Collbató

Collbató
 • MIDA DEL TEXT   

03:22  |  15/12/2018

Notícies

 • El Porta a Porta arriba a Collbató

  12/11/2018

  La recollida Porta a Porta per a totes les fraccions arriba a Collbató

  El mes de desembre, Collbató completarà la implantació del servei de recollida porta a porta que va iniciar el 2010, amb el model que va ser aprovat en procès participatiu. Per presentar-ho, hi haurà dues xerrades informatives, el dissabte, 17 de novembre, a les 12 hores, i el dijous, 22 de novembre, a les 19 hores, al Casal de Cultura.

  A Collbató, des de l’any 2010, recollim la resta i l’orgànica porta a porta i el vidre, els envasos i el paper i el cartró en contenidors a la via pública. Els resultats de selectiva són força bons tenint en compte que el model actual no té cap sistema d’identificació d’usuari; no obstant això, la recollida selectiva de l’orgànica i el paper i cartró tenen molt marge de millora i als envasos s’hi detecta un important percentatge d’impropis (residus d’altres fraccions barrejats)....

 • Passejada a Collbató el 12 de desembre

  9/11/2018

  Passejada per a la gent gran, el dimecres 12 de desembre

  La passejada a Collbató del cicle de caminades saludables per la gent gran tindrà lloc el dimecres 12 de desembre.

  L'itinerari serà de 7,9 km, i té un nivell de dificultat baix. Tot i això, és molt important que els participants estiguin acostumats a realitzar activitat física de manera regular i siguin capaços de mantenir un mínim esforç físic de manera continuada.

 • Imatge del cartell de la primera trobada de voluntaris

  8/11/2018

  Vine, dilluns, a la Sala Portals, a la Primera Trobada de Voluntaris de la Cavalcada de Reis

  Vols col·laborar en l’organització i muntatge previ de la Cavalcada de Reis 2019, i viure, en primera persona, una nit màgica?

  Ja siguis petit o gran, vine, dilluns, a les 19.30 hores, a la Sala Portals i participa en la primera trobada de voluntaris per a l’organització i el muntatge previ de la Cavalcada de Reis 2019.
   
  Forma part de la màgia de Nadal!
   

 • Presentació de la II edició a Collbató del programa CUEME

  8/11/2018

  CuEmE: Cultura emprenedora a l'escola

  L'Ajuntament de Collbató va presentar ahir als pares i mares de les escoles La Salut i Mansuet la segona edició a Collbató del programa Cultura Emprenedora a l'Escola (CuEmE), que fomenta l'esperit emprenedor i les competències bàsiques en el cicle superior d'educació primària.

  Amb aquest programa l'alumnat crea i gestiona una cooperativa escolar per comercialitzar els seus productes, amb el suport de la comunitat educativa, l'administració i altres agents socials.

 • La nova porta de sortida del Casinet

  7/11/2018

  Nova porta de sortida al Casinet per incrementar la seguretat

  Ja està operativa la nova porta de sortida de l'escenari al Casinet. Aquesta nova sortida ofereix més seguretat per una possible evacuació d'urgència alhora que els intèrprets i l'equip tècnic poden disposar d'una sortida d'ús exclusiu.

  La porta està situada a l'interior de la caixa escènica que comunica amb la terrassa exterior que dóna al carrer Joan Vacarisses. Aquesta obertura millora l'evacuació de l'escenari i els camerinos soterrats, ja que escurça el trajecte de sortida.

 • Participa en l’enregistrament d’un rap contra la violència de gènere

  6/11/2018

  Participa en l’enregistrament d’un rap contra la violència de gènere

  L’Espai de Joves Collbató et proposa, aquest divendres, de 17 a 20 hores, un taller de llenguatge i debat de com es comunica amb el rap i el trap. Com a activitat, s’enregistrarà un rap que es presentarà el 25 de novembre, el dia contra la violència de gènere.

  Et pots inscriure en el correu electrònic engrescat.espaijove@gmail.com o mitjançant el facebook i l’instagram de l’espai.
   
  Vine i que sonin les teves paraules!
   

 • Aquesta nit, recollida de les fraccions orgànica i resta

  1/11/2018

  Aquesta nit, recollida de les fraccions orgànica i resta

  Per un problema logístic, ahir no es va poder finalitzar la recollida de la fracció resta a alguns carrers de Collbató.

  Per resoldre aquesta incidència, avui es recollirà, a més de la fracció orgànica, la fracció resta.
   
  Preguem que disculpeu les molèsties.

 • Accés, un nou servei intermunicipal d’acompanyament per a joves de 16 a 21 anys

  31/10/2018

  Accés, un nou servei intermunicipal d’acompanyament per a joves de 16 a 21 anys

  Les regidories de Benestar Social dels ajuntaments de Collbató, El Bruc i Hostalets de Pierola, amb el suport de l’Obra Social 'La Caixa' i Diputació de Barcelona obren, aquest mes d’octubre, un nou servei destinat a joves de 16 a 21 anys.

  El servei, ubicat a les antigues escoles de Collbató, a Passeig de la Fumada, 9, romandrà obert, de dilluns a dijous, d’octubre a juny, de 9 a 12 del matí.

 • Castanyada popular, al Nucli Antic

  30/10/2018

  Anul·lada la castanyada solidària al Nucli Antic

  L'Associació del Casc Antic i el Pujolet ha anunciat que, a causa de les condicions meteorològiques, ha anul·lat la castanyada solidària prevista per aquest vespre.

   
   

 • Si ets un dels guanyadors o guanyadores i encara no has passat pel Casal de Cultura, afanya’t! El teu premi t’està esperant!

  30/10/2018

  Ja has recollit el teu dibuix de la Festa Major? Ja has recollit el teu premi?

  Recordem que hi ha petits grans dibuixants que han guanyat un dels premis del concurs de dibuix de la Festa Major i que encara no han passat a recollir el seu premi.

  Publiquem de nou el llistat de premiats:
   
  Categoria de 3 a 4 anys
   
  1r premi
  Laia Urmeneta
   
  2n premi
  Tiago Carvajal Toro
   
   
  Categoria de 6 a 9 anys
   
  1r premi
  Adrià Riera Alonso
   
  2n premi
  Jan Alonso Rubio
   
  Categoria de 9 a 12 anys
   
  1r premi
  Oriol Horcas González
   
  2n premi
  Sophie Freiyedes Gabot
   
  Si ets un dels guanyadors o guanyadores i encara no has passat pel Casal de Cultura, afanya’t! El teu premi t’està esperant!