Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

02:44  |  15/12/2018

Un cap de setmana ple de solidaritat

  • Josep Lluís Escriu, explicant les actividades realitzades per Collbató per a la Solidaritat

    Josep Lluís Escriu, explicant les actividades realitzades per Collbató per a la Solidaritat

3/12/2018

Aquest cap de setmana, l'ONG Collbató per a la Solidaritat ha omplert Collbató de solidaritat, amb una àmplia oferta d'activitats gratuïtes per fomentar i treballar la consciència i la solidaritat.

Les activitats van iniciar-se dissabte a les 10 del matí, al Casal de Cultura, amb una Masterclass de Ioga amb Salut&Vida, impartida per Jitka Vitova. A la masterclass es va fer una introducció a les postures bàsiques del ioga, les tècniques de respiració i relaxació, al ritme del so dels bols.

 

A les 12 hores, també al Casal de Cultura, es va oferir un taller de ceràmica on es va explicar la fabricació i decoració d'adorns nadalencs amb tècniques tradicionals.

 

Després de dinar, a les 16 hores, el president de Collbató per a la Solidaritat, Josep Lluís Escriu, va resumir la història i les accions desenvolupades pels voluntaris de l'ONG.

 

Més tard, a les 18 hores, també al Casinet, el consultor Manel Rivero va oferir la conferència-col·loqui sobre l'estalvi energètic, les energies renovables i els costos reals dels cotxes elèctrics. A la conferència es va explicar com fer servir a casa les plaques solars i quantes són necessàries per estalviar en el rebut de la llum i les dades bàsiques per decidir-te si vols fer servir un vehicle elèctric.

 

Diumenge, a partir de les 11 del matí, els protagonistes van ser els infants, amb la Gran Festa Infantil amb LollyPoops.

A banda de les activitats programades, durant tot el cap de setmana l'associació va recollir aliments i productes d'higiene, per a famílies necessitades del poble, i de joguines: les noves es distribuiran per a famílies del poble i la comarca i les de segona mà en bon estat es reciclaran per aconseguir finançament.Data de modificació: 03/12/2018 10:45:03