Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

06:01  |  20/07/2019

Fes esport a la Festa Major! Apunta't als campionats de futbol sala i de bàsquet!

  • Fes esport a la Festa Major de Collbató!

    Fes esport a la Festa Major de Collbató!

13/9/2018

Arriba la Festa Major i pots gaudir d’ella fent esport i divertir-te amb els teus amics! Pots triar entre futbol sala, el dissabte, i bàsquet, el diumenge. En ambdós casos, hi haurà premis pels equips guanyadors.

El campionat de futbol sala tindrà lloc a les pistes de Can Dalmases, el dissabte 15 de setembre, a partir de les 9 del matí i es fa amb la col·laboració del Centre d’Esports Collbató. Els equips han de ser de 5 jugadors de 16 anys o més. Els partits seran de 20 minuts (2 parts de 10 minuts). Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer al Casal de Cultura, però corre, que només tens temps fins demà! Caldrà que indiqueu: nom equip, nom dels integrants, DNI i les dates de naixement (màxim 7 jugadors per equip); telèfon de contacte i correu del responsable de l'equip. També us podreu inscriure el mateix dissabte, fins mitja hora abans, a la pista, però només si no s'ha arribat al límit d'inscrits. Hi haurà premis pels tres primers equips.

 

El campionat de bàsquet es farà diumenge, a les 17 hores, a la pista esportiva de Les Illes. Els partits seran de 15 minuts, de 3 contra 3, amb dues categories, de 12 a 16 anys, i de més de 16 anys. Podeu fer les inscripcions al Casal de Cultura fins demà (caldrà indicar nom de l’equip, nom dels integrants i el seu DNI, data naixement, telèfon de contacte i correu del responsable de l'equip. Màxim 5 jugadors per equip. També us podeu inscriure fins mitja hora d'abans el mateix dia a les pistes si no s'ha arribat al límit d'inscrits. Hi haurà premis pels dos primers equips participants.

 

Vine a fer esport a la Festa Major!Data de modificació: 13/09/2018 11:42:01