Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

17:25  |  14/11/2018

Continua el desplegament de la fibra a Collbató

  • Situació del desplegament el 25 de juliol de 2018

    Situació del desplegament el 25 de juliol de 2018

30/7/2018

Els treballs de desplegament de la fibra òptica continuen per a ampliar-ne l'abast. Recentment han entrat en servei algunes zones del sector marcat com "en treball". Concretament, finques de l'Hostal Vell, Eixample Sud, Bonavista i part dels carrers Muntanya i Sant Antoni. També s'han resolt les incidències que afectaven els carrers Montjuïc, Montseny i Papiol.

La setmana passada, l'Ajuntament va convocar una reunió de seguiment de les obres, amb representants de Telefónica i de l'empresa instal·ladora, en què es va tractar l'estat del desplegament, la resolució de les incidències detectades i els treballs pendents per a la finalització del desplegament.

 

Segons van indicar els representants de la companyia, les zones que estan acabades però es troben a l'espera de l'ampliació de la centraleta (en verd clar en el plànol) entraran en funcionament la setmana del 6 al 12 d'agost.

 

Pel que fa als barris que queden pendents, principalment Nucli Antic i Pujolet (en marró), les obres de desplegament continuaran la resta del mes de juliol i el temps que sigui necessari durant el mes d'agost per a la finalització del desplegament. Així doncs, en el cas de retards, produïts per les incidències que han hagut de resoldre, el desplegament no quedarà aturat durant el mes d'agost.

 

Els instal·ladors també estan treballant per resoldre les incidències detectades, en alguns carrers, i que apareixen en vermell en el plànol, principalment per obstruccions en les canalitzacions del cablejat telefònic.

 

Les possibles incidències puntuals que es puguin presentar una vegada acabat el desplegament imputables a la xarxa general seran resoltes pel servei tècnic de Telefònica.

 

Seguirem informant.Data de modificació: 30/07/2018 13:52:56