Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

23:21  |  17/07/2024

Josep Sucarrats omple la sala d’actes en la presentació de Cuina

  • Trobada amb Josep Sucarrats

    Trobada amb Josep Sucarrats

  • Trobada amb Josep Sucarrats

    Trobada amb Josep Sucarrats

  • Trobada amb Josep Sucarrats

    Trobada amb Josep Sucarrats

  • Trobada amb Josep Sucarrats

    Trobada amb Josep Sucarrats

  • Trobada amb Josep Sucarrats

    Trobada amb Josep Sucarrats

27/1/2017

El director de la revista Cuina, Josep Sucarrats, va presentar ahir la seva publicació davant una sala d’actes plena per escoltar les seves explicacions i preguntar-li sobre gastronomia i alimentació.


Josep Sucarrats, director de Cuina des de fa més de 10 anys, va ser presentat per la regidora Ma Teresa Casanovas. El periodista va explicar el procés de creació de cada número i com es dissenyen i preparen les portades de la publicació. A continuació, Sílvia Baraldés va fer una introducció a les varietats d’oli cultivades a la zona i es va iniciar un interessant i animat intercanvi de preguntes i comentaris sobre diversos aliments i pràctiques culinàries.


La trobada es va allargar fins passades les 20.30 hores, fet que demostra l’interès que va suscitar entre la nombrosa audiència.

Nascut a Abrera i periodista, a banda de ser el director de la revista Cuina, Josep Sucarrats participa en espais gastronòmics de televisió i ràdio (Catalunya Ràdio, RAC1, COM Ràdio, iCatFM i TV3, intervé a la secció de gastronomia del programa Àrtic, de BTV, i a l’espai L’illa de Robinson, d’El Punt Avui TV, i publica en nombrosos mitjans de comunicació.



Data de modificació: 27/01/2017 00:00:00