Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

18:25  |  04/08/2020

Concert de veu i orgue, aquesta tarda a l’església de Sant Corneli

  • Concertde veu i orgue, aquesta tarda a l'església de Sant Corneli

    Concertde veu i orgue, aquesta tarda a l'església de Sant Corneli

6/10/2019

Aquesta tarda, a les 19 hores, l'organista Izumi Kando i la soprano Soledad Cardoso oferiran un concert a l'església de Sant Corneli, amb obres de Haydn, Villalobos i Ramírez, entre d'altres.

L'organista Izumi Kando, que ha actuat a Collbató en diverses ocasions, és una organista nascuda a Osaka i que ha triat Catalunya per viure i treballar. La seva formació va començar al Japó i va continuar a França i a Espanya. Ha fet nombrosos concerts com a solista i també integrada en formacions orquestrals tant a Europa com al Japó. Així mateix ha efectuat diverses gravacions per a la ràdio, CD, televisió al Japó i a Espanya. L'any 2004, dins de la programació del Fòrum de les Cultures, s'estrenà Euràsia, música per a ballet clàssic composta i interpretada per Izumi Kando.


Des de 1992 i de manera ininterrompuda fins a l'actualitat, Izumi Kando és organista titular de l'Església evangèlica alemanya de Barcelona. Des de l'any 2014 imparteix amb freqüència tallers d'orgue i col·labora en l'organització de concerts a la Universitat Santa Caterina a Matsuyama (Japó).

Soledad Cardoso, nascuda a l'Argentina, després de guanyar primers premis en diversos concursos nacionals i internacionals, es traslladà a Espanya, on va ser deixebla d'Alfredo Kraus i Teresa Berganza a l'E. S. M. Reina Sofia. Ha cantat a nombrosíssims teatres i auditoris d'arreu del món. És una reconeguda intèrpret del repertori barroc, i va ser seleccionada per William Christie per integrar Le Jardin des Voix i fer una gira europea amb Les Arts Florissants.
Col·labora habitualment amb formacions de prestigi d'Espanya, Itàlia, França, Alemanya i Àustria.

Avui, pots gaudir de les capacitats d'aquestes dues intèrprets, en un concert organitzat per l'Associació d'Amics de l'Orgue de Collbató. Com és habitual, l'entrada serà lliure amb aportació voluntària.

Vine a escoltar música del món, amb veu i orgue!


Informació relacionada


Data de modificació: 06/10/2019 11:33:24