Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

18:38  |  04/08/2020

Vols jugar al bàsquet a la comarca? Inscriu el teu equip al 3 x 3 de Sant Feliu de Llobregat!

  • Vols jugar al bàsquet a la comarca? Inscriu el teu equip al 3 x 3 de Sant Feliu de Llobregat!

    Vols jugar al bàsquet a la comarca? Inscriu el teu equip al 3 x 3 de Sant Feliu de Llobregat!

9/10/2019

T’agradaria formar part d’una lliga de bàsquet que jugués a la comarca? L’Ajuntament de Collbató, en col·laboració amb altres municipis de l'entorn, et convida a formar un equip que pugui participar en diversos tornejos de bàsquet.

Una de les primeres oportunitats és aquest dissabte, 12 d’octubre.  El Consell Esportiu del Baix Llobregat, el Club de Bàsquet Santfeliuenc i l'Ajuntament de Sant Feliu organitzen el 3 x 3 de bàsquet. Festa de Tardor!


L'activitat es portarà a terme de 10 a 13 h a les Pistes Agustí Sunyer, al costat del Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro, al carrer Rambla de la Marquesa s/n de Sant Feliu de Llobregat.

 

Si tens ganes de venir a jugar, no t’ho pensis més i vine a participar amb el vostre equip, que pot estar format per grans i petits a partir de 8 anys.

Pots fer la inscripció mitjançant aquest enllaç http://cebllob.org/?page_id=10481. El termini finalitza demà, a les 13 h. L’activitat és gratuïta!

 

I, puguis o no participar aquest cap de setmana, si estàs interessat en format un equip de bàsquet per jugar a la comarca, posa’t en contacte amb el servei d’Esports de l’Ajuntament, al correu electrònic clbt.esports@collbato.cat o al telèfon de l’Ajuntament: 93 777 01 00.

 

Juga al bàsquet, fes salut i diverteix-te!Data de modificació: 09/10/2019 19:52:38