Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

05:52  |  20/07/2019

La Portals, superació constant

  • Lliurament de premis a la ciclista Sandra Santanyes

    Lliurament de premis a la ciclista Sandra Santanyes

8/4/2019

La Portals va congregar ahir a un públic ple d'afeccionats al BTT, grups d'amics, penyes, professionals i exprofessionals. L'alcalde de Collbató, Miquel Solà, amb l'homenatjada d'aquesta edició de La Portals, la Sandra Santanyes, van tallar la cinta a les 8.30 del matí, per donar la sortida a ambdues curses, la Half, més curta, i la Clàssica.

A mig matí alguns participants de la Half van anar arribant elogiant la proposta d'aquesta cursa més petita, ja que els permet participar a mida del seu nivell esportiu, gaudint de l'entorn meravellós del Montserratí. Aquest va ser també el comentari que va fer Eva Giménez, presidenta de l'Associació Asdent i mare del Nacho, que té la malaltia de Dent, quan va ser entrevistada per l'organització.

La recollida dels entrepans i la beguda que esperava als esportistes a l'arribada va generar una llarga cua, perquè el nivell dels participants era alt i van finalitzar la cursa molts, molt abans del previst, la qual cosa va causar algun petit retard però demostra que l'esport, la implicació i La Portals creix cada any amb ells.

Per acabar l'acte, es van entregar obsequis propis de La Portals, als esportistes consagrats que van participar en aquesta edició, com els germans Lejarreta, l'Israel Muñoz, entre molts més, sempre desbordant amabilitat i implicació. I entre ells, la Sandra Santanyes, que era la persona d'homenatjada aquest 2019.

També es va fer entrega, per part de l'oficina de La Caixa d'Esparreguera, del xec de l'Obra Social de La Caixa per a la fundació Asdent i del xec per a La Taca, organitzadors de La Portals, pel desenvolupament d'aquesta tasca socioesportiva.

En acabar, les autoritats han fet entrega d'un obsequi a la Sandra Santanyes. Després, els assistents han pogut fer-se infinitat de fotos amb els seus admirats ciclistes, un emotiu record que els ha d'encoratjar per a seguir gaudint de la pedalada i per preparar-se per a La Portals de l'any vinent!Data de modificació: 08/04/2019 07:29:00