Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

16:05  |  14/11/2018

Diumenge, gran concert de professors de l’AIMS a Sant Corneli

  • Diumenge, gran concert de professors de l’AIMS a Sant Corneli

    Diumenge, gran concert de professors de l’AIMS a Sant Corneli

2/8/2018

Aquest diumenge, i com a part de la programació de l’AIMS Festival, el festival de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona, els professors Johannes Geffert, a l’orgue; Sarah Rumer, flauta,
i Peter Thiemann, violoncel i també president de l’AIMS Fundació, interpretaran obres de Händel, Mendelssohn, Mozart i Bach, entre altres.

El concert tindrà lloc a l’Església de Sant Corneli a les 19 hores i compta amb la col·laboració de l’associació Amics de l’Orgue de Collbató. Pots veure el programa del concert a http://www.aims.cat/ca/festival_wind/collbato/. A la pàgina web trobaràs també tots els concerts del festival, que s’estendrà durant el mes d’agost.

 

L’AIMS, activa des de fa 16 anys, organitza el seu festival com una oportunitat perquè els estudiants puguin mostrar el seu talent i les seves habilitats acabades d’aprendre davant un públic local, en pobles singulars, dins d’esglésies i en llocs històrics. Els concerts al Festival són la culminació de l’aprenentatge realitzat i de l’orientació rebuda que connecten finalment els estudiants i els mestres amb el públic.

 

Pots consultar la programació de l’AIMS Festival al seus perfils de Facebook, Twitter i Instagram. Com tots els concerts de l’Associació d’Amics de l’Orgue, l’entrada és lliure, amb aportació voluntària. Vine a gaudir d’obres de genis de la història de la música, de la mà de mestres!

 

 Data de modificació: 02/08/2018 11:46:02