Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

06:17  |  17/07/2024

L’Ajuntament congela els impostos i taxes municipals pel 2023

  • Ple extraordinari 24 d'octubre de 2022

    Ple extraordinari 24 d'octubre de 2022

26/10/2022

No s’aplicarà cap increment als impostos municipals que afecten les economies familiars. L’acord es va adoptar en el ple extraordinari municipal del passat dilluns 24 d’octubre.

El Ple municipal ha aprovat congelar les ordenances fiscals del 2023 i, per tant, l’any que ve no hi haurà cap increment en cap impost o taxa municipal, excepte les entrades de les Coves. La congelació dels tributs es va aprovar en un dels plens municipals extraordinari del mes d’octubre i va comptar amb els vots a favor de tots els grups municipals, menys l’abstenció de Junts per Collbató-MES Collbató.

 

La difícil situació econòmica actual ha motivat que no s’incrementin les ordenances fiscals per al proper exercici. En un context econòmic general marcat per l’elevada inflació i l’encariment dels productes de la cistella bàsica de la compra i dels subministraments, l’Ajuntament no preveu increment de cap dels impostos per no perjudicar el dia a dia de la ciutadania de Collbató.

 

Segons l’alcalde, Miquel Solà: “ens trobem en un moment complicat a nivell econòmic i davant aquest context, des del govern aplicarem mesures per assumir l’increment de costos, dels tipus d’interès i la inflació sense augmentar la pressió fiscal a la ciutadania”.



Data de modificació: 28/10/2022 13:19:31