Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

16:51  |  14/11/2018

Comencen les obres de millora del Casinet

  • Obres de millora al Casinet

    Obres de millora al Casinet

30/7/2018

El Casinet, un dels equipaments culturals més representatius de Collbató, rep, a partir d'avui, obres de millora, seguint les peticions que havien fet arribar les entitats culturals que el fan servir per programar activitats públiques.

A partir d'avui, i durant uns quinze dies, es duran a terme les obres de la fase I de millora de l'equipament, que contemplen l'ampliació del magatzem, l'obertura d'una sortida d'escena lateral (per millorar la seguretat i per raons tècniques), el pintat de l'escenari i la instal·lació de punts de llum a la terrassa exterior del carrer Colon i del passeig Mansuet.

 

A l'octubre està prevista la segona fase de les actuacions, que engloben la millora de la il·luminació de l'escenari, modificacions de la rampa d'accés a escena per facilitar la mobilitat i la inversió en decorats i en el manteniment del tèxtil d'escena.

 

Gran part de les actuacions recullen demandes de les entitats i associacions culturals que fan ús del Casinet. Les dues fases tenen pressupostada una inversió total de 25.000 euros que va ser aprovada pel ple municipal del mes d'octubre de 2017.

 

Les accions de millora del Casinet formen part del conjunt d'actuacions de millora dels equipaments i infraestructures que vam anunciar la setmana passada i entre les quals destaquen l'ampliació del Pont de Can Dalmases, del Parc de Bombers, les obres de condicionament de la segona planta del Casal de Cultura i la construcció del Centre de Salut a les antigues escoles, entre altresData de modificació: 30/07/2018 15:42:36