Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

01:12  |  21/01/2019

Club de Lectura, amb Josep M. Hernàndez

  • Josep M. Hernàndez

    Josep M. Hernàndez

5/10/2018

Aquesta tarda, a les 19 hores, l’escriptor i crític musical Josep M. Hernàndez presentarà, a la Biblioteca, el seu llibre “La sonrisa helada”.

“La sonrisa helada” és una novel·la protagonitzada per Simón Prisco, arquetip del detectiu clàssic, que investiga l'estranya mort, en aparença accidental, d'Àfrica Pitarch, una jove de bona família de l'alta societat catalana.

 

En Josep Maria Hernàndez té més de 30 anys de carrera periodística. Ha exercit com a crític musical i ha conreat altres gèneres informatius com el reportatge social la crònica nocturna i articles d’opinió. A més de ser columnista en el diari Avui, i guionista, en els últims anys ha alternat entre la premsa i la televisió amb l’escriptura de relats infantils com els llibres “Cuentos de todos los colores” (RBA 2004) i Todo el mundo cuenta (RBA 2008). Va dirigir el Programa Zona V de Televisió de Catalunya, on també és autor dels guions de diferents produccions com “Una mà de contes”, “La Marató” o “Benvinguts a l’hort”, i de documentals com “Ordes militars” i “Paral·lel”. A més, ha passat molts estius a Collbató.Data de modificació: 05/10/2018 18:03:24