Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

17:16  |  14/11/2018

Més de 200 llars de Bosc del Misser i Pla del Castell ja poden contractar el servei de fibra òptica

  • Situació del desplegament el 25 de juliol de 2018

    Situació del desplegament el 25 de juliol de 2018

3/8/2018

217 llars de Collbató que estaven a l’espera de l’ampliació de la centraleta d’Esparreguera, als barris de Bosc del Misser i Pla del Castell (la zona en verd clar al plànol), ja poden contractar el servei de fibra òptica, doncs aquest migdia s’ha realitzat aquesta ampliació i la centraleta està plenament operativa.

Pel que fa al Nucli Antic i el Pujolet, aquests dies els instal·ladors estan realitzant els treballs d’instal·lació de la infraestructura necessària als carrers. Segons les seves previsions, aproximadament el 9 d’agost estaran en disposició de contractar el servei els veïns del Nucli Antic i Els Clots, i el 13 d’agost, el Pujolet. Aquestes dades són temptatives i tenint en compte que no hi hagi incidències en el procés de desplegament de la fibra.

 

Respecte als carrers amb incidències (marcats en vermell al plànol), els instal·ladors calculen que trigaran uns 15 dies a resoldre-les, però depèn de cada cas. Una de les incidències marcades, al carrer Papiol i plaça de la Sardana, ja ha estat resolta (la incidència en vermell més a la dreta en el plànol). Els veïns de la zona també poden contractar el servei de fibra òptica.

 

De seguida que tinguem actualització de les dades, continuarem informant-vos.Data de modificació: 03/08/2018 17:17:46