Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

13:36  |  19/07/2024

Un primer dia ple d’espiritualitat al Gong 2018

  • L'actuació d'ahir d'Airun, a les Coves de Montserrat

    L'actuació d'ahir d'Airun, a les Coves de Montserrat

22/7/2018

Els grups Airun i Sarva Mangalam van protagonitzar ahir la primera jornada del festival Gong, centrada en la música espiritual. Les Coves de Montserrat van ser l’escenari perfecte per compartir sons que uneixen emoció i esperit.

A les 21 hores i a la Sala de la Catedral de les Coves de Montserrat, el grup Airun va presentar el seu projecte Mystica, un tapís musical teixit per instruments tradicionals com la guitarra, el violí o les percussions sobre una base vocal, en un viatge musical i poètic cap a l’origen de l’experiència mística i les seves manifestacions al llarg de la història, amb projeccions, que ajudaven a recrear el context propici pel viatge.

 

Un cop finalitzat el concert, a les 11 de la nit i a l’altre escenari del festival, la terrassa del Gong, Sarva Mangalam va presentar Mant-Serrat, un recital de mantres al peu de Montserrat, que van unir els cants sagrats vinguts de les muntanyes del Nepal amb la muntanya màgica.

 

Els assistents al festival van poder gaudir d’una proposta gastronòmica molt especial, Happy Foods Eco Friendly, la foodtruck més famosa del país, guanyadora del programa de TV3 Joc de Cartes, que va oferir temptadores i originals propostes, totes elaborades amb productes biològics i de proximitat de la màxima qualitat. Happy Foods Eco Friendly oferirà servei de restauració les dues jornades del festival.

 

Avui, el festival oferirà a les 21 hores l’actuació de Nur Camerata & Cia. Un Sol Traç, que presentaran Itimad, un espectacle en què es fonen les danses i músiques d’Orient i Occident, del passat i del futur i de les arrels i l’avantguarda. A les 23 hores, el cantautor Ferran Palau tancarà, a la terrassa del Gong, aquesta edició del festival.



Data de modificació: 22/07/2018 11:45:24