Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

11:23  |  06/07/2020

L'Ajuntament coordina la confecció de mascaretes per als centres sanitaris mitjançant voluntariat

  • L'Ajuntament coordina la confecció de mascaretes per als centres sanitaris mitjançant voluntariat. Fotografia de Robin Hat.

    L'Ajuntament coordina la confecció de mascaretes per als centres sanitaris mitjançant voluntariat. Fotografia de Robin Hat.

24/3/2020

L'Ajuntament de Collbató coordina la confecció de mascaretes amb la col·laboració de persones voluntàries per a la seva distribució gratuïta a centres sanitaris. L'ajuntament se suma així a la iniciativa de l'empresa Robin Hat, de Rubí, especialitzada en tèxtil de quiròfan, que ja està duent a terme aquesta acció amb altres ajuntaments.

L'empresa facilitarà de forma gratuïta a l'ajuntament el material per confeccionar les mascaretes. El consistori s'encarregarà de la distribució del material entre les persones voluntàries que vulguin cosir, que també disposaran d'un tutorial per facilitar la seva feina. Un cop confeccionades, l'ajuntament recollirà les mascaretes i les lliurarà a l’Hospital de Martorell o a altres centres que les necessitin.

 

Per dur a terme aquesta acció solidària, l'ajuntament busca persones voluntàries que disposin de màquina i sàpiguen cosir. Els veïns i veïnes que estiguin interessats han d'enviar un correu electrònic a andreurm@collbato.cat indicant nom i cognoms i telèfon mòbil. L'Ajuntament contactarà amb les persones voluntàries, lliurarà el material a casa, recollirà les mascaretes cosides i facilitarà les especificacions per fer-les d'acord amb els protocols sanitaris.

 

Aquesta iniciativa la va proposar a l'Ajuntament el veí Gustavo Baco.

 

Si vols col·laborar en la lluita contra el coronavirus, aquí tens l'oportunitat de fer-ho des de casa!Data de modificació: 24/03/2020 19:30:04