Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

00:12  |  21/01/2019

El III Festival de Músiques Amadeu Vives, propostes per a tots els gustos

  • Imatge del Festival de Músiques Amadeu Vives, amb el retrat del reconegut creador collbatoni

    Imatge del Festival de Músiques Amadeu Vives, amb el retrat del reconegut creador collbatoni

29/10/2018

La III edició del Festival de Músiques Amadeu Vives, en honor a l'il·lustre creador collbatoní, arriba del 16 al 18 de novembre, amb un programa que ofereix propostes ben diverses i que comptarà amb Maria del Mar Bonet, que podrà actuar a Collbató després de l'anul·lació del concert l'any passat.

El programa del festival començarà la tarda de divendres 16, a les 17 hores. Els alumnes de 4t de primària de les escoles La Salut i Mansuet oferiran la cantata "La cançó més bonica del món" al Casinet.

 

Tot seguit, a les 19 hores, al Casal de Cultura, se celebrarà l'acte d'inauguració oficial del festival. Ens parlarà d'Amadeu Vives en Francesc Cortès i Mir, professor de musicologia a la UAB, en la conferència inaugural: "Amadeu Vives: passió per la música, passió per la pàtria".

 

Després d'entregar els premis del II Certamen de relats curts, s'oferirà el Concert Ballaveu, de cançó tradicional, amb veus, guitarra i percussió, a càrrec de Patri García i Xavier Rota. Per finalitzar el primer tast musical, acabarem el vespre amb un refrigeri.

 

La nit de dissabte 17, Maria del Mar Bonet, celebrarà la seva exitosa carrera de 50 anys sobre els escenaris. Després de l'anul·lació del seu concert l'any passat per causa major, Collbató podrà gaudir de la seva veu i de les seves cançons en el marc íntim del Casinet.

 

Procediment per a la recollida de les entrades del concert de Maria Del Mar Bonet

La distribució de les entrades gratuïtes pel concert de la Maria del Mar Bonet es farà de manera presencial, al Casal de Cultura, a partir de dilluns 5 de novembre. Només es lliuraran dues entrades per sol·licitant i no s'admeten reserves. A l'entrada de l'acte, es demanarà una aportació solidària d'un euro, per a la Marató de TV3, destinada a la lluita contra el càncer.

 

Pels amants de la música clàssica, diumenge 18, a les 18 hores, es clourà el festival i al mateix temps, el cap de setmana, amb un concert a l'església de Sant Corneli. Un duel entre les obres de dos genis, Beethoven i Mozart. Un combat de boxa en què els cops els donaran les notes. És una producció de Sparagaria Orquestra amb la col·laboració de l'Associació dels Amics de l'Orgue.

 

Per honorar l'Amadeu Vives. Collbató s'omple de música! Vine i gaudeix d'un cap de setmana ple de sons!

 

Programa III Festival de músiques Amadeu VivesData de modificació: 29/10/2018 12:55:43