Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

07:13  |  17/07/2024

Resum del Ple Ordinari del 21 de març de 2016

  • Ple Ordinari 21/03

    Ple Ordinari 21/03

  • Ple Ordinari 21/03 (2)

    Ple Ordinari 21/03 (2)

  • Ple Ordinari 21/03 (3)

    Ple Ordinari 21/03 (3)

21/3/2016

Ahir al vespre, 19.30h, es va celebrar un nou Ple Ordinari de l'Ajuntament de Collbató a la Sala Portals. Damunt de la taula hi havia 16 punts de l'ordre del dia, inclòs -el darrer- el torn de precs i preguntes de l'oposició. En el primer punt es va aprovar sense al·legacions dels Socialistes de Collbató la sessió del Ple Extraordinari de l'1 de febrer passat. En el segon punt el senyor alcalde, Miquel Solà i Navarro, va donar comptes dels acords adoptats en Junta de Govern Local.


Pel que fa als punts relatius a: la taxa de la piscina, a la retribució i liquidació del subministrament d'aigua, a l'aprovació de l'emblema identificatiu del Consistori, a l'aprovació de l'inventari de béns municipals i a les adhesions a la Declaració de Sant Sadurní d'Anoia -sobre el medi ambient- i a la Carta Mundial del Turisme Sostenible, Govern i oposició hi van votar a favor.


Mentrestant, el Govern va aprovar dos punts més però, aquest cop, amb l'abstenció dels Socialistes de Collbató. El primer, la resolució de les al·legacions de Sorea i l'aprovació definitiva de l'adhesió de l'Ajuntament de Collbató al Consorci per a la Gestió Integral d'Aigües de Catalunya. I el segon: l'Ordenança 61, reguladora del Preu Públic de subministraments i serveis de medi ambient, en aquest cas referent a les bosses compostables.


I els punts compresos entre el 12 i el 15 eren mocions presentades per tots els partits polítics sobre aquests temes: la millora del tram de l'A-2 entre Montmaneu i Esparreguera, suport a les mobilitzacions en contra del Pla Hidrològic de la Conca de l'Ebre, l'eradicació de les males olors provinents de l'abocador de Can Mata i l'Ecoparc-4 i, finalment, una moció per a la implantació de plans i polítiques locals d'eradicació de l'assetjament escolar, l'homofòbia i la transfòbia als centres educatius i espais juvenils.



Data de modificació: 21/03/2016 00:00:00