Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

04:02  |  15/12/2018

Dijous, sessió plenària a Collbató del Parc Rural del Montserrat

  • Taller territorial a El Bruc per a la definició del futur Parc Rural de Montserrat

    Taller territorial a El Bruc per a la definició del futur Parc Rural de Montserrat

13/6/2018

Després de la realització, el mes d’abril, dels tallers territorials per a la definició del futur Parc Rural de Montserrat, demà, dijous, 14 de juny, a les 18 hores i al Casal de Cultura, tindrà lloc la sessió plenària per presentar els resultats obtinguts. També s’explicaran els passos a seguir.

El Parc rural de Montserrat és un projecte impulsat per Collbató i 15 municipis més i que té per objectiu treballar per un futur millor d’aquest espai rural tan singular. Els productes agroalimentaris, la seva gastronomia, els paisatges amb el rerefons de Montserrat i el valuós llegat cultural, natural i geològic són alguns dels elements que caracteritzen aquest territori.

 

Com ja saps, el passat mes d'abril es van dur a terme els Tallers territorials per la definició del futur Parc Rural del Montserrat; un d’ells a El Bruc, en el qual segurament vas prendre part.

 

Et convidem a la Sessió Plenària dels Tallers territorials del Parc Rural del Montserrat, en la qual es presentaran els resultats obtinguts, i s'explicaran els propers passos a seguir en el marc d'aquest projecte.

 

Inscriu-te per correu electrònic a callaubs@diba.cat, per whatsapp, al 650 94 03 11, o per telèfon, al 93 402 22 12 (en horari de 9 a 15 hores).

 

Dijous, vine al Casal de Cultura. Ajuda a definir el teu parc rural, el Parc Rural del Montserrat!

 

Cartell de la Sessió Plenària del Parc Rural del Montserrat

 Data de modificació: 13/06/2018 06:27:28