Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

05:03  |  20/07/2019

Entendre la gravetat del canvi climàtic

  • Room Escape sobre el canvi climàtic.

    Room Escape sobre el canvi climàtic.

8/6/2019

Un nombrós grup de joves va participar, dijous, en l'Escape Room sobre canvi climàtic que va tenir lloc en el Casal de Cultura. Dos grups de participants van poder fer la recerca de les pistes que donessin la clau i la paraula del joc, amb la finalitat de comprendre l'afectació del canvi climàtic en el nivell del mar.

En finalitzar l'activitat, la Maria Serra, jove portaveu de 16 anys del moviment juvenil Fridays for future, va oferir una xerrada a la qual també van assistir alguns adults interessats en la matèria.

La Maria, amb explicacions planeres, va fer participar activament al públic, en un ambient distès i inclús amb alguna broma i rialles degudes a respostes d'alguns joves participants.

 

Es va parlar de l'emergència climàtica i de la real necessitat d'actuar per a salvaguardar el futur de l'espècie humana. I es van comentar les més senzilles i immediates solucions a l'abast de la mà, com, per exemple, reduir el consum de carn, a causa de tota la despesa que suposa produir un quilo de carn per a consum humà i com es podrien reassignar d'acord amb necessitats, els mitjans per a aquesta producció càrnia. També va parlar de les conseqüències de què els pols es desfacin, l'augment de la temperatura, la desaparició de moltes espècies animals i de com, també l'espècie humana estaria abocada a aquest final.

Els joves es van mostrar interessats i preocupats pel seu present i, si no es fa res, imminent futur.Data de modificació: 08/06/2019 17:36:26