Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

21:27  |  18/07/2024

Dissabte, s'estrena la cronoescalada cicloturista Les Coves

  • Dissabte, primera cronoescalada a les Coves.

    Dissabte, primera cronoescalada a les Coves.

29/5/2019

El Club Ciclista Collbató, organitzador de l'Entreterres, presenta la primera cronoescalada cicloturista a les Coves de Montserrat, una prova única a la comarca del Baix Llobregat i dels voltants que tindrà lloc dissabte vinent, 1 de juny, a les 8 del matí.

Aquesta cronoescalada té com a entorn la muntanya de Montserrat, exactament des del creuament de la C-555 amb la B-112 fins a arribar a les Coves de Montserrat.

 

La sortida serà individual per trams d'un minut, respectant el número de dorsal i atenent a les instruccions dels cronometradors que donaran la sortida per l'acr de detecció del xip.

 

Es farà una concentració prèvia en el Passeig de Les Llongànies, des d'on s'anirà fins a la sortida per ordre de dorsal. Aquest recorregut és neutre, ja que la prova no comença fins a arribar a l'arc de sortida i rebre la indicació d'inici de la prova.

 

Hi haurà premi per a les categories, Elite, Master30, Master40 i Master50 per a corredors masculins i femenins.

A l'arribada s'oferirà entrepà i beguda per a cada participant, entre altres detalls.

 

Encara et pots inscriure a https://cronocheck.com/cronoescaladalescoves/form?r=1559112990 o, directament, el dissabte, a Passeig Llongànies amb la B-112. Pedal i cap a les Coves!



Data de modificació: 29/05/2019 09:08:52