Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

05:10  |  20/07/2019

Emoció i ritme amb l'Escolania i Cor Jove d'Olesa de Montserrat

  • L'Escolania i Cor Jove d'Olesa de Montserrat, durant la seva actuació

    L'Escolania i Cor Jove d'Olesa de Montserrat, durant la seva actuació

11/3/2019

Ahir tarda, l'Escolania i Cor Jove d'Olesa de Montserrat va oferir un concert eclèctic, animat, divertit i emotiu a l’Església de Sant Corneli.

El programa va començar amb dues peces, una de Gabriel Fauré i una de Pau Casals, que, com va explicar el director del cor, l'Eduard Vila, eren ofrenes a la Verge de Montserrat.


L'Eduard Vila va anar contextualitzant les cançons que s'interpretarien, en molts casos amb coreografies i, fins i tot signes del llenguatge dels sordmuts, com a "Can you hear me?" de Chilcott, que tracta d'una persona que podia veure però no escoltar els sons de la natura.

També van interpretar cançons amb ritmes caribencs ("Cubanita", de l'Eva Ugalde) i una cançó, Cant de lluita", del grup Roba Estesa, reivindicativa de la lluita femenina, enllaçant amb la celebració del 8 de març, Dia de la Dones.

El cor va retre homenatge a les víctimes de l'atemptat de l'11 de març a Madrid, fa 15 anys, amb una cançó del grup La Oreja de Van Gogh". El repertori del concert va acabar amb la cançó de bressol "Bona nit" del grup Els Pets, per a desitjar a tots, també, una bona vetllada i bona nit.

Però no es podia acabar sense sorprendre el públic, interpretant una balada de hard rock del grup Extreme, “More than words”, que va ser tot un èxit dels anys 90 i que molts dels assistents van recordar.

Un repertori molt variat, un grup de noies de 15 a 23 anys que treballen amb força per apropar els diferents estils de música al cant coral, unes coreografies que amenitzaven i acompanyaven perfectament la interpretació musical. Un concert que va remoure emocions i va fer acabar els assistents amb un gran somriure.Data de modificació: 11/03/2019 12:22:55