Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

05:26  |  20/07/2019

Instal·lació dels comptadors sectorials d'aigua, a Can Migrat

  • El sector on s'instal·larà els nous comptadors sectorials

    El sector on s'instal·larà els nous comptadors sectorials

11/3/2019

Avui, 11 de març, es duu a terme el canvi dels comptadors sectorials a la zona de la banda Sud de Collbató indicada en el plànol adjunt, que coincideix aproximadament amb Can Migrat. Aquesta actuació comporta talls puntuals de subministrament d'aigua de diverses hores. S'ha fet una comunicació amb cartells a la zona afectada.

La divisió de la xarxa en sectors facilita una millor gestió dels recursos. Els sectors de la xarxa funcionen com unitats independents, i si hi ha una avaria, el seu abast es veu circumscrit només al sector en què es trobi i no afectarà una zona molt més ampla, com passava fins ara.

 

La instal·lació de telecomptadors sectorials facilita conèixer les pautes de consum de cada zona en temps real i dona resposta de manera més acurada a les necessitats en dies i hores diferents. La divisió en sectors també facilita la detecció de fuites ocultes, en cas que hi hagi una disparitat entre la lectura general de la xarxa i la suma de les lectures dels comptadors domiciliaris, i assegura una pressió més homogènia en el servei d'aigua.

 

El sector on s´instal·larà els nous comptadors sectorials

 Data de modificació: 11/03/2019 10:04:00