Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

04:34  |  16/07/2024

Voleu participar en el disseny del Collbató del futur?

  • POUM

    POUM

12/6/2024

L’Ajuntament posa en marxa un procés participatiu obert a totes les veïnes i veïns per tal de recollir propostes i suggeriments per incloure al document d’avanç del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM).

 

Amb aquesta iniciativa es pretén definir el model de futur del poble, basant-se en la sostenibilitat mediambiental, econòmica i social. Per tal d’aportar-hi les vostres idees, s’organitzaran tres sessions informatives, els dies 28 de juny, 2 i 8 de juliol, per a les quals caldrà inscriure’s a través d’aquest enllaç, o bé, presencialment, a l'Oficina d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament.

 

El vigent POUM de Collbató data del 1984. En aquests quaranta anys el municipi ha crescut tant en extensió com en població, el que suposa que el planejament ideat en aquest document ha quedat obsolet amb les necessitats actuals de les collbatonines i els collbatonins. Per aquest motiu, l’Ajuntament obre un procés de participació ciutadana per tal que qualsevol veí interessat pugui aportar les seves propostes i integrar-se al nou instrument urbanístic. Un document cabdal, ja que en aquest es definiran els futurs equipaments i infraestructures, la presència i situació d’activitats comercials i econòmiques, la definició dels espais reservats a la construcció d’habitatges, així com els espais naturals que cal preservar. 

 

Per tal de participar, els interessats podran optar: 

 

Durant la primera sessió, es definirà l'escenari desitjat a vint anys vista en relació amb el model de desenvolupament del municipi desitjat. A la sessió del dia 02 de juliol, el debat se centrarà en els usos del sòl, la reserva d'espais per a activitats comercials i la definició d'aquestes, així com la concreció dels espais reservats i la tipologia d'habitatges. Finalment, la jornada del 08 de juliol se centrarà en la definició dels espais verds, els equipaments de futur, així com les infraestructures i mobilitat.

 



Data de modificació: 03/07/2024 12:23:51