compartir activitats i coneixements.

  Les Pubilles Escaladores és un col·lectiu de noies escaladores que es va iniciar fa quasi 20 anys a Vilanova de Meià, apassionades per la muntanya, en general, i per l’escalada, en particular. Llavors, veure una noia escalant era força anecdòtic, sobretot si aquesta ho feia per iniciativa pròpia i per inquietuds personals.

  La trobada, que ha tingut lloc a Collbató, és una cita on compartir escalades, un bon sopar, un espai per conèixer altres escaladores i passar una bona estona.

  ...

 • Campanya de control de la contaminació acústica per a ciclomotors

  5/6/2018

  Collbató inicia una campanya de control de la contaminació acústica per a ciclomotors

  Collbató inicia una campanya de control per evitar la contaminació acústica produïda per ciclomotors que no tenen el tub d’escapament en condicions. A la campanya, també es controlarà el compliment de la normativa reguladora de la ITV.

  La campanya consta de tres fases. La primera és informar la població, mitjançant la divulgació en la pàgina web de l'Ajuntament i en les xarxes socials municipals.
   
  A La segona fase, la Guàrdia Municipal realitzarà controls de manera aleatòria en diferents punts de la localitat i en diverses franges horàries. Es prioritzarà informar sobre la necessitat que aquests vehicles compleixin la normativa i es donaran consells sobre el seu manteniment.

 • Imatge de la temporada de bany a la piscina

  4/6/2018

  L’11 de juny obre la piscina!

  La temporada de bany de la piscina municipal comença l’11 de juny i finalitza el 9 de setembre.

  D’aquí a una setmana, a partir del dilluns 11 de juny, es podran adquirir els abonaments a la piscina de Collbató. Per fer el tràmit, haureu de portar el DNI del titular i una fotografia de carnet. Hi ha bonificacions per estar a l’atur, ser família monoparental, per famílies amb necessitats socioeconòmiques (després de la valoració per part dels Serveis Socials) i per persones amb discapacitat del 33% o més.

 • Cartell de l'espectacle "T'Estimoni Federico"

  3/6/2018

  Federico García Lorca, de nou al Casinet, amb "T'Estimoni Federico", de la mà de Cante Diem

  A les 19 hores, el Casinet de Collbató tornarà a omplir-se de l'esperit de Federico García Lorca, amb l'espectacle "T'Estimoni Federico", sobre textos de l'autor i música de diversos compositors. L'entrada és gratuïta.

  Aquest concert l'ofereix l'Aula de Cant Clàssic de l'Escola Municipal de Música i Dansa d'Esparreguera, Cante Diem.
   
  Els intèrprets que hi participaran són Montse Giné, a la guitarra; Pep Gine, a la guitarra; Maria Rosa Badia, a la interpretació, amb la direcció d'escena de Rut Canals i la direcció musical d'Alícia Prieto.
   
  Vine a gaudir de la sensibilitat d'aquest gran autor. García Lorca, de nou, a Collbató!

 • El grup de teatre Illets d'Abrera representa Federico García Lorca al Casinet

  2/6/2018

  No et perdis "Federico García Lorca: Calor Alma y Pasión", pel grup Illets d'Abrera, al Casinet!

  Aquesta tarda, a les 19 hores, el Casinet de Collbató torna a omplir-se del teatre apassionat de Federico García Lorca amb "Federico García Lorca: Calor, Alma y Pasión", una obra que explica la vida i obra de l'autor granadí i mostra escenes de les seves peces més reconegudes, com "La Casa de Bernarda Alba" o "Bodas de Sangre".

  L'anterior passi de l'obra a Collbató, el 3 de febrer va sorprendre els assistents pel gran nivell interpretatiu del grup actoral i per una escenografia molt elaborada i plena de simbolismes. Podeu veure què vam publicar d'aquella actuació en aquest enllaç.
   
  La funció és amb entrada lliure: s'accepten donacions per a l'ONG Comparte. Aquesta tarda, no deixis passar la darrera oportunitat de veure aquesta gran proposta a Collbató! Vine al teatre!