Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

17:24  |  14/11/2018

L’Ajuntament aprova l’ampliació del Pont de Can Dalmases i del Parc de Bombers

  • L’Ajuntament aprova l’ampliació del Pont de Can Dalmases i del Parc de Bombers

    L’Ajuntament aprova l’ampliació del Pont de Can Dalmases i del Parc de Bombers

26/7/2018

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Collbató ha aprovat el projecte d’ampliació del Pont de Can Dalmases i del Parc de Bombers Voluntaris, entre altres projectes de millora dels equipaments.

Respecte al projecte del Pont de Can Dalmases, es troba en exposició pública al DOGC i BOP, durant 30 dies. Ja s’estan redactant els plecs de bases per a la licitació, que es farà tant punt finalitzi el termini d’exposició (el 6 de setembre) i quedi aprovat definitivament. Aquesta obra es farà a càrrec del romanent de tresoreria que s’ha incorporat al pressupost per a l’any 2018.

 

També es troba en exposició pública, fins al 6 de setembre, l’ampliació del Parc de Bombers Voluntaris de Collbató. Quan acabi el termini, es podrà licitar un cop se signin els convenis amb la Generalitat de Catalunya i el Patronat de la Muntanya de Montserrat, ja que el seu finançament és íntegrament extern.

 

Els projectes del Centre de Salut a les Antigues Escoles i de la planta 2a del Casal de Cultura també es licitaran en pocs dies. I dilluns, aprofitant les vacances d’estiu, començaran les obres de millora del Casinet a la zona de magatzem, rampa i porta d’emergència de l’escenari. També es faran actuacions de millora al Centre Obert i al camp de futbol. Finalment, pel que fa a la instal·lació dels comptadors intel·ligents a la xarxa de subministrament d’aigua de Collbató per realitzar la telelectura, ja està en fase de licitació en el perfil del contractant i aviat es podrà fer efectiva la seva contractació.Data de modificació: 26/07/2018 16:05:23