Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

18:16  |  17/07/2024

Buhos i Lildami actuaran a Collbató per la Festa Major 2021

  • Caps de Cartell FM 2021

    Caps de Cartell FM 2021

1/6/2021

Música, teatre i activitats familiars algunes de les propostes del programa oficial de la festa que tindrà lloc entre el 16 i el 19 de setembre

 

Buhos, Lildami, la Dalton Bang i Marcel i Júlia ompliran de música i gresca les nits de Festa Major a Collbató, a la Pista Martí Gil. Aquest només és un avenç de la programació, que enguany torna a fer una aposta per la cultura musical de qualitat, amb grups nacionals, sense perdre de vista als artistes locals com el músic i actor, Lluis Arruga.

 

Teatre de la mà d’en Peyu i el seu espectacle “L’home orquestra” i una gran festa pels nens i nenes amb la música del Pot Petit són també algunes de les propostes incloses al programa de la Festa Major de Collbató per finals de l’estiu.

 

Una festa segura, adaptada a les mesures sanitàries que s’estableixin al setembre, divertida, pensada per a tots els públics, amb cultura, esports i, sobretot, una festa pel retrobament.

 

A principis de setembre l’Ajuntament distribuirà el programa de la festa a totes les cases del poble amb més d’una vintena d’activitats per a tothom. Fins que arribi a les vostres mans… Ja us podeu fer un forat a l’agenda pels dies 16 a 19 de setembre per gaudir de la Festa Major de Collbató!



Data de modificació: 01/06/2021 10:40:28