Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

06:44  |  16/07/2024

La intervenció als embornals contra el mosquit tigre i la millora de l’Hotel d’Entitats, escollides propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius 2024

  • Pressupostos Participatius

    Pressupostos Participatius

23/5/2024

Les propostes efectuades per la ciutadania, han resultat guanyadores de la votació que ha tingut lloc entre el 18 de març i el 14 d’abril.

 

La intervenció als embornals contra el mosquit tigre ha estat la proposta que més suports ha aconseguit, un total de 31, i consisteix en formigonar uns 280 embornals al barri dels Clots - l’Eixample, fins arribar al nivell de desguàs per així evitar l’acumulació d’aigua i la conseqüent proliferació de mosquit tigre i té un cost previst de 16.940 €. La següent opció més votada ha estat la d’instal·lar topalls de rodes a la vorera de l’Escola La Salut, tot i que no és possible portar-la a terme perquè la previsió de despesa superaria els 20.000 € destinats al procés. En tercera posició, amb 18 vots, trobem la Protecció solar pel pati de l’Escola La Salut, i la millora de l’Hotel d’Entitats. La darrera, amb un pressupost de 1.500 € si pot resultar escollida per no superar el crèdit de la convocatòria, i consisteix en adequar l’espai amb prestatgeries i mobles amb clau, i un plafó interior per compartir informació entre associacions, i un exterior per indicar a la ciutadania els horaris d’atenció al públic o activitats de les entitats residents.

 

L’execució de les millores s’iniciarà en els properes mesos, tal com preveuen les bases de la convocatòria.

 

Recompte de vots

 

A la votació han participat un total de 97 persones empadronades al municipi i majors de 16 anys, dels quals 74 s’han realitzat a través de la plataforma Participa 311, i els altres 23 de forma presencial.

 

De les 97 persones que han participat en la votació, s’han donat 134 suports en total a les propostes. Recordem que en el mateix vot es podien votar tantes propostes fins exhaurir la partida pressupostària  prevista de 20.000 €.

 

Resultats



Data de modificació: 23/05/2024 12:46:34