Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

00:08  |  17/07/2024

Nit dels Campions al Baix Llobregat 2023

  • Nit de campions

    Nit de campions

4/7/2023

Tres equips del Club d’Esports de Collbató reconeguts durant la gala la Nit de Campions al Baix Llobregat de la Federació Catalana de Futbol al Baix Llobregat

 

El Baix Llobregat va tancar, el passat 28 de juny, el cicle de les Nits dels Campions, en un Teatre La Passió d’Esparreguera ple amb més de 1.600 persones, per viure l’entrega dels trofeus als campions i campiones de lliga.

 

El Teatre es va emplenar i engalanar per acollir l’entrega de trofeus als campions i campiones de la temporada 2022-2023. En l’acte, van ser premiats un total de 114 equips de futbol i futbol sala, després de guanyar aquest curs el títol de lliga.

 

Entre els equips guardonats n’hi ha tres del Club d’Esports de Collbató:

  • Cadet Futbol Sala (lliga Tercera Divisió - BCN Gr 9)
  • Cadet Futbol Sala (lliga Segona Divisió - BCN Gr. 6)
  • Infantil Futbol Sala (lliga Tercera divisió - BCN Gr. 8)

A l’acte van ser presents el directiu de la Federació Catalana de Futbol i delegat al Baix Llobregat, Fernando Peña; l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas; i els directius de l’FCF Jaume Plaza, Juan Carlos Hueto i Jacobo Domènech. Tanmateix, hi han assistit el director general de l’FCF i director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle; el subdirector del Comitè Tècnic d’Àrbitres de l’FCF, Jordi Fernández; els subdelegats de l’FCF al Baix Llobregat José Ramón Campos i Sergi Millan; els delegats de l’LCFS al Baix Llobregat David González i David Espinosa; el responsable del CTA al Baix Llobregat, Hèctor Robas; i el membre del CTA Elicinio López.

 



Data de modificació: 04/07/2023 11:21:06