Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

17:18  |  18/07/2024

Collbató organitza, per dimarts, un taller de musicoteràpia amb motiu del Dia Mundial de l'Alzheimer 2019

  • Taller de musicoteràpia dimarts, amb motiu del Dia Mundial de l'Alzheimer

    Taller de musicoteràpia dimarts, amb motiu del Dia Mundial de l'Alzheimer

21/9/2019

Avui, dissabte 21 de setembre, és el Dia Mundial de l'Alzheimer. Amb motiu d'aquesta commemoració, l'Ajuntament proposa un taller de musicoteràpia que durà a terme l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Baix Llobregat, dimarts, 24, de les 16 a les 18.30 hores al Casal de Cultura. L'assistència és gratuïta.

La musicoteràpia és una teràpia que fa servir la música per millorar l'estat de salut i benestar. La música té efectes en el cervell i en el cos, ja que activa certes àrees cerebrals relacionades amb l'humor i l'estat d'ànim.

 

La música és una experiència sensorial que pot activar totes les àrees cerebrals simultàniament. Per tant, és útil en teràpia perquè dispara el funcionament del cervell en el sentit emocional, cognitiu i físic. Amb les noves investigacions que sorgeixen sobre la musicoteràpia s'ha demostrat que és útil tant en rehabilitació, educació i en programes per a la millora del benestar.

Estimular la ment és essencial, ja que és el centre operatiu on es processen, es comprenen i s'ajunten totes les sensacions i emocions que els éssers humans perceben i expressen.

 

Segons aquestes premisses i els resultats observats, l'AFA Baix Llobregat organitzarà un taller de musicoteràpia gratuït al Casal de Cultura de Collbató.

 

Vine a viure com la música activa el teu cervell!

 

Taller de musicoteràpia dimarts, amb motiu del Dia Mundial de l´Alzheimer



Data de modificació: 21/09/2019 10:46:31