Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

00:30  |  21/01/2019

Accés, un nou servei intermunicipal d’acompanyament per a joves de 16 a 21 anys

  • Accés, un nou servei intermunicipal d’acompanyament per a joves de 16 a 21 anys

    Accés, un nou servei intermunicipal d’acompanyament per a joves de 16 a 21 anys

31/10/2018

Les regidories de Benestar Social dels ajuntaments de Collbató, El Bruc i Hostalets de Pierola, amb el suport de l’Obra Social 'La Caixa' i Diputació de Barcelona obren, aquest mes d’octubre, un nou servei destinat a joves de 16 a 21 anys.

El servei, ubicat a les antigues escoles de Collbató, a Passeig de la Fumada, 9, romandrà obert, de dilluns a dijous, d’octubre a juny, de 9 a 12 del matí.

 

REunió de l´Ajuntament de Collbató amb representants de l´Obra Social ´la Caixa´

 

El projecte Accés ofereix orientació i acompanyament personalitzat i individual, i té previstes diverses accions que el jovent interessat podrà escollir depenent de les seves necessitats i interessos, podent optar per un pla individual amb orientació formativa o prelaboral personalitzada, suport amb els instruments en la recerca de feina (CV, carta de presentació, ... ), acompanyament a l’alta al SOC, a la xarxa Xaloc i a la Garantia Juvenil, preparació per a les proves d’accés de cicles formatius i per a la prova ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació) i orientació per a la participació ciutadana i el voluntariat.

 

Adreça’t a l’Ajuntament per a més informació.Data de modificació: 31/10/2018 12:49:11