Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

03:24  |  15/12/2018

El cel, sota terra

  • L'Escolania, a les Coves de Montserrat

    L'Escolania, a les Coves de Montserrat

11/6/2018

Eren les set de la tarda de divendres quan el públic que omplia tots els espais de les Coves de Montserrat, després d'una esforçada caminada, esperava la presència dels integrants de l'Escolania de Montserrat a l'escenari, després de la introducció de Josep Lluís Escriu, responsable de l'Associació de Collbató per a la Solidaritat, que organitzava el concert.

De sobte, les harmonies vocals van omplir les humides parets de les coves, com si vinguessin del centre de la terra. Els escolans es van fer presents transitant d'un en un per l'estret camí que els portava a l'escenari. I a partir de llavors, amb l'acompanyament d'un piano, van omplir l'interior de la cova d'una bellesa que reunia l'essència de la creació humana, la música, que va elevar les ànimes dels presents.

 

Va haver-hi moments enormement emotius, com el Cant dels Ocells o el Virolai, però tothom va sortir del concert amb la sensació d'haver viscut una experiència única, amb la necessitat d'enregistrar a la memòria els ecos d'un fet irrepetible. Divendres va ser el dia en què el cel es va fer present sota la terra de les Coves de Montserrat.Data de modificació: 11/06/2018 22:19:28