Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

05:14  |  20/07/2019

L’èxit dels petits grans emprenedors

  • Foto de família dels participants en el projecte CuEmE.

    Foto de família dels participants en el projecte CuEmE.

8/6/2019

Ahir divendres a la tarda es va fer la cloenda del projecte CuEmE d'aquest curs. Amb aquesta iniciativa, els grups d'alumnes de les escoles s'organitzen per formalitzar cooperatives de treball, que registren a l'Ajuntament. Després, passen per les fases de desenvolupar una idea, producte, pla de màrqueting i, finalment, vendre els productes que han creat al mercat.

Tots els grups van destacar la importància del treball en equip, de com havien anat desenvolupant les seves idees i treballant amb esforç per un objectiu comú. Es van projectar els vídeos dels treballs de cada grup i finalment es van donar els diplomes a cada un dels participants, encoratjant-los a mantenir l'entusiasme que han demostrat, doncs són els futurs professionals i empresaris. I agraint als mestres el seu esforç, també, d'assessorament i acompanyament als estudiants-emprenedors.

Finalitzada la cloenda, alumnes, pares, amics, personal tècnic... Tots van poder gaudir d'un berenar ben merescut!Data de modificació: 08/06/2019 17:40:30