Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

19:04  |  04/08/2020

El carrer Amadeu Vives, a l’altura de la Sala Portals, tancat per obres de consolidació estructural de l’Ajuntament

  • El carrer Amadeu Vives, a l’altura de la Sala Portals, tancat per obres de consolidació estructural de l’Ajuntament

    El carrer Amadeu Vives, a l’altura de la Sala Portals, tancat per obres de consolidació estructural de l’Ajuntament

2/10/2019

El carrer Amadeu Vives, al seu pas al costat de l’edifici de l’Ajuntament resta tallat per les obres de consolidació del segon pis de l’Ajuntament que s’han iniciat avui.

El trànsit es desvia cap a la dreta, pel passatge de Sant Corneli, passant per davant de la sala Portals i fins a arribar al passeig Mansuet. Es recomana als conductors triar altres sortides del poble per facilitar el trànsit fins que finalitzi la intervenció.

 

Les obres que s’estan duent a terme a l’Ajuntament formen part de la primera fase del projecte de consolidació estructural de l’edifici, amb un pressupost de 221.197,86 euros i un ajut econòmic de la Diputació de Barcelona que gairebé cobreix la totalitat de l’import, ja que és de 199.078 euros.

 

La subvenció està integrada en el marc del Programa Complementari de reforma i millora d'equipaments locals de la Diputació, en la Línia de suport 5: "Edificis singulars i elements patrimonials".

 

El material històric que es conservava a la planta segona de l’Ajuntament s’ha catalogat i traslladat al Casal de Cultura per al seu emmagatzematge.Data de modificació: 02/10/2019 21:05:15