Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

09:45  |  19/11/2019

Sopar de les Teulades rocker i a cobert

  • El Sopar de les Teulades, al Casinet.

    El Sopar de les Teulades, al Casinet.

7/7/2019

Ahir vespre, la pluja va mullar –per dues vegades!- les taules que ja estaven preparades pel sopar de les Teulades, a la plaça de l'Era. Davant l'amenaça de noves precipitacions, es va traslladar el sopar al Casinet. Com acostuma a passar, un cop canviada l’ubicació, muntades les taules i tothom situat al Casinet, la pluja ja no va tornar més.

Mossèn Bernat va dirigir unes paraules als assistents, agraint la seva assistència i caliu. I va fer un afectuós reconeixement per a la Margarita, l'ànima i organitzadora del sopar, i també per al "Sagri". També va agrair la col·laboració i assistència de representants de l'Ajuntament.

Va explicar el Mossèn que tot i que el sopar va nèixer per reparar les teulades de l’església que, efectivament, ja es van acabar fa molt de temps, i que el rellotge del campanar també es va reparar, sempre hi ha millores a fer a la parròquia, com per exemple, la il·luminació del campanar.

Tot seguit, el Mossèn va presentar el grup que havia d'amenitzar la resta de vetllada, Prepe’s Band, de Monistrol, de l'altra cantó de la muntanya, amb el seu mànager i acordionista, el Prepe, a qui va definir com a entranyable amistat i va lloar-lo com a professional i persona.

Prepe's Band, equipats de guitarres, baix, bateria, saxo i acordió, van oferir versions de cançons de pop rock nacionals i estrangeres, amb molt bon humor i deixant-se la suor a dalt de l'escenari!

L’edició d’enguany del Sopar de les Teulades va ser, tot i els entrebancs meteorològics, una vetllada que, mantenint la tradició, va afegir tocs de modernitat.Data de modificació: 07/07/2019 13:35:04