Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

16:04  |  14/11/2018

La Font del Còdol et convida, aquest cap de setmana, a la seva Festa Major

  • Trencada de l'olla a la Font del Còdol

    Trencada de l'olla a la Font del Còdol

1/8/2018

A partir de divendres, la Font del Còdol celebra la seva Festa Major amb un gran nombre d'activitats per a tots els públics.

Divendres s'iniciaran els actes a les 21 hores amb el pregó a la plaça U d'octubre. A continuació tindrà lloc el sopar de germanor, a la mateixa plaça i, per tancar la primera nit, l'actuació del grup de rock-blues Reckless i sessió de DJ.

 

El dissabte 4 d'agost començarà a les 8 hores amb la despertada general i l'inici de la caminada popular de la festa major, amb 9 km de recorregut i que finalitzarà amb una botifarrada per recuperar energies. A les 12 del migdia, per refrescar-nos, ens oferiran la festa de l'escuma per a grans i petits. Un cop passat el temps de major insolació, a partir de les 6 de la tarda, hi haurà xocolatada, inflables i passejada pel barri amb trenet. La nit serà el moment de ballar amb l'orquestra Solimar i karaoke, per aquells que vulguin demostrar les seves capacitats vocals.

 

Els actes de diumenge començaran a les 10.30 hores, amb la missa. A les 12 hores, a la plaça hi haurà el vermut popular, que donarà pas al descans del migdia. A partir de les 18 hores, la tradicional trencada de l'olla i el concurs de dibuix de la portada del programa de l'any vinent. La plaça albergarà nombroses activitats, com el torneig de futbolí i exhibició de grafitis a la plaça.

A partir de les 19.30 hores, hi haurà havaneres amb el grup Roques Blaves i ron cremat per als assistents. A continuació tindrà lloc el sorteig de la rifa, correfoc amb els diables de Collbató i ball de cloenda amb el duet Blau Magnòlia, amb el tradicional ball del fanalet per acomiadar com cal les festes.Data de modificació: 01/08/2018 10:46:29