Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

05:54  |  20/07/2019

Colorista cavalcada de Reis

  • La Cavalcada de Reis, a Collbató

    La Cavalcada de Reis, a Collbató

6/1/2019

Els Reis d’Orient van fer ahir la tradicional visita a Collbató i van oferir una colorista cavalcada per a petits i grans, com a preludi al lliurament de regals.

A banda de la tradicional cavalcada en què van participar un bon nombre de persones voluntàries del poble, la baixada de torxes, a partir de les 18.15 hores, va oferir, per segon any, una imatge bella i moderna amb una desfilada que va il·luminar el camí de Ses Majestats fins a l'Ermita de la Salut.

 

A l'ermita es va produir la primera salutació entre Ses Majestats, el patge Duc i el poble de Collbató, que omplia el mirador de la Salut per gaudir de la visió dels Reis.

 

La Cavalcada va recórrer els carrers del nucli antic, i va llençar caramels al públic assistent i, un cop arribats al Casinet, els Reis van saludar personalment als nens i nenes i van recollir les darreres cartes amb els desitjos dels més endarrerits. Al Casinet esperaven a Ses Majestats una delegació de l'Ajuntament, encapçalada per l'alcalde, Miquel Solà, que els va lliurar la clau màgica de Collbató, perquè tinguessin accés a totes les llars. A continuació, la regidora de Cultura, M. Teresa Casanovas, va lliurar el pa als Reis Maigs, i el regidor de Joventut, Jordi Riera, la sal, com a mostra d’acolliment.

 

Els Reis es van traslladar, a continuació al Casinet, on va lliurar els seus regals a les famílies que havien demanat rebre'ls llavors. La resta ha descobert, aquest matí, què els havien deixat Ses Majestats en el seu pas per Collbató.Data de modificació: 06/01/2019 13:41:42