Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

10:50  |  06/07/2020

Vine a redescobrir Collbató, a partir de dijous, a les Jornades Europees de Patrimoni

  • La plaça de l'església, al nucli antic de Collbató.

    La plaça de l'església, al nucli antic de Collbató.

7/10/2019

A partir de dijous, Collbató programa una àmplia sèrie d’activitats per redescobrir el seu patrimoni i presentar-lo a totes les edats.

Entre elles, una ruta infantil pel nucli antic, dijous; una exposició de fotografies antigues i una conferència sobre els treballs que està duent a terme la Universitat de Barcelona a les coves prehistòriques de Collbató, i una jornada festiva del patrimoni a l’Àrea d’Esplai La Salut.

 

Dijous, ruta històrica per infants de 6 a 12 anys

Aquest dijous, 10 d’octubre, a les 17 hores, es farà una ruta per a infants de 6 a 12 anys al nucli antic de Collbató, per mostrar a les noves generacions el nucli històric del nostre municipi. Cal inscripció prèvia a b.collbato@diba.cat.

 

Divendres, fotos antigues de Collbató i conferència sobre les coves prehistòriques

Divendres, a partir de les 18 hores, la programació continuarà en el Casal de Cultura. Així, a les 18 hores hi haurà la inauguració de l’exposició de fotos antigues de Collbató, a càrrec de l’Associació Objectivament. Una hora més tard, a les 19 hores, tindrà lloc la presentació dels nous treballs de la Universitat de Barcelona a les coves prehistòriques de Collbató, amb el títol d’”Herències i perspectives”.

 

Dissabte, jornada a l'Àrea d'Esplai La Salut

Dissabte, l’Àrea d’Esplai La Salut acollirà una jornada per a totes les edats. De 10 a 13 hores es farà el concurs de pintura “Vine a dibuixar l’entorn de La Salut”, per a infants de 0 a 12 anys. Al mateix temps, hi haurà un espai de joc al carrer, dirigit per les associacions Juga-la i Vidalba.

 

A les 11 hores, tindrà lloc l’espectacle infantil “El guardià de la nit”, a càrrec de la companyia Lollipops.

 

A les 14 hores, hi haurà botifarrada popular, a càrrec de l’Associació de Joves de Collbató.

 

Un cop dinats, a les 18.30 hores es lliuraran els premis del concurs de pintura infantil i, per tancar la jornada, de 19 a 21 hores tindrà lloc un concert a càrrec dels músics locals Slim & Whylan.

 

Durant tota la jornada s’oferirà servei de bar a càrrec de l’Associació de Joves de Collbató. 

 

Aquests actes formen part de les Jornades Europees del Patrimoni.

 

Diumenge, visita literària i vermut

Les jornades es tancaran diumenge, a les 11.30 hores, al nucli antic, amb la visita literària amb la M. Àngels Sellés, que ens presentarà el llibre “De Chamartín a Collbató”, que finalitzarà amb un vermut al Molí de l’Oli.

 

A partir de dijous, gaudeix del ric patrimoni de Collbató, a les Jornades Europees de Patrimoni!

 

 


Informació relacionada


Data de modificació: 07/10/2019 15:21:42