Collbató

Collbató
  • MIDA DEL TEXT   

06:22  |  22/10/2020

40 veïns i veïnes netegen el medi natural de Collbató amb motiu de la jornada Let's Clean Up Europe

  • 40 veïns i veïnes netegen el medi natural de Collbató amb motiu de la jornada Let's Clean Up Europe

    40 veïns i veïnes netegen el medi natural de Collbató amb motiu de la jornada Let's Clean Up Europe

10/10/2020

Aquest matí, uns 40 veïns i veïnes de Collbató han participat en la jornada Let's Clean Up Europe a Collbató, per conscienciar sobre el problema dels residus al medi natural i netejar el nostre entorn. Han recollit 3 metres cúbics d’envasos de plàstic; envasos de vidre amb capacitat de 90 litres; cartró, per 60 litres; i 1,5 metres cúbics d’altres residus.

La jornada ha començat a les 9 del matí, a la plaça de l’Era, on s’ha fet la inscripció dels participants i s’han creat els grups, formats per un màxim de 6 persones.

 

A continuació, han anat a diversos punts del terme municipal: L’entorn i l’àrea d’esplai de La Salut, el camí de l’Alzina, l’entorn del cementiri, el passeig Ronda, el bosquet del passeig, on hi ha el circuit esportiu fins a la zona esportiva Martí Gil, i el bosc davant de l’Escola la Salut.

 

Entre les troballes, les persones participants han pogut retirar unes llaunes de begudes que havien estat llençades fa gairebé 30 anys.

 

L’activitat s’ha fet respectant les mesures de protecció davant la COVID-19, i hi han col·laborat les associacions 4000peus i el Club Atletisme Collbató.

Let's Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, i marges de rius, entre altres espais.Data de modificació: 10/10/2020 19:26:29